Snelle en goede service
De firma Digimi gecontacteerd voor een website te ontwerpen en gemeld dat er enige stijdsdruk was. Geen probleem voor hun firma en binnen de 24u was alles online en werkend.
Top service !
Met Digimi help ik ondernemers om bovenaan in Google te komen. Met adembenemende websites die converteren en een SEO-strategie die scoort, zorg ik hiermee dat jouw online aanwezigheid winst oplevert. Eén gezicht, één aanspreekpunt. Persoonlijk, duidelijk en resultaatgericht.
Frederik Maldersstraat, 3680, Maaseik, Belgia
Top service !
De samenwerking met Michiel was erg prettig. Hij denkt actief mee met het project en komt met frisse, creatieve ideeën die het geheel naar een hoger niveau tillen. Door de juiste vragen te stellen, zette hij mij ook aan het denken, wat het proces verrijkte. Zijn professionaliteit heeft me positief verrast. De communicatie verliep vlot en aangenaam, waardoor het echt als een samenwerking voelde in plaats van een eenzijdige opdracht. Het eindresultaat was precies wat ik voor ogen had ,topkwaliteit.
Michiel heeft al een paar websites voor mij gemaakt en ik ben altijd zeer tevreden met het eindresultaat. Communicatie verloopt altijd soepel, hij is creatief en kan heel makkelijk vanuit een idee een heel mooie en converterende website maken. Zijn (local) SEO implementatie levert nu ook al organisch leads op voor mijn websites. Zeker een aanrader!
Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad voor mijn nieuwe website van mijn schoonheidssalon. Alles verliep heel professioneel en heel vlot. Er kwamen alleen maar goede ideeën naar boven en we begrepen elkaar heel duidelijk. Ik ben zeer tevreden
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.