DinGæld Anmeldelser 524

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Din Gæld hjalp mig med en sanering af min gæld på godt 70 % , virkeligt professionelt arbejde , Nikolaj fra Din Gæld var i kontakt med mig om min sag løbende igennem perioden, indtil Din Gæld fik e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har i det sidste lange styk tid fået hjælp med min gæld af Mads fra din gæld Og det har været en sand fornøjelse alt har bare kørt på skinner uden nogen problemer og kan sige til mig selv at je... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har gennem flere år haft et godt samarbejde med din gæld. Trods skiftende rådgivere, har der være god tryg og professionel rådgivning omkring min sag. Min nuværende rådgiver Mads Hansen har et god... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rentefri lån kom i mål Igennem 4-5 år samarbejde med DinGæld, har det alt i alt være en hård kamp for mig. Dette er grundet ens egen skyld, men den situation jeg selv har sat mig i. Mine ønsker og fr... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kapitalforvaltning

Skrevet av virksomheten

DinGæld skaber overblik over din økonomi. Vi viser dig mulighederne og hjælper dig til at styre uden om faldgruberne, så du kan tage en velovervejet beslutning om, hvordan du skal blive gældfri. Læs mere på vores hjemmeside: https://dingaeld.dk/

Kontaktopplysninger

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Kan anbefale DinGæld

Rigtig god hjælp til udarbejdelse af ansøgning om gældssanering. Altid klar ved telefonen til svar på spørgsmål. God vejledning til det videre forløb. Dingæld har gjort processen mere tryg.

21. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

en af det bedste gæld rådgiver

Jeg har været kunde hos dingæld, hvor de har hjulpet meget igennem gæld kampen især Aylin som har været min rådgiver, hvor hun har været altid åben for mine spørgsmål hele vejen igennem.

14. januar 2025

Fantastisk hjælp

1000 Mange tak for virkelig god hjælp og sparring ifht. økonomi.
Jeg kan varmt anbefale Jer til andre der måtte have behov for hjælp til at komme på rette spor.
Jeg ville ønske at jeg havde taget Jer med på råd noget før.
Tak for samarbejdet de sidste 4 år! det har været en kæmpe life changer.

16. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi kan varmt anbefale DinGæld og…

Vi kan varmt anbefale DinGæld og Nicolai Vester pga.deres professionelle, men meget medmenneskelige tilgang til klienter som os, i en økonomisk og psykisk belastende situation. De har overtaget al kontakt med vores kreditorer, hjulpet os med løsninger til at afvikle gælden og stadigvæk ladet os beholde en vis økonomisk selvstyre. Vi har altid kunne kontakt jer med spørgsmål og støtte. Nu er vi gældfri. Tak DinGæld

21. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

7 års kamp er slut og gammel gæld er…

7 års kamp er slut og gammel gæld er betalt og afsluttet.
Jeg har været meget glad for samarbejdet med Henrik Drewes, som har afsluttet mit kapitel hos DinGæld og tidligere ansatte har også ydet en kæmpe indsats, så uanset, hvem man får tildelt, skal man ikke være i tvivl om, at de arbejder seriøst og målrettet, for at få alt til at gå op i en højere enhed.

8. november 2024

Gældssanering

Vi skulle have hjælp til en gældssanering.
Lige fra den første kontakt til den afsluttende dag har vi følt os trygge. Vores gælds rådgiver June har været en kæmpe hjælp og støtte. Hun har været rigtig god til at tage kontakt til os og holde os opdateret på hvad status i sagen er. I startfasen var hun en kæmpe hjælp ved at hun tog kontakt til vores kreditorer for at få styr på vores samlede gæld. I selve opgaven med at søge gældssaneringen hjalp hun med at tjekke ansøgningen igennem så alt var korrekt udfyldt. Hvis hun har været fraværende i perioder (ferie/sygdom m.m.) har hendes kollegaer været gode til at overtage. Vi har ikke på noget tidspunkt følt vi stod alene med denne store opgave. Jeg vil helt klart anbefale alle der har gælds problemer at søge hjælp hos DinGæld. 👏🏻👏🏻❤️👍🏻

