Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. Als nieuwe gebruiker ben ik heel tevreden over het proces. Mijn woningadvertentie werd snel en efficiënt online geplaatst, met zorgvuldige aandacht voor de... Vis mer
Selskapet har svart
Paid service but no functioning support or stability. I paid for the Smart plan, but my data keeps disappearing- I had to re-enter everything more than 10 times. No replies from support. The con... Vis mer
Selskapet har svart
шкода не можна -5 зірок дати. Остерігайтесь цих ошуканців! Обходити сьомою дорогою!!! Раз Їм заплатив, ясно що нічого не знайшли. То вони мене судами пугають, шо я абонемент купив! добре, заплатив д... Vis mer
Als nieuw gebruiker van dit platform ben ik tot nu toe zeer tevreden! Mijn woning in Ede werd snel en netjes aangeboden. Direct Wonen belde me meteen op om te vragen of alles duidelijk was en om same... Vis mer
Bekijk alle 4361 Huurwoningen Te Huur op Directwonen.nl
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK, Den Haag, Nederland
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tevreden en goed geholpen door de klantenservice.
Vriendelijke klantenservice en overzichtelijk aanbod

Svar fra Direct Wonen
Mijn woningadvertentie werd snel geplaatst en we hebben heel snel leuke huurders gevonden

Svar fra Direct Wonen
Prettig contact gehad met een medewerker van de supportdesk afdeling, heel fijn geholpen!

Svar fra Direct Wonen
Paid service but no functioning support or stability.
No replies from support.
The contact link does not work.
Social media inactive since 2020.
Feels like a ghost platform.
Proceed with caution.

Svar fra Direct Wonen
Ik heb me geabonneerd vanwege het vermeende voordeel dat ik rechtstreeks met verhuurders kon praten zonder tussenpersoon. De meeste advertenties, minstens 70%, zijn echter afkomstig van makelaarskantoren die ze al lang geleden op andere websites zoals Huurwoningen, Pararius en hun eigen website hebben geplaatst. Het is dus duidelijk dat de dienst niet wordt geleverd zoals geadverteerd.
Laten we zeggen dat het niet tonen van rechtstreeks door verhuurders geüploade advertenties geen ramp is, als het platform je tenminste bezichtigingen of reacties oplevert. Ondanks de 72 uur vroege toegang via het Smart Account heb ik op meer dan 10 aanvragen geen enkele reactie ontvangen, zelfs geen automatische afwijzing. Ik verdien meer dan genoeg om de huur te dekken, ik voldoe aan het gewenste profiel, enzovoort. En aangezien de meeste advertenties al eerder elders zijn geplaatst, is de 72 uur vroege toegang ook misleidende reclame.
De hele dienst lijkt gewoon meer overbodige ruis op de overvolle markt van zoekplatformen. Het is het geld niet waard en zelfs de moeite om te reageren, terwijl je het aanbod al kunt afdekken met Rentbird, Stekkies, RentSlam of zelfs gewoon de e-mailalerts van Huurwoningen.
Wat je zou kunnen verbeteren: kwaliteitscontrole voor echte verhuurdersadvertenties en vroegtijdige toegang. Op dit moment verkoop je me alleen maar gebakken lucht.

Svar fra Direct Wonen
Ik ben super tevreden, ik krijg veel mailtjes binnen.

Svar fra Direct Wonen
Heel goed! Ik ben super tevreden met de diensten van Direct Wonen.

Svar fra Direct Wonen
Oplichting!!! Na betaling geen enkele reactie op alle aangeboden woningen in breda.

Svar fra Direct Wonen
Zeer slechte site kan niet inloggen om mijn contract op te zeggen gratis bij deze zeg ik me contract op. Zeer (GEEN) slechte contact , direct wonen doet de naam geen eer aan ! . Ook vaak woningen die al verhuurd zijn staan er nog op dit is echt af te raden !!! .

Svar fra Direct Wonen
It was the most useless service when we were looking for an apartment.
Paid subscription brings nothing.

Svar fra Direct Wonen
Prima site voor woningzoekende heeft voor mij gewerkt

Svar fra Direct Wonen
Direct Wonen is echt een aanrader.

Svar fra Direct Wonen
Dit schooljaar ben ik begonnen met een studie in Breda en dat is voor mij best een eind reizen. Ik was voor een kamer aan het kijken en die heb ik super snel met direct wonen gevonden en ben er erg blij mee! Zeker aan te raden als je een fijne kamer zoekt!

Svar fra Direct Wonen
Fijn dat je een e-mail alert kan aanzetten, want ik krijg nu veel mailtjes binnen met kamers die beschikbaar zijn!

Svar fra Direct Wonen
Het is duidelijk en goed aangegeven op de website hoe Direct Wonen werkt!

Svar fra Direct Wonen
Heel erg bedankt Directwonen en de medewerker Mick bij de support desk voor de goede hulp die je mij geboden hebt.

Svar fra Direct Wonen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.