Disstrikt Anmeldelser

3,9

My experience with Disstrikt Models has been really positive. The platform has given me the opportunity to learn more about the modelling industry, build my confidence, and develop my portfolio in a p... Vis mer

Disstrikt Model Management is een heel goed modellenbureau waarbij de beste coaching wordt gegeven. Daarnaast kun je via hun app solliciteren op allerlei modellenbanen. De coaches zijn vriendelijk en... Vis mer

Ik ben net gesigned bij disstriktmodels en ik ben super tevreden. Mijn coach Is sidney er ging een wereld voor mij open al bij ons eerste videogesprek. echt een luisterend oor geeft goed advies súper... Vis mer

Ik vind Sydney echt een top team coach, ze steekt veel tijd en moeite in het zo goed mogelijk informeren van ons. Ze heeft me veel geleerd over de modellenwereld en ik heb haar altijd vragen kunn... Vis mer

1. Modellbyrå

We celebrate beauty in all forms and sizes, empowering our models to break boundaries and redefine industry standards. Get personalized attention by our unique model coaches and search/find jobs together! Join the Disstrikt revolution!

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fijne modellenbureau met leuke coaches

Disstrikt helpt mij op het moment met mijn carrière als model😊
Er zijn genoeg evenementen gepland om je portfolio uit te bereiden! Je wordt aan alle kanten gesteund en geholpen om alles uit jezelf te halen!

23. januar 2024

Mijn ervaring bij Disstrikt is echt fenomenaal

Mijn ervaring bij Disstrikt is echt super! Ik word heel goed begeleidt bij het proces om echt een goeie model te worden en ook op eigen benen te staan om promotie te vinden. Ook heb ik een geweldige modellencoach genaamd Jaimy die waarbij ik alle vragen kan stellen en ook me verder help als ik ergens niet zo veel over weet en mij tips geef hoe ik verder kan groeien in de modellenwereld.

21. januar 2024

als beginnend model goed begeleid

als beginnend model werd en word ik nog steeds suuuper goed begeleid. je krijgt een persoonlijke coach die je met alles helpt! ook heb ik al mijn eerste shoots buiten het bureau gehad en door de juiste begeleiding bij de voorbereiding gingen die suuuper goed!

21. januar 2024

Hoge tevredenheid

Goede samenwerking, het is ook gezellig en een fijne werksfeer. De evenementen zijn ook leuk, en ik heb al veel geleerd.

20. januar 2024

Innovatief modellenbureau!

Een enorm innovatief modellenbureau met een oog voor persoonlijke aandacht! Goede communicatie, vriendelijke modellen coaches, fotografen en ander personeel.

Een absolute aanrader voor jong én oud! 🙏🏼

2. november 2023