UG til Hobro
Købte en bog online hos Dinboghandel i Hobro i går og fik den leveret til pakkeshop allerede i dag - kun lige over 1 døgn efter bestillingen.
Bogen var pakket godt og forsvarligt ind, så alt var til UG.
I Din Boghandel har vi mange års erfaring og ekspertise med salg af bøger. Vi fører et stort udvalg indenfor skønlitteratur, faglitteratur, ungdomsbøger og børnebøger, og du vil i vores webshop finde tusindvis af titler - alt fra bestsellere til de mere smalle udgivelser. Vi har også et alsidig udvalg af brætspil og puslespil, hvis du skulle mangle inspiration til hyggelige stunder. Frygt ej heller, hvis du skulle fortryde købet af en vare. Vi har nemlig 12 måneders landsdækkende byttefrist og du kan nemt bytte dine varer i en af vores 8 butikker – eller i butikker der er medlem af Kon-Tur kæden. Vi glæder os til at betjene dig på www.dinboghandel.dk.
Østerågade 6, 9000, Aalborg, Danmark
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bogen var pakket godt og forsvarligt ind, så alt var til UG.
Normalt ydes der en god kundeservice i butikken og er altid blevet mødt af smilende og venligt personale, og det blev jeg også mødt af i går af den ene medarbejder. Men ved kassen stod der den mest ubehagelige ekspedient som brugte al sin dårlige energi på, at fortælle mig, hvad jeg ikke kunne og hvad jeg burde gøre, i stedet for at informere mig på en venlig og imødekommende måde. Men fordi hun udstrålede en dårlig attitude, prøvede jeg at undgå hende - men den gik ikke!
Hvis ikke jeg havde været i tidsnød, havde jeg lagt varen fra mig og gået!
Vi har fået en rigtig god service af en meget venlig ekspedient, som var god til at fortælle om produkterne og som virkede engageret og havde hjertet med i butikken ☺️ Vi kommer helt sikkert igen
Bedste boghandel i landet - og jeg har været i mange. Personalet er meget hjælpsomme og venlige, altid i godt humør. Og når man en gang imellem ikke kan finde det, man søger, så går der ikke lang tid, før det bestilte kommer hjem 🙂 min bedste anbefaling!
Der er altid venlig, kompetent og hurtig betjening i Aalborg Boghandel. Desuden er der et sprudlende humør, der deles gavmildt ud af smil og latter. man går glad derfra.
Hurtigt levering og smuk indpakning af julegave.
Hurtig levering af bestilt bog - som var langt billigere end hos andre boghandlere.
Jeg havde forventet en uindbunden udgave (da prisen var så lav)- men nej - det var en lækker hardback som tilmed var indpakket i fint julepapir!
Super service - 1000 tak☀️
Vender helt sikkert tilbage ved fremtidige bogkøb!
I Aalborg centrum er der den skønneste boghandel. I daglig tale Aalborg Boghandel. Besøger den altid når jeg er i Aalborg. Under mit seneste besøg købte jeg julegaver og to bøger til mig selv. Et rigtig godt udvalg og rigtig god betjening af Kamilla
Mega fedt læsestativ og hurtig levering til København (2 dage).
Modtog en bestilt vare indpakket selvom det ikke er en valgmulighed ved bestilling. Det var dejligt og overraskende, tak ☺️ Én mindre julegave der skal pakkes ind 😉👍

Svar fra Dinboghandel
Fantastisk service fra Din boghandel i storcenter Nord.
Havde bestilt en vare (happycube), på nettet. Da den kom frem var der kun 1 og på hjemmesiden stod der at et sæt var 6 pakker.
Snakkede med en virkelig serviceminded medarbejder (Thomas), der undersøgte sagen og hurtigt ringede tilbage. Det var en fejl på hjemmesiden. Fejlen blev rettet, og jeg fik tilsendt 5 ekstra, da det ikke skulle gå ud over mig som kunde at der var fejl på siden.
Har allerede fået dem idag og med en hilsen i pakken.
Fantastisk god kundeservice.
Tak for det.
Jeg havde en fantastisk købsoplevelse takket være Kamilla fra Aalborg boghandel.
Grundet en teknisk betalingsfejl på hjemmesiden, måtte jeg ringe til Din Boghandel i Aalborg og fik fat på Kamilla der straks reserverede min vare for mig og fik styr på betaling. Efter allerede halvanden dag, modtog jeg min pakke, som endda var pakket ind i gavepapir for mig.
Grundet en fejl i produktet (fra leverandørens side) måtte jeg igen ringe efter jul, men på under 5 minutter fik hun både fat på leverandør og sendt en ny af sted på trods af juletravlheden.
Begge gange har både service og kommunikation været helt fantastisk.
Fantastisk hurtigt og godt.
Vi var skeptiske til at starte med men når et firma holder hvad de lover er det vigtigt at lave en trustpilot.
God jul
Bestilte to bøger i forgårs og de var på min adresse i dag - ovenikøbet flot pakket ind som en gave :)
Bestilte en bog, der alle steder jeg har kigget og søgt har været udsolgt. Sendte bestillingen mandag morgen, med en besked om at den hastede da det var en fødselsdagsgave. Tirsdag morgen var den leveret på adressen og pakket fin ind. Fantastisk service og super hurtig levering.
Super service, professionel hjælp og vejledning. Virkelig gode oplevelser ved alle besøg. Jeg er nu fast kunde hos Veri Boghandel.
5 stjerner er alt for lidt..... det burde være i nærheden af det dobbelte for Hobro Boghandel.
Jeg bestilte blot et eksemplar af "Turen går til....". Ikke alene nåede den hurtigt frem, men der var også en håndskreven hilsen fra en af de ansatte samt 4 bolsjer med i pakken. Det gjorde, at man følte sig som den mest værdsatte kunde i hele verden.
Dette er et eksempel på, at den personlige betjening sagtens kan lade sig gøre i disse internethandel-tider,
og et eksempel mange andre virksomheder nemt kunne lære noget af. Bolsjerne var en dejlig overraskelse, men især den håndskrevne besked gør, at jeg helt sikkert vil handle meget mere i Hobro Boghandel - og det på trods af, at jeg bor på Midtsjælland.
Var meget skeptisk, da der ikke var nogen anmeldelse her inde, men tog chancen. Alt i alt en god oplevelse, de eneste to ting der kan sættes en finger på er 1 der ikke kom en bekræftigelse på mail med det samme, men først en sms da varen blev sendt et par dage senere. 2 man ikke fik besked fra gls da varen var leveret til pakkeshop, men skulle se holde øje med det via tracking nr.
Men ville handle der igen :)!

Svar fra Dinboghandel
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.