Displaylager.dk Anmeldelser

Display frame

Displaylager Support:

www.displaylager.dk

Gratis levering

Køb for over 800 ekskl. moms og vi leverer din ordre gratis. Ingen ekstra gebyrer eller omkostninger for dig.

Gode priser

Vi bestræber os på at have varerne på lager og kunne levere den vare du ønsker samt at kunne tilbyde markedets bedste pris. dette uanset om du skal bruge 1 stk. eller rigtigt mange.

Dag til dag levering

Bestil inden 14.00 og vi leverer næste hverdag hos dig.

Prisgaranti

Vi giver dig prisgaranti på alle de varer du ser på vores hjemmeside. Finder du varen billigere et andet sted og kan du dokumentere dette så giver vi dig yderligere 2% rabat på varen. På den måde at du som kunde ALTID sikret at du får til billigst mulige pris.

Displaylager.dk

Danmarks førende leverandør inden for:

Gadeskilte

Brochureholdere

Lynhurtig fragt

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering
Gratis levering når du køber for over 875,- kr. Samtidig har vi dag-til-dag levering.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(1 382)

Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Displaylager.dk

Svar fra Displaylager.dk

Kære Mehmet

Vi er kede af din anmeldelse på kun 1 stjerne på baggrund af vores politik om først at sende varerne når vi har modtaget en indbetaling via en kortbetaling eller Overførsel

Du har valgt at købe en vare hos os uden brug af kreditkort og med forudbetaling, så må du jo påregne at dette naturligvis også gælder for dig.

Du er velkommen til enten at overføre beløbet til os via din bank eller lave en ny ordre med kreditkort såfremt du synes det er mere bekvemt. Vi vil så afsende dine varer når beløbet er modtaget

Mvh

Michael Bork

Displaylager.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yderst tilfredsstillende behandling

Jeg er meet tilfreds med den beh Jeg har faaet. Bortset fray at chaufforen have overset det ene af tre collies , men pakken kom tre timer sneered. Jeg gir fem stjerner...

19. desember 2015
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vis anmeldelser på alle språk. (1 382 anmeldelser)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv