Dinnerhelp Anmeldelser 8

4,3

4,3

Enestående

En virkelig god oplevelse

Vi vil gerne komme med vores varmeste anbefaling af kokken Hassan, som lavede mad til 14 spisende, heraf 2 veganere. Menuen var traditionel (Kalve-tatar. Culotte med kartofler, svampe, palmekål og bernaise. Panna Cotta med bær og selvsyltet citron. Veganerne fik særlige retter). Tataren, som havde fået et twist inspireret af libanesisk køkken, var måske den bedste tatar jeg har smagt.
Al mad var perfekt tilberedt og blev serveret når gæsterne naturligt var klar til den.
Hassan svarede hurtigt på email, var åben over for idéer og kom selv med forslag. Han udarbejdede en indkøbsseddel, som vi ikke havde problemer med at følge.
Udover at være en virkelig god kok, er Hassan imødekommende og overskudsagtig, hvilket også var med til at gøre det til en god aften for os og vore gæster.
Det var bedre mad end vi selv kunne have lavet, og det var rart at kunne bruge tid på gæsterne i stedet for at skulle stå i køkkenet.

15. januar 2026

Super hjælp i hverdagen til børnefamilier

Da jeg første gang hørte om DinnerHelp, tænkte jeg: Kan det virkelig passe, at nogen kommer hjem til én og laver maden?
Men det gjorde det – og det var helt fantastisk.
Vi havde besøg af en kok, som lavede fire lækre og sunde middagsretter til os. Maden blev opbevaret i køleskabet og fryseren, så vi havde hjemmelavet mad klar hele ugen. Ingen planlægning, ingen stress – bare god mad, klar til at varme.
Som soloselvstændig med barn er det her en kæmpe gave. Det gav mig ro i hovedet, mere tid med mit barn og følelsen af at kunne give sund og varieret mad uden at knokle for det hver dag.
DinnerHelp er ikke bare en tjeneste – det føles som ægte hjælp.
Jeg kan varmt anbefale det til alle, der savner overskud i hverdagen.

Lækkert og nemt

Vi har haft vores første booking, som forløb over al forventning. Den dygtige kok ankom til tiden og tilberedte rigtig lækker mad og sørgede for at rydde op efter sig. Der var masser af mad og det blev pakket, så det var lige til at varme op.

3. november 2025

Kan varmt anbefale DinnerHelp - fantastisk koncept!

Vi har gennem Dinnerhelp.dk fået Mads som kok en gang om ugen, og det fungerer helt fantastisk. Mads er ikke bare dygtig og professionel – han er også et utroligt rart menneske, som man straks føler sig tryg ved. Det føles helt naturligt at have ham i vores hjem, og han formår hver uge at skabe lækre retter med stor omhu og god stemning.

Vi kan varmt anbefale Dinnerhelp.dk. Det er en kæmpe hjælp i hverdagen og en virkelig god oplevelse hver eneste gang.

16. november 2025

Som en gave sendt fra himlen

Som en gave sendt fra himlen.
Det var lige det koncept som vi havde ledt efter uden held, indtil nu!
Vi har nu kvalitetstid med ungerne istedet for at stå i køkkenet og vi er vilde med det.
Vi får fast lavet og serverer mad om mandagen og samtidig bliver der lavet mad til de næste 2 dage - de skal blot varmes op.
I får den varmeste anbefaling herfra og er allerede delt i eget netværk til hård pressede børnefamilier

Rigtig god oplevelse!

Vi bookede en privat kok gennem Dinnerhelp, og det var en virkelig gennemført oplevelse.

Kokken var både professionel, imødekommende og rar at have i hjemmet og det føltes helt naturligt fra det øjeblik, han trådte ind ad døren.

Ud fra de råvarer vi selv havde købt ind, lavede han tre retter, der smagte rigtig godt. Hele familien var vilde med det, og det var en luksusfølelse at kunne slappe af, mens maden blev lavet for os.

Vi giver Dinnerhelp vores varmeste anbefaling.

21. oktober 2025