Aldri kjøp her
Aldri kjøp pakke her, om du vil ha billig gitar som faktisk har bra kvalitet for pengene, heller gå til clas ohlson, eller lignende. Denne nettbutikken tilbyr deg ingen garanti på en eller annen form. Sånn som i mitt tilfelle, jeg mottok pakken i en helt forferdelig stand, skader overalt, dårlig emballasje, også hadde noen av disse skadene til og med nådd inn i selve eksa, og til og med ikke minst hadde skadet selve gitaren litt. Jeg umiddelbart tok kontakt med dem, og bedde dem for at jeg skal returnere pakken. De bedde meg om bilder og videor, så mente de at skadene ikke var alvorlige nok, og hvis jeg vil sende pakken skal jeg selv betale for frakt hele veien til DANMARK, det var jo stor og tung eske, frakta alene hadde kostet meg mer enn hele kjøpet sikkert, spesielt når jeg er en privatperson og ikke et selskap. Vær forsiktig hvis dere skal handle her, jeg var først skeptisk, men jeg etter å ha fått beskjed fra Bring fikk litt håp, så mistet jeg alt når jeg måtte oppleve en slik kundeservice.