Brændet kom langt hurtigere end forventet. Meget sympatisk chauffør. Let at få sat brændet præcist, hvor vi ønskede det, og perfekt, at man kan bestille det i 2 længder. Alt i alt en rigtig god opleve... Vis mer
Se hva andre synes
Brænde fra DitBrænde.dk blev leveret hurtigt og blev placeret præcist og pænt hvor det var beskrevet. Kommunikations muligheden med chaufføren virker helt perfekt og kan se det blev læst - 2 paller fr... Vis mer
Brændet blev leveret en uge efter bestilling, og vi fik en sms dagen før med forventet leverings-tidspunkt. Chaufføren var meget flink og tjenstvillig og kørte brænde-buret helt ind i carporten. Bræn... Vis mer
Udmærket service, god kvalitet, og nem levering. Et stort + fordi det kom med en terræn gående palle løfter, så kunne få brænde ind på grunden, tæt på brændeskuret. Vi vill bestille herfra igen.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Kontaktopplysninger
Sverige
- ditbrænde.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Altid godt brænde og god service.
Altid godt brænde og god service.

Svar fra DitBraende.dk
Alt gig fint med afleveringen og træet…
Alt gig fint med afleveringen og træet var fint.
Meget tilfreds

Svar fra DitBraende.dk
Super venlig og hjælpsom chauffør
Super venlig og hjælpsom chauffør. Flot og knastørt brænde (ovntørret). Leveringstid er nærmere 3 dage end 3 uger.

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, bestilte søndag, leveret onsdag. Brændeburet blev placeret fuldkommen som ønsket ved bestillingen. Super

Svar fra DitBraende.dk
At brændet blev passeret som aftalt
At brændet blev passeret som aftalt.
Men ville være glad for en SMS om hvornår brændet kom.
Brændet er af fin kvalitet.
Mvh. Per kjær

Lækkert brænde
Lækkert brænde. Det eneste er, at I måske trækker penge lidt tidligt ift levering

Svar fra DitBraende.dk
Hurtig levering og brændet blev…
Hurtig levering og brændet blev placeret lige præcis hvor vi ønskede det. Brændet dufter skønt og alt ser ud som det bør.

Svar fra DitBraende.dk
Kvaliteteten af bøgebrændet var fint
Kvaliteteten af bøgebrændet var fint. Usikkerheden om leveringsdatoen er uheldig Det bør fremgå at leveing til kundens leveringssted kræver at adgangsbredder på min. 2 m eller lignende.

Svar fra DitBraende.dk
Hurtigt levering og en super service.
Hurtigt levering og en super service.

Vores favorit leverandør
SMS dagen før med levering den efterfølgende dag. Nemt at fortælle hvor pallerne skulle placeres selvom vi var hjemme ved leveringstidspunktet…

Svar fra DitBraende.dk
Godt brænde til en fin pris.
Godt brænde til en fin pris.
Chaufføren var meget imødekommende og utroligt hjælpsom

Svar fra DitBraende.dk
Super fin levering af behagelig…
Super fin levering af behagelig medarbejder der skar toppen af tårnet så det kunne komme ind i carporten. Brændet ser fint ud, men har jo endnu ikke prøvet det. Derfor kun 4 stjerner

Svar fra DitBraende.dk
Kunde de sidste 5 år og jeg fortsætter.
Jeg har købt brænde hos Ditbraende.dk de sidste 5 år, også dengang det var en svensk hjemmeside.
Dette er kvalitetsbrænde til en virkelig god pris. Super servicemindede og imødekommende medarbejdere og jeg må gentage, fantastisk godt og tørt brænde.
Jeg er og bliver en fast kunde.
De aller bedste anbefalinger herfra.

Hurtig og venlig levering
Hurtig og venlig levering. Brændet ser ud som god kvalitet.

Svar fra DitBraende.dk
Fin kvalitet og leveret hvor jeg bad om…
Fin kvalitet og leveret hvor jeg bad om det. Det bliver ikke sidste gang, at jeg køber hos jer

Vildt hurtigt levering
Vildt hurtigt levering. Super nemt og blev leveret lige hvor vi havde markeret. Ikke sidste gang vi bestiller her fra.

Svar fra DitBraende.dk
Super god og fleksibel service og super…
Super god og fleksibel service og super godt brænde! Kan varmt anbefales!

Svar fra DitBraende.dk
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.