Billigt sexlegetøj hos Dildo-priser.dk Anmeldelser 9

1. Butikk med sexleketøy
  2. Butikk med erotiske klær
  3. Prissammenligningsside

Om Billigt sexlegetøj hos Dildo-priser.dk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi er Danmarks bedste prissammenligningsside for sexlegetøj, dildoer, vibratorer og meget andet. Vi har priserne for alle de store og kendte sexshops herhjemme. Vi har alle de kendte mærker, som LELO, Fun Factory, Fifty Shades, Fleshlight, Tenga og mange andre. Se vores udvalg Alle priser bliver opdateret to gange i døgnet, så de er stort set altid opdateret. Der kan dog forekomme unøjagtigheder, hvis butikken sidder og ændrer deres priser i løbet af dagen.

2,2

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Fin service

Så en artikel i EB om DK's billigste shop - Damn der er penge at spare! Keep up the good work!

11. februar 2016

Ærlig vurdering af sexlegetøjets total pris

Jeg bruger dildo priser til prissammenligning - men også til at få inspiration via deres flotte blog.
Jeg er glad for at sitet eksisterer, når jeg skal shoppe og finde inspiration med min kæreste.

7. juni 2014
Logoen til Billigt sexlegetøj hos Dildo-priser.dk

Svar fra Billigt sexlegetøj hos Dildo-priser.dk

Mange tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os.

/Jonas

Perfekt!

Når man ikke lige ved hvad søren man skal give sin kæreste i gave af, lige præcis sexlegetøj, så er dildo priser et perfekt sted at starte! Gode anmeldelser, flot og overskueligt, og fede temaer! Thumbs up :)

1. juni 2014

En dejlig brugervenlig side.

Det er en fornøjelse at være på dildo-priser.dk - Siden er nem at overskue og man finder samtidig med hvad shoppen har at byde på, gode artikler. Kan kun varmt anbefales

12. mai 2014

Meget flot og overskuelig hjemmeside.

Dildo-priser.dk er det bedste sted at starte når du skal shoppe sexlegetøj. Det er supernemt at finde det du søger og derefter blive dirigeret til den billigste leverandør.
Uundværlig hjemmeside.

23. april 2014
Logoen til Billigt sexlegetøj hos Dildo-priser.dk

Svar fra Billigt sexlegetøj hos Dildo-priser.dk

Tak Jeanne,

Altid rart at høre folk kan lide siden.

/Jonas