30. oktober 2024

Super godt selskab

Super godt selskab
Gode at samarbejde med og gode til at hjælpe
De har hjulpet med at få min gæld helt væk

9. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har betalt i 2 måneder til din gæld…

Har betalt i 2 måneder til din gæld uden og få så meget som en lille hjælp. Kun mistet 1590kr. som jeg lige så godt kunne ha betalt til den gæld jeg vidste jeg havde de hjælper ik med skid andet end lave en aftale som jeg selv kunne ha lavet. Mage til dårlig service skal man lede længe efter. Håber virkelig ik folk bruger den her skod side snyd og bedrag det hele. 795 kr om måneden for blive glæd fri.. tilgrin brug hellere de penge på betale til det gæld du ved du har.

1. oktober 2024

Kære Daniel

Det ærgrer mig, at vores service ikke har levet op til din forventning.

Jeg kan i den forbindelse bekræfte, at man ikke bliver gældfri ved blot at tilmelde sig vores service.
Det kræver en fælles indsats - startende med at man som kunde angiver sine kreditorer, samt giver DinGæld fuldmagt til at udveksle oplysninger (og dermed forhandle) med disse.

Vi har desværre ikke modtaget disse oplysninger fra dig, hvorfor vores handlemuligheder har været begrænsede (Dette har din rådgiver i øvrigt gjort dig opmærksom på ved flere lejligheder).

Jeg håber det lykkes for dig at finde en løsning med dine kreditorer.

Kæmpe Tak

jeg har igennem 5-6 år haft DinGæld, som har hjulpet mig med at få styr på min gæld, som er opstået pga. Ludomani. jeg har i dag fået gældsernæring.
jeg kan varmt anbefale DinGæld, De har taget kontakt til mine kreditorer lavet aftaler sørget for betalinger, sådan så jeg har kunne koncentrere mig om livet i stedet for det økonomiske, uden DinGæld ved jeg ikke hvor jeg ville have været. Der er en lille pakke på vej med posten

25. september 2024

Kære Kunde

Det glæder os, at vores rådgivning har hjulpet dig til en "frisk start" i form af en gældssanering.

det gav ro i hovedet

De var meget behjælpelig fra starten, med at få alt samlet op, og få styr på det hele da jeg var meget tæt på en konkurs.
Det gav mig en enorm ro, når jeg i fogedretten kunne sige " det er overdraget til Din Gæld at forhandle en afdragsordning på plads, og jeg kan derfor ikke gøre mere."
Jeg er meget taknemlig for hjælpen

24. september 2023

Kære Niels

Vi er glade for, at vores hjælp har hjulpet dig på rette vej.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Har betalt længe til min gæld

Har betalt længe til min gæld , og er blevet sendt videre til gældssanering , som så blev afvist , af 3 grunde som min rådgiver vidste på forhånd , kan slet ikke forstå jeg blev sendt afsted til i skifte retten , havde en aftale med rådgiver om vi skulle gennem gå det hele dagen inden , men hun var syg den dag , og jeg måtte tage afsted uden viden , har ringet til dem efterfølgende og hun er stadig syg , ingen mulighed for drøfte sagen med anden rådgiver , syntes virkelig det er dårligt , de ved hvilke grunde man kan blive afvist på i skifteretten , og så sender de en af sted alligevel , spild af tid og man tager fri for det . Har haft en dårlig mavefornemmelse med det siden start men min rådgiver har alligevel fået mig til og gå videre med det , spild af penge …. Håber andre lærer af det og ikke tager et privat firma til dette . Brug et offentligt det er gratis og de er der for dig ….

2. september 2024

Kære Kasper

Vi har desværre været udfordret af en sygemelding. Selvom vi har løbet stærkt på kontoret, skal jeg være den første til at beklage, hvis ikke vores service har levet op til det vanlige niveau i dit tilfælde.

