I en travl hverdag kan det være svært at holde styr på alt det vigtige som pension, forsikringer og fremtidsplanlægning. Hos DitFinanshus fik vi endelig overblikket. Nu er pensionen på plads, inve... Vis mer
Vi var til møde med Mads for at få et overblik over vores økonomi og fremtidige økonomiske ønsker. Mads har en yderst kompetent og fremragende rådgivning. Vi følte os meget hørt, og var utrolig glad f... Vis mer
Vi var til møde med Trine for at få et overblik over vores fremtig økonomi når vi skal på pension, Trine har en yderst kompetent og ydmyg tilgang til vores personlige oplysninger. Trine var meget ly... Vis mer
Jeg giver hele teamet mine varmeste anbefalinger. Det er helt klar det hele værd. Vi fik en fantastisk hjælp med 360° rådgivning ift. store økonomiske beslutninger, da vi stod over for bankskifte, rea... Vis mer
DitFinanshus yder uvildig økonomisk rådgivning til selskaber, virksomhedsejere samt private.
Stadionvej 17, 9760, Vrå, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Jeg er i både privat og selskabsmæssigt regi, meget tilpas med vores valg af DitFinanshus, og har fået gode relationer til Trine, Mads og Thomas på hver sine områder, privatøkonomi - investeringer - og selskabssammensætning/finans.
Det lyder lidt kikset, men den nordjyske snusfornuft og sindighed, kaster noget virkelig godt af sig - og det er store ord fra en midtjysk ejerleder, som er meget egenrådig og stædig.
Min bedste anbefaling til, at tage en snak med DitFinanshus, hvis du skal have vendt bøtten ift. sparring, assistance mm.
I får 5 stjerne, men skal egentlig kun have 4, for så holder I Jer ekstra skarpe ;-)

Svar fra DitFinanshus
Det var en kæmpe øjenåbner for os med et 360 graders eftersyn af vores økonomi, pension og investeringer. Hele vejen rundt er vi blevet mødt af top professionel rådgivning, og virkelig en øjenåbner for os med denne uvildige rådgivning.
Vi fik syn for mange ting vi ikke vidste i forvejen
Thomas, Trine og Mads I får hermed vores varmeste anbefaling

Svar fra DitFinanshus
God oplevelse - føler der blev taget udgangspunkt i mig og mine ønsker, men stadig med en god rådgivning om, hvad de synes var optimalt. Dejligt at sidde i en rådgivningssituation og føle/vide, at de er uvildige i deres anbefalinger.

Svar fra DitFinanshus
De bedste anbefalinger herfra til Dit Finanshus. Jeg er blevet vejledt, guidet og lyttet til, således at samtalerne har været ud fra min økonomiske situation både nu og med mit ønske for fremtiden.
Jeg har følt mig i meget trygge og kyndige hænder.
Fem stjerner herfra, flere hvis det var muligt.

Svar fra DitFinanshus
Man desværre ikke give nul stjerner til dette firma.
Fik absolut intet ud af den tid og de penge jeg brugte, på at henvende mig i håb om hjælp til et overblik over min private økonomi.
Der blev ikke lyttet til de specifikke ønsker om at få en bestemt rådgiver, blev trods flere mails og telefonsamtaler før første sendt til en anden rådgiver end den ønskede.
Den rådgiver jeg fik, burde simpelthen ikke ha kundekontakt.
Jeg fik efter mødet intet med derfra som jeg kunne arbejde videre med.
Aldrig har jeg brugt så mange penge, på noget der skulle give mig ro i min økonomi, men som gav frustration og søvnløse nætter.
Det eneste de var hurtige til at sende var en faktura, og de fik selvfølgelig deres penge, for en ikke eksisterende rådgivning.

Svar fra DitFinanshus
Kan kun anbefale Dit finanshus, nyt spændende koncept har set dagens lys. En virksomhed uden produkter og udelukkende med focus på, at rådgive og forbedre den enkelte kundes økonomi på både kort og lang sigt.

Svar fra DitFinanshus
Dit Finanshus består af at professionelt team som har hjulpet vores virksomhed igennem flere forløb. De er seriøse fra start til slut. Altid en god sparringspartner.
Kan kun anbefale dem.

Svar fra DitFinanshus
Meget professionel og kompetent rådgivning.
DitFinanshus har rådgivet mig af flere omgange nu ifbm forskellige opgaver og jeg kan klart anbefale andre at tage fat i DitFinanshus.

Svar fra DitFinanshus
Mange tak for stor hjælpe til at overskue mulighederne ved ændring af lån, samt pension.
Behagelige mennesker :-)

Svar fra DitFinanshus
Jeg var været rigtig tilfreds med den…
Jeg var været rigtig tilfreds med den sparring og rådgivning jeg har fået i DitFinanshus. Dejligt med en nærværende og ligeværdig dialog på en menneskelig plan.
Det har giver mere ro i min hverdag at få snakket om min økonomi og få lavet en økonomisk plan, som sandsynligvis ændre sig over tid, men giver et godt pejlemærke lige nu.
Dato for oplevelse: 15. december 2023

Svar fra DitFinanshus
Rigtig dygtige mennesker. Kompetente, uafhængige rådgivere der kan hjælpe med meget.

Svar fra DitFinanshus
Jeg har benyttet mig af Dit Finanshus' fantastiske kompetencer ad flere omgange. Både i forbindelse med mit arbejde og til investeringsmæssige og skattemæssige spørgsmål i privaten. Det har simpelthen været helt fantastisk sparring og hjælp hvert eneste gang. Kan ikke anbefale Dit Finanshus nok.

Svar fra DitFinanshus
Kan klart anbefale Dit Finanshus, som uvildig rådgiver.
Kompetent og ordentlig rådgivning hele vejen igennem.

Svar fra DitFinanshus
Vi har benyttet DitFinanshus nogle år og det har fået et godt 360 graders overblik over vores økonomi.
Det har været en stor øjenåbner at se hvor meget Ditfinanshus har kunnet optimere vores økonomi. Ikke bare år 1, men også i årene fremover.
Fra starten var vi imponeret over trines dybdegående viden. Trine tog sig tiden til at forstå vores ønsker og drømme og vi følte aldrig, at hun forsøgte at sælge os noget. I stedet fokuserede hun på at give os en gennemsigtig og skræddersyet løsning.
Vi kan klar anbefale DitFinanshus til andre.

Svar fra DitFinanshus
Sjældent har jeg mødt så kompetente, imødekommende og forstående mennesker.
Her er du ikke bare et tal i rækken, det kan man tydeligt mærke.
Derudover skal de have et kæmpe cadeau med på vejen, for alle de forskellige former for velgørenhed som de støtter og har samlet penge ind til, samt de suveræne informationsarrangementer de har afholdt igennem tiden, hvor man virkelig får sig en øjenåbner, for hvordan man bør inverstere sine penge.
De har de varmeste anbefalinger herfra.