Delene ble sendt dagen etter bestilling siden jeg var litt sein å bestille (sendinger går 1430) . Likevel hurtig levering. Delene (svinghjul og clutch) ble montert og virker så langt fint. Al... Vis mer

Bestilte et par støtdempere, og hadde dem i hus 2 dager etter. Veldig bra service og imøtekommenhet. Hadde glemt å sette inn rabattkode, men sendte en epost til kundeservice rett etter bestilliing, og... Vis mer

Jeg fikk meget god service, fra jeg bestillte og til jeg mottok varen gikk det kun 2 døgn. Det som var litt irriterende var, ved betalingsprosessen kom det hele tiden opp melding fra anti virus... Vis mer

Det er første gangen jeg bruker DineBilder.no og det kommer ikke til å bli den siste. Ble møtt av en hyggelig og serviceinnstilt man i telefon. Som hjalp meg gjennom en jungel av delenr. og jeg må... Vis mer

1. Bilutstyrsbutikk
  2. Bildeler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

DineBildeler leverer deler fra kjente merkevarer av svært høy kvalitet til hele landet. Vi sender alltid lagervarer samme dag ved bestilling før 13.30, eller førstkommende virkedag. Vi har deler til alt av merker som Audi, Bmw, Citroen, Nissan, Toyota, Mazda, Mercedes-Benz, Skoda, Volkswagen og mange fler! For oss er det viktig at delene du bytter ut tilfredstiller produsentens krav, slik at bilen beholder de egenskapene og den sikkerhet som var tiltenkt da bilen rullet ut fra fabrikken.

4,6

Enestående

feilsending?

bestillte endeledd, fikk bærekule? ser ut til at hvis dere ikke har delen som bestilles sender dere bare noe lignede, det blir for dumt.
har man ikke delen, så sier man bare det, man sender ikke noe som ligner.

24. august 2015
Logoen til DineBildeler.no

Svar fra DineBildeler.no

Hei, John Ivar.

Dette skal selvfølgelig ikke skje, og her mistenker jeg da at det rett og slett har skjedd en plukkfeil på vårt lager og feil del har blitt sendt med din forsendelse.
Når dette forekommer ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss slik at vi får sendt riktig del og tatt den som er feil i retur.

Menneskelig svikt kan skje selv den beste, men her kan vi heller ikke se at du har tatt kontakt med oss slik at vi har fått mulighet til å ordne opp i saken.

Vennlig hilsen
Ken Helbostad

Fantastisk

Utrolig fornøyd aldri Vært borte lignende
Noe av mine varer var ødelagt av posten
Ringte og meldte i fra dagen etter var varene
Mottatt fantastisk

23. august 2015

fornøyd

utrolig fornøyd. fikk delen på 24 timer. inkl postgang.

2. august 2015

Kjøp av bildel

Bra nettside og rask levering. Har lave priser til de fleste bilmerker. Kommer til å handle mer av Dine Bildeler.no

19. juli 2015

Rask levering

Rask levering og kvaliteten var bra. Enkelte ting er litt dyrt men de delene jeg kjøpte hadde god kvalitet og pris.

14. juli 2015

Rask levering og grei pris.

Byttet bakre eksospotte på min Opel.
Bestilte del på lørdag og fikk den tirsdag etter helg. Delen så litt annerledes ut enn originaldel, men passet uten problem.

6. juli 2015
Logoen til DineBildeler.no

Svar fra DineBildeler.no

Hei, Kai.

Delene er som regel mer eller mindre identiske som originale deler, men akkurat på eksos kan det hende det er minimale avvik slik at det kan passe flere biler. Det skal uansett passe godt som du sier, og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

Vennlig hilsen
Ken Helbostad

No problems

Bestilte bakre del av eksosanlegg. Fikk det raskt. Jeg sjekket sikkert 20 forskjellige leverandører før jeg bestilte og "DineBildeler" var klart rimeligst, til sammenligning var samme del, av dårligere kvalittet hos Mekonomen dobbel så dyr..

2. juli 2015