My experience with Disstrikt Models has been really positive. The platform has given me the opportunity to learn more about the modelling industry, build my confidence, and develop my portfolio in a p... Vis mer
Se hva andre synes
Disstrikt Model Management is een heel goed modellenbureau waarbij de beste coaching wordt gegeven. Daarnaast kun je via hun app solliciteren op allerlei modellenbanen. De coaches zijn vriendelijk en... Vis mer
Ik ben net gesigned bij disstriktmodels en ik ben super tevreden. Mijn coach Is sidney er ging een wereld voor mij open al bij ons eerste videogesprek. echt een luisterend oor geeft goed advies súper... Vis mer
Selskapet har svart
Ik vind Sydney echt een top team coach, ze steekt veel tijd en moeite in het zo goed mogelijk informeren van ons. Ze heeft me veel geleerd over de modellenwereld en ik heb haar altijd vragen kunn... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
We celebrate beauty in all forms and sizes, empowering our models to break boundaries and redefine industry standards. Get personalized attention by our unique model coaches and search/find jobs together! Join the Disstrikt revolution!
Kontaktopplysninger
Blauwstraat 21, 2850, Boom, Belgia
- +31 6 11780561
- contact@disstriktmodels.com
- disstriktmodels.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jill liet mij heel erg op mijn gemak…
Jill liet mij heel erg op mijn gemak voelen bij de portfolio shoot. Hierdoor ging alles soepel en was het ook onwijs leuk om te doen.
Fijne modellenbureau met leuke coaches
Disstrikt helpt mij op het moment met mijn carrière als model😊
Er zijn genoeg evenementen gepland om je portfolio uit te bereiden! Je wordt aan alle kanten gesteund en geholpen om alles uit jezelf te halen!
Mijn ervaring bij Disstrikt is echt fenomenaal
Mijn ervaring bij Disstrikt is echt super! Ik word heel goed begeleidt bij het proces om echt een goeie model te worden en ook op eigen benen te staan om promotie te vinden. Ook heb ik een geweldige modellencoach genaamd Jaimy die waarbij ik alle vragen kan stellen en ook me verder help als ik ergens niet zo veel over weet en mij tips geef hoe ik verder kan groeien in de modellenwereld.
als beginnend model goed begeleid
als beginnend model werd en word ik nog steeds suuuper goed begeleid. je krijgt een persoonlijke coach die je met alles helpt! ook heb ik al mijn eerste shoots buiten het bureau gehad en door de juiste begeleiding bij de voorbereiding gingen die suuuper goed!
Disstrikt model management
Het is een fijn management. Alles word netjes en goed uitgelegd in stappen. De afspraken worden altijd nagekomen en het is fijn om als startend model hier aan de slag te gaan.
Hoge tevredenheid
Goede samenwerking, het is ook gezellig en een fijne werksfeer. De evenementen zijn ook leuk, en ik heb al veel geleerd.
Amazing people with fun trainings :)
Amazing people with fun trainings :)
I’m looking forward to learn a lot and get a lot of work/projects!
thank you for this opportunity 🥰
Innovatief modellenbureau!
Een enorm innovatief modellenbureau met een oog voor persoonlijke aandacht! Goede communicatie, vriendelijke modellen coaches, fotografen en ander personeel.
Een absolute aanrader voor jong én oud! 🙏🏼
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.