Din Ventilation Vi specialiserer os i salg af højkvalitets ventilationsprodukter og tilbyder professionel service og installation til både private og erhverv. Vores mål er at sikre et sundt og behageligt indeklima for vores kunder gennem effektive og energieffektive ventilationsløsninger. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og tilbyder skræddersyede løsninger til alle behov.
Danmark
- dinventilation.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Airpro fungere
Jeg har nu haft mine Airpro i 6 måneder og kan mærke en betydelig forskel på indeklimaet i kælder, super produkt med bruger venlig app.
Professionel hjælp kan varm anbefales.
God rådgivning og super håndværk!
Efter en god rådgivning fik vi monteret dukaventiler i en stor villa i Solrød. Alt foregik som planlagt og til tiden. Vi er meget glade for boligventilationen. Dinboligventilation kan stærkt anbefales!
Fik leveret 3 styks Airpro på et…
Fik leveret 3 styks Airpro på et tilbud der kørte . Super tilfreds hurtig levering og de virker bare . Så god oplevelse
Vi fick 2 airpro levererade och har nu…
Vi fick 2 airpro levererade och har nu installerat de själva.
Snabb och effektiv leverans
Svindel
Trækker penge selvom de ikke har sendt varen. Jeg har bedt om at få mine penge retur, men ingen svar. Jeg må bede min bank om at tilbageføre mine penge

Svar fra Dinventilation
Hurtig levering
Hurtig levering
Hurtig kommunikation
God vejledning godt produkt
Jeg bestilte dinventilations egen…
Jeg bestilte dinventilations egen ventilator Air Pro v1 da den skulle være mere støjvenlig end de andre på markedet, og kan kun sige jeg er blevet positivt overrasket over produktet.
Levering og service foregik også fejlfrit!
I buy 2 air pro and got them after 2…
I buy 2 air pro and got them after 2 days
They already take down my humidity from 75 to 45 % after 30 hours
Professional og velkommen attitude
Professional og velkommen attitude, ligeledes med et særdeles godt stykke arbejde. 5/5 herfra
Vanvittig service
Vanvittig service. Super behagelig vejledning og godt overskud til at komme omkring andre udfordringer end alene vedr. den specifikke henvendelse.
Jeg var ikke helt sikker på hvilken løsning der passede hos mig, men ringede alligevel og fandt via. god sparring frem til det helt rigtige for mit tilfælde.
Kan varmt anbefale at give dem et ring - også selvom man ikke er helt sikker på hvad man skal lande på
Vi havde 2 gamle duka som vi ikke helt…
Vi havde 2 gamle duka som vi ikke helt vidste om vi skulle forny med 2 nye duka
Men valget blev modellen Air pro
Som vi allerede er meget glade for, især fordi det er den eneste model man kan få F7 pollen filter til uden at få nedsat effekt.
Bestilte en duka men var lidt i tvivl om forskellen på air pro og duka
Bestilte en duka men var lidt i tvivl om forskellen på air pro og duka fik god vejledning da jeg ringede til firmaet og bestemte mig faktisk for at gå med air pro klasse service og den kører bare stadigvæk
Vi har bestilt zephyr den burde alle…
Vi har bestilt airpro den burde alle boliger ejere have, nem at betjene og montere. Vi brugte kontakt formular for finde den rigtige løsning der passer til os, de er virkelig ventilations nørder der ved alt om ventilation, 5 stjerner herfra.
Jeg stod og skulle bruge et…
Jeg stod og skulle bruge et ventilations anlæg til vores garage herhjemme og faldt over dinventilation, jeg ved ikke så meget om produkterne, men fandt hurtigt et nummer inde på shoppen. Fik en utrolig god vejledning og et par valg mellem forskellige produkter. Så nu har jeg de næste par dage til at studse over det. Stor anbefaling herfra!
Fantastisk kundeservice og vejledning!
Jeg havde en rigtig god købsoplevelse hos DinVentilation. Jeg var lidt i tvivl om et af deres produkter, så jeg valgte at ringe ind for at få lidt vejledning. Jeg blev mødt af en meget venlig og kompetent medarbejder, der tog sig tid til at forklare mig produktets funktioner og fordele på en måde, som var let at forstå. Det gjorde det meget nemmere for mig at træffe en beslutning, og jeg føler mig sikker på, at jeg har købt det rigtige produkt til mine behov. Super god service – kan klart anbefales!