Beställde stolar med Lagersaldo på 76 stolar med leverans på 2-5 dagar enligt hemsida. Fick orderbekräftelse och pengar dras. Efter fem dagar återkommer man och säger att det inte finns några stola... Vis mer
Se hva andre synes
Går inte att komma fram för att prata med någon , också usel kundtjänst via mejl , Daniel som svarar hit o dit .. känns skumt , De säger att man ska prova sängar i Bromma ,men där har sängarna andra... Vis mer
Det var lite strul då produkterna visade sig vara slut i lager med där tillhörande förlängd leveranstid, jag var i behov av produkterna snabbare och kontaktade därför kundsupporten, Jenny, som på ett... Vis mer
Selskapet har svart
Snabb leverans. Jättefina sängar dock svårt med att få underlakan att stanna kvar när man ställer sängen olika med fjärrkontrollen. Skulle önska någon sorts elastiska lakan som gör att man kan använda... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
På Dina Möbler kan vi förverkliga din dröm att få snygga och prisvärda inomhus- och utomhusmöbler till ditt hem. Vi jobbar med noga utvalda leverantörer för att kunna erbjuda ett stort utbud av möbler på nätet, i form av sängar, soffor, barstolar, bord och fåtöljer. Välkommen!
Kontaktopplysninger
Verkstadsgatan 2 , 73160, Valskog, Sverige
- 022112000
- info@dinamobler.se
- dinamobler.se
Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Beställde ett par stolar till köket.
Beställde ett par stolar till köket. Prisvärt och smidig leverans. Kommer köpa därifrån flera gånger.

Supernöjd
Beställde Narvik matbord med stolar, kvalitet i toppklass och snabb leverans till oss i Norrbotten.

Svar fra Dina Möbler
Köpte en säng och fick hem den redan…
Köpte en säng och fick hem den redan efter 3 veckor. Riktigt nöjd med sängen och kanonbra service!

Svar fra Dina Möbler
Grym säng och snabb leverans
Köpte nyligen sängen Amanda ställbar av Dina Möbler, är mycket nöjd med sängen. Toppen service och snabb leverans 🙂

Svar fra Dina Möbler
Handlade en daydream kontinentalsäng…
Handlade en daydream kontinentalsäng och är mycket nöjd över kvalitén. Snabb leverans som utlovat.

Svar fra Dina Möbler
Snabb leverans och grym service
Snabb leverans och grym service. Så nöjd med mitt nya bord och kommer definitivt fortsätta handla här.

Svar fra Dina Möbler
Jag beställde ett matbord och mycket…
Jag beställde ett matbord och mycket nöjd över kundservicen och kvaliten på bordet.

Svar fra Dina Möbler
Snabb leverans av min säng Daydream
Snabb leverans av min säng Daydream. Jag sover som en gudinna och vaknar pigg. Rekommenderas verkligen. Trevlig personal i kundservice.

VARNING!!
VARNING!!!
HANDLA INTE FRÅN DENNA NÄTBUTIK!!
Fick ett trasigt bord och det har gått över en månad och jag har fortfarande inte fått hjälp!
Kundservicen är fruktansvärt dålig och det tar över en vecka att få svar.
Önskat att jag läst andras recensioner innan jag handlade.

Mycket dåligt
Mycket dåligt! Jag beställde ett matbord och fick ett helt annat. Hörde av mig och har fortfarande inte fått svar och nu har det gått över 6 månader..

LÅÅÅÅNG LEVERANS TID
Beställde två bord som skulle levereras 2-10 dagar. En månad efter har jag fortfarande inte fått dem. Varje jag har kontaktat dem har dem sagt att de skickas men de har inte hänt.
BESTÄLL INTE FRÅN DINA MÖBLER!

Svar fra Dina Möbler
Jag vill tacka stort för ett väldigt trevligt och professionellt bemötande.
Jag vill tacka stort för ett fantastiskt trevligt och kompetent bemötande när jag köpte min sänggavel hos er. Kvalitet och utseende på den var långt över förväntan till det priset. Trots att jag kontaktade er flera gånger och krånglade med att ändra färg från svart till grå till beige för att tillslut bestämma mig för svart fick jag ett otroligt trevligt bemötande av en jättetrevlig kvinna i telefonen samt på mail. Hemleveransen gick även den väldigt fort. Jag rekommenderar verkligen er och kommer absolut handla hos er när det är dags att köpa något mer till hemmet.

Rekommenderas varmt
Tack dina möbler för en snabb och smidig reklamation. Trevlig personal och bra bemötande Vi kommer fortsätta handla av er frammåt

Svar fra Dina Möbler
Företaget medvetet försvårar för mig att returera en vara ...
Idag är nätköp en av de vanligaste handelsformen där man verkligen behöver känna och prova på varan för att kunna sedan bestämma sig om den är okej, dessutom får man betala så mycket pengar för den valda varan. Men företaget trots alla regler och villkoren gör det så svårt för kunden att returera varan på olika sätt. Jag har många gånger bett företaget "Dina Möbler" om en retursedel för att underlätta det för mig att skicka tillbaka varan till de men nu har företaget slutat att svara på mina mail. Jag har sagt att jag kommer att stå för returkostanden men de vill inte hjälpa mig med detta. Detta sker även idag under den nya ägaren. Jag har bett om att få kontaktuppgifter till deras nya chef, inget svar där heller.
Returen gäller en vitrinskåp med så dålig kvalité, jag undrar verkligen hur man kan ens vilja tillverka en sådan.

Svar fra Dina Möbler
Det var lite strul då produkterna…
Det var lite strul då produkterna visade sig vara slut i lager med där tillhörande förlängd leveranstid, jag var i behov av produkterna snabbare och kontaktade därför kundsupporten, Jenny, som på ett mycket
professionellt sätt och med vänligt bemötande hjälpte mig att kreditera mitt köp. Jag kommer att fortsätta att handla av företaget.

Lurad?
Beställde och betalade ett bord den 27/5 men varken fått bord eller lyckats kommunicera med företaget. Mailat men får bara svarsmail att de bytt ägare och återkommer. Blev uppringd en gång men hann inte svara, fick ett mail att de försökt nå mig men det går inte att svara på mailet eller få tag i dem via telefonen. "Vi sitter upptagna, försök igen senare". Över två veckors utebliven leverans av en lagervara och inget svar. Måste man anmäla detta företag för att få sina varor eller åtminstone pengarna tillbaka?

Svar fra Dina Möbler
Jag är mycket nöjd över både priset och…
Jag är mycket nöjd över både priset och kundsupporten. Var orolig över de nya ägarna men de skötte detta galant. Fick hem snygga loungemöbler på några dagar.

Svar fra Dina Möbler
Snabb leverans trots besked om slut i lager
Beställde en loungegrupp. Hemsidan var ej uppdaterad med korrekt lagersaldo, då den visade sig vara slut i lager. Men ändå levererades den inom två veckors tid 😊, så jag blev väldigt glad! Tusen tack!

Svar fra Dina Möbler
Jag beställde 4 stolar i mars som jag…
Jag beställde 4 stolar i mars som jag väntat länge på. När jag kontaktade kundtjänst så sa dom att dom fått nya ägare och att dom skulle ordna min leverans. Veckan efter så fick jag mina stolar. Tack Jenny i kundtjänst för den hjälp du gav mig så smidigt.

Uruselt hanterad reklamation
Uruselt hanterad reklamation. Kommer ej att handla från detta företag igen!

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.