Går inte att komma fram för att prata med någon , också usel kundtjänst via mejl , Daniel som svarar hit o dit .. känns skumt , De säger att man ska prova sängar i Bromma ,men där har sängarna andra... Vis mer
Se hva andre synes
Det var lite strul då produkterna visade sig vara slut i lager med där tillhörande förlängd leveranstid, jag var i behov av produkterna snabbare och kontaktade därför kundsupporten, Jenny, som på ett... Vis mer
Selskapet har svart
Snabb leverans. Jättefina sängar dock svårt med att få underlakan att stanna kvar när man ställer sängen olika med fjärrkontrollen. Skulle önska någon sorts elastiska lakan som gör att man kan använda... Vis mer
Beställde en matgrupp i måndags (16 December) eftermiddag, hörde av mig på tisdagen för att se om dom mottagit ordern (då vi inte fick en orderbekräftelse men fick bekräftelse av köpet från Klarna)... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
På Dina Möbler kan vi förverkliga din dröm att få snygga och prisvärda inomhus- och utomhusmöbler till ditt hem. Vi jobbar med noga utvalda leverantörer för att kunna erbjuda ett stort utbud av möbler på nätet, i form av sängar, soffor, barstolar, bord och fåtöljer. Välkommen!
Kontaktopplysninger
Verkstadsgatan 2 , 73160, Valskog, Sverige
- 022112000
- info@dinamobler.se
- dinamobler.se
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bra kontakt med Dina Möbler
Bra kontakt med Dina Möbler. Trevligt bemötande vid leverans.

Säng
Kan inte säga så mycket eftersom jag beställde online, men chauffören var trevlig leveransen kom i tid

Svar fra Dina Möbler
Var jättenöjd med sängen och även om…
Var jättenöjd med sängen och även om det blev en liten skadan från leverantören jag fick bra bemötande och hjälp för att fixa den skadan själv!!! Sover som en prinsessa i nya sängen!

Jättefin Chester-fåtölj!
Köpte en Chester fåtölj för 5,800 kr. Superfin! Microtyget ser ut och känns som läder. Bra kontakt med kundservice. Leveransen tog en vecka och gratis. Bra paketerad. Inget att klaga på.

Oseriöst företag.
Oseriöst företag.
Omöjligt att få tag i dem via telefon och mailar man får man vänta länge på svar.
Beställde en soffa som enligt hemsidan fanns i lager och hade 5-8 dagars leveranstid. Vi väntade och väntade och efter 10 veckor kom soffan dock skickade dem fel färg så det blev reklamation och ytterligare en veckas väntan på rätt soffa. Kan tyvärr inte rekommendera detta företag.
Sängen kom
Den kom till slut.
En säng som var värt allt lidanden för i 7 veckor,
Från leveransen till att montera den.
Sängpaketet som kom med, var rena hotellkänslan.
Stort tack för tålamodet "Dina Möbler"
Plus samma dag fick jag pengar tillbaka för den sena förseningen.
Trovärdiga till max är detta företag!

No delivery after 5 weeks
As of writing this review, I still haven't received my bed even though it has been 5 weeks since I placed the order of my bed (Order#87244), but my money has already been withdrawn one week ago. I haven't received any information about the delivery either! What makes it worse is that you cannot really get hold of them on the phone. It is really annoying! Lousy company!
Det stor på deras sidan att leverans är…
Det stor på deras sidan att leverans är 3 till 5 veckor.
Jag beställde sängen den andra augusti och idag den 20 september har inte fåt den ,tycker det är jättedåligt.

Beställer 8 stk stolar
Beställer 8 stk stolar, betalar o får sen mail.
"Pga av tryckfel hos oss så måste vi ta bort er order. Era stolar som ni önskar köpa har ett felaktigt pris. Ordinarie pris för 4 stolar är 3560 kr och ni önskar att köpa 8 st stolar vilket blir 7120kr. OM ni önskar att behålla ordern så kan jag ge er en rabatt på 12%. Ber om ursäkt för detta."
Riktigt dåligt, kommer aldrig beställa här igen

Svar fra Dina Möbler
Snabb leverans och nöjd med kvalitén

Svar fra Dina Möbler
Bra företag och hjälpsamma om man…
Bra företag och hjälpsamma om man stöter på problem med
leverans.Svarar snabbt .Ärligt företag .nöjd.
Fick sängen och gillade den
Underbar säng ❤️
Underbar säng ❤️ Har hjälpt mig mycket att få en bra sömn pga värken. Bara positivt. Från det jag beställde tills jag fick den levererad. Och den är snygg också 😁
Att det fanns reservdelar
Att det fanns reservdelar, och att det var till ett så bra pris! Snabbt svar och trevligt bemötande! Suveränt!
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.