Disruptif Beauty Anmeldelser

1. Helse- og velværebutikk

At Disruptif Beauty, we're not just about skincare - we're on a mission to transform the way you experience beauty. With a background in pharmacy and a passion for skincare, our journey began as educational articles online, evolving into an e-commerce store in Switzerland. What sets us apart is our commitment to providing not just products, but a holistic skincare experience. At the core of our brand is a dedication to empowering individuals and challenging misleading industry trends.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Everyone needs spf 50

So happy that I found this product 🥰
It is definitely not greasy and you can use it as blurry primer too. I have been using it for a week now. And I will repurchase🧡

8. juli 2026

Disruptif Beauty is simply amazing

Disruptif Beauty is simply amazing. There is a wide range of product selection for beauty - skincare, body care and hair care. The curation is spot on, the focus is on result driven formulas at a great price point. I am a happy returning customer as a beauty enthusiast and makeup artist.

25. juni 2026

Dear Adrienn,

Thank you so much for your kind words and for being a returning customer!
It truly means a lot to have your trust and support, especially as a beauty enthusiast and makeup artist.
I'm so happy to hear you're enjoying the product selection and curation.

Happy skin,

Great products

Quick delivery, great packaging and fantastic product selection at good prices. I will definitely buy again :)

21. juni 2026

Dear Sara,
thank you so much for your lovely review 💛 It truly means a lot!
I’m really happy you had a good experience and I look forward to welcoming you back to Disruptif Beauty soon 😊

Warm regards,

Rasche Lieferung

Rasche Lieferung, liebevoll verpackt. Meine Lieblingshaarwäscheprodukte, super ergiebig.

18. juni 2026

Liebe Irene,
vielen lieben Dank für deine Bewertung! 💛
Es freut mich sehr, dass du dir die Zeit genommen hast, deine Erfahrung zu teilen.

Alles Liebe,

Ein Einkauf, der Freude macht

ch bin wirklich begeistert von meiner Erfahrung mit Disruptif Beauty. Die Bestellung wurde schnell versendet und alles war sorgfältig und liebevoll verpackt. Besonders gefreut hat mich die handgeschriebene Karte von Catarina – eine so persönliche Aufmerksamkeit erlebt man heutzutage nur noch selten. Außerdem lag als Geschenk ein Reinigungsgel bei, was eine wunderbare Überraschung war.

Die Produkte sind von ausgezeichneter Qualität und entsprechen genau meinen Erwartungen. Man merkt, dass hier viel Wert auf Kundenservice und jedes kleine Detail gelegt wird. Ich werde definitiv wieder bestellen und kann Disruptif Beauty von Herzen weiterempfehlen.

18. juni 2026

Liebe Natalia,
vielen lieben Dank für deine tolle Bewertung! 💛 Es freut mich sehr, dass dir die produkte, die verpackung und die kleinen persönlichen details gefallen haben.

Vielen Dank für dein Vertrauen und deine lieben Worte. Ich wünsche dir ganz viel Freude mit deinen produkten und freue mich schon auf deine nächste Bestellung!

Alles Liebe,

Super Produkte

Super Produkte, schnelle Lieferung und toller Service -voll zufrieden :-)

14. juni 2026

Liebe Michèle,

vielen lieben Dank für deine Bewertung und dein Vertrauen! 💛 Es bedeutet mir sehr viel, dass du dir die Zeit genommen hast, deine Erfahrung zu teilen.
Ich freue mich schon darauf, dich bald wieder bei Disruptif Beauty begrüßen zu dürfen!

Freundliche Grüsse,

Top qualité

Livraison rapide et emballé de manière qualitative. Petite carte avec remerciement personnalisés écris à la main. Produit à l’air de qualité, après une semaine d’utilisation je suis pour l’instant satisfaite.

27. april 2026

Bonjour Van,

merci beaucoup pour votre retour 💛 Je suis ravie que la livraison et la petite attention vous aient fait plaisir.
Je vous souhaite beaucoup de plaisir avec le produit et j’espère qu’il vous apportera de beaux résultats sur la durée.

Bien à vous,