DigitalePianoHuren.nl Anmeldelser

1. Pianoforhandler

DigitalePianoHuren.nl is het vertrouwde adres voor de verhuur van piano’s en keyboards in heel Nederland. Wij verhuren uitsluitend de beste merken waaronder Yamaha, Roland en Kawai. Wij staan voor kwaliteit en huren zonder gedoe.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Top Service!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring! Vanaf het eerste contact ben ik super vriendelijk geholpen en alles voelde meteen heel persoonlijk en prettig aan. De levering van de digitale piano verliep perfect: netjes, op tijd en zonder gedoe. Heel erg bedankt voor de geweldige service en de fijne hulp. Ik ben super blij met mijn piano en kan jullie zeker aanraden!

6. mai 2026

Betrouwbaar verhuurbedrijf voor digitale piano's.

Een geweldige ervaring.
Ik ben net verhuisd naar een studio, en heb momenteel geen ruimte voor mijn akoestische piano, een Yamaha U3.
Ik heb ervoor gekozen om een Yamaha P-225 digitale piano te huren bij DigitalePianoHuren.nl inclusief sustain pedaal, kruisstandaard, koptelefoon, pianokruk, beschermhoes.
De aanslag is stevig en de klank is prachtig.
De levering en installatie verliepen zeer snel.
De communicatie met de eigenaar is prettig via e-mail en telefoon.
Een minpuntje: er was weinig uitleg over het gebruik van de Smart Pianist-app.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden.
Dank je wel. Ik raad het aan.

15. april 2026

Svar fra DigitalePianoHuren.nl

Bedankt voor je mooie review Nathalie en heel veel plezier met piano spelen!

Vriendelijk,behulpzaam,meedenkend en snelle service.

Ik heb een hele goede ervaring met de eigenaar van DigitalePianoHuren.nl. Heel erg vriendelijk,meedenkend,behulpzaam,alleen dat is al heel erg belangrijk vind ik. Ook een goede en snelle service en levering. Ik ben hier heel erg blij mee. Ik heb mijn lichtpuntje voor de kerst binnen.
Heel erg bedankt!
Wanda.

23. desember 2025

Svar fra DigitalePianoHuren.nl

Bedankt voor je mooie review Wanda, veel plezier met de piano!

Prettige communicatie

Prettige communicatie. Hadden per ongeluk een extra accessoire gegeven. Hoefde ik niet voor te betalen maar mocht ik wel gebruiken. Persoonlijke betrokken aandacht via mail. Goed service!!

27. november 2025

Svar fra DigitalePianoHuren.nl

Bedankt voor je mooie review Jessica!