For så vidt angår Gældssanering, kan vi desværre ikke garantere udfaldet af ansøgningsprocessen. Vi kan dog give vores vurdering til kende, hvorefter det er op til dig som kunde, hvorvidt du ønsker at gå videre med processen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig information og overladt til mig selv

Jeg har ventet i næsten et år , betalt 700kr pr mdr , på at få Gældssernering . 2 gange er søgt og hver gang afvist da jeg ikke var informeret fra Din Gæld om forløbet . Tabt tid og penge og ikke et skridt videre , for dårligt

31. august 2024

Kære Pernille

Tak for din anmeldelse - Det ærgrer mig, at vores ydelse ikke levede op til din forventning.

DinGæld kan desværre ikke garantere Gældssanering - Der vil hver gang være tale om en individuel vurdering fra skifteretten.

Qua vores vurdering stræber vi dog efter at afstemme vores fælles forventninger forud for ansøgningen.

Jeg vil gerne drøfte din sag med dig. Kontakt mig gerne via kontakt@dingaeld.dk, så jeg kan følge op.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vil gerne rose Aiylin som min rådgiver altid at have tid til mig selvom hun måske havde travlt med at forhandle nogle gode aftaler selvom udgangspunktet ikke altid har været lige let Jeg takker mange gange for det arbejde du har gjort for mig mvh Kenneth V Andersen

29. august 2024

Kære Kenneth

Det glæder os, at vi har kunnet hjælpe dig i den rigtige retning.

Ro i sindet!

Ro i sindet!
Jeg gik ind i dette med tankemylder, uro i maven, dårlige nætter og dage hvor jeg ikke anede om jeg nogensinde ville falde økonomisk på plads.
Men takket være June kan jeg sove om natten, jeg har luft i budgettet og der er virkelig styr på ALTING!
June fik ordnet det med kreditorerne løbende og vi er kommet dertil hvor jeg nu står på egne ben, men jeg er ikke det mindste nervøs.
For hvert eneste valg der skulle tages, blev jeg taget med på råd, jeg har på intet tudspunkt følt mig udenfor, og jeg har hele vejen igennem bare været fuldstændig rolig.
Et KÆMPE tak skal lyde til DinGæld, og ISÆR June. Nu kan jeg nyde hver evig eneste dag igen og bare vide der er styr på tingene 😊

19. august 2024

Kære "Solstrålen"

Tak for den flotte anmeldelse af vores arbejde.

Mens vi ikke kan garantere fritagelse for "tankemylder", gør vi hver dag en indsats for, at skabe ro i form af aftaler med kreditorer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vil klart anbefale Gældsrådgivning…

Jeg vil klart anbefale Gældsrådgivning kun ros , ros til “ Gezim Gashi. Meget dygtig og Service helt i top. Er Meget tilfreds med hans hjælp. har været utrolig imødekommende, fleksibel og grundig i min sag. Jeg kan ikke takke dig nok for din indsats.☺️ mvh Ana

15. august 2024

Kære Ana

Tak for de pæne ord.

Vi sætter stor pris på, når vores indsats bliver værdsat.

Bedste service.

Jeg har været kunde i 2,5 år. Da jeg meldte mig ind i tidernes morgen, havde jeg INTET overblik over alle kreditor jeg havde gæld til. Henrik min rådgiver, var så god til at vejlede mig og kontakte alle de kreditorer de havde på deres liste, han fik stablet aftaler op med dem og fik indfriet adskillige poster. Nu står jeg tilbage med blot 3 kreditorer. Jeg har været glad for hele oplevelse og følt at der blevet taget godt hånd om det. Henrik har været tilgængelig inder hele processen og holdt mig godt opdateret. Jeg vil helt klart anbefale dem👏🏼

7. august 2024

Kære Belinda

Det glæder os, at både resultater og kommunikation med din rådgiver har levet op til dine forventninger.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er meget tilfreds med den service…

Jeg er meget tilfreds med den service jeg fik hos Din Gæld. De sørgede for alt hvad der skulle gøres. Jeg kan varmt anbefale Din Gæld som en god løsning hvis nogle skulle have brug for hjælp.

1. august 2024

Kære Martin

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig i mål med en fornem aftale med kreditor.

DinGæld

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv