Ditur.no Anmeldelser

5 332

4,3

Er veldig fornøyd med løsning som tilbyr prismatch. Det gikk forholdsvis raskt å få svar. Tiden det tar å få pakket varen og sendt den kunne gjerne vært kortere! Det bør ikke ta dagevis å få sendt e... Vis mer

Kjøpte først en klokke jeg ikke var helt fornøyd med, sendte den i retur og fikk pengene tilbake relativt raskt. Kjøpte deretter en ny klokke, levert hurtig og kjempefornøyd. Meget fornøyd :)

rask levering, gode priser. handlet på ditur mange ganger og alltid fått det jeg bestilte. skulle ønsket mer bilder av klokke reimer, det gjelder alle produkter men reimer er værst på det. for eks... Vis mer

Jeg har handlet hos ditur.no tidligere, der jeg fikk litt problemer med en klokkeboks(winder) jeg hadde kjøpt der. Jeg sendte en mail til kundeservice, ny motor og reim ble sendt bare dager etter... Vis mer

1. Klokkebutikk

Om Ditur.no

Ditur er en av Skandinavias største nettbutikker for salg av klokker og smykker. Ditus utvalg inkluderer mer enn 10 000 produkter, som du trygt kan kjøpe med visshet om at vi tilbyr prisgaranti, 99 dagers returrett og rask levering. Se mer på ditur.no

Enestående

5k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(5 332)

603 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Anbefales ikke.

Kjøpte 3 klokker og endte opp med å retunere 2 av dem grunnet de ikke falt i smak. Pakka ikke ut de to som jeg returnerte en gang og sendte dem i orginal embalasje tilbake, venta flere uker uten å høre noe som helst før jeg plutselig fikk svar at de nektet å hente dem og at det ikke var opp med vilkårene de har. Heldigvis tok jeg bildet av klokkene før de ble sendt tilbake og etter en lang frem og tilbake i ca 2 hele månder godkjente de dem endelig. Anbefales ikke å kjøpe noe her med mindre man vet for 100% at man skal ha det for de erkjenner ikke brukerretten til å retunere varer.

4. desember 2025

Hei Hirsham,

Takk for anmeldelsen din.

Vi er lei oss for å høre om opplevelsen din. Vi kunne dessverre først behandle returen da pakken hadde kommet frem til oss.

Jeg kan se at saken nå er behandlet, men jeg ønsker å sikre at vi finner en god løsning sammen. Derfor har jeg sendt deg en e-post og håper du vil svare meg.

Med vennlig hilsen

Rask levering

Rask levering
Godt pakket inn.
Varen er som forventet.
Ingen utfordringer med varen.
Prisen var den beste vi fant på akkurat denne klokken ut fra at det var ekstra fin eske o.l.

31. mai 2026

Fikk aldri pakken min

Jeg fikk aldri pakken min. Bestilte for over 2 uker siden og de sendte den til feil adresse. Måtte ringe og be om refusjon istedet fordi det tok så lang tid.

3. juni 2026

Hei Raja,

Takk for anmeldelsen din.

Vi er lei oss for å høre om opplevelsen din med leveringen.

Jeg kan imidlertid se at du i etterkant har vært i kontakt med vår kundeservice, hvor vi sammen fant en løsning på saken.

Vi håper at du blir fornøyd med bestillingen din, og vi tar naturligvis tilbakemeldingen din med oss videre.

Med vennlig hilsen
Emma, Ditur

Klokken ble borte under transport

Klokken ble borte under transport.
Tar inntil 30dager for å undersøke saken, frem til det er gjort blir beløpet ikke refundert.
Håpløst når klokken skulle gis bort i morgengave.

3. juni 2026

Hei Lene,

Tusen takk for anmeldelsen din.

Det er veldig leit at pakken ikke kom frem i tide til morgengaven.

Selv om anmeldelsen egentlig gjelder transportøren og frakten, ønsker vi selvfølgelig fortsatt å hjelpe deg. Jeg kan se at du har vært i kontakt med kundeservice, og at dere sammen har funnet en løsning på saken.

Vennlig hilsen

rask levering, flott butikk

for eksempel viss man lurer på hvor man juster lengden på en reim eller lenke, må det være en bilde eller tekst som viser det. 4 hulls mikro justering for eksempel.

2. juni 2026

Prisene deres er bra men dere er treg…

Prisene deres er bra men dere er treg som faen med levering

29. mai 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores priser. Samtidig er det selvfølgelig ærgerligt at høre, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger.

Vi tager din feedback med i vores arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Med venlig hilsen