Diamondsmileteeth

Vurderingen av denne virksomheten er utilgjengelig som følge av en overtredelse av retningslinjene våre.

Tannblekingskum er veldig god. Det får munnen min til å føles frisk og ren. Min eneste klage er at esken var litt skadet, men produktet inni var perfekt og fungerte bra.

Vi bestilte tannblekingssettet, men leveransen var sen, og materialet føltes ikke førsteklasses, men det fungerer fortsatt.

Jeg bruker denne for å lette tennene mine. Ferdig med de jeg hadde – dette er en ny bestilling. Enkel å påføre, smakløs og lett å skylle av.

Pris-ytelse-forholdet er upåklagelig og du får mye for de små pengene.Smaken er helt ok, jeg så for meg noe helt annet, men det smaker og lukter helt behagelig.

Brudd på retningslinjene

Vær obs på at du betaler dobbel mva og…

Vær obs på at du betaler dobbel mva og toll gebyr , svindel. Mva er i summen på det du handler på nettstedet. mva og postens toll gebyr må du betale for å få ut pakke. Firma ref til at det i vilkår er opplyst. Advart Klarna som er samarbeidspartner.

15. mai 2026

Svindel

Svindel, sendte bare en eske måtte betale toll, så sendte de på nytt og må betale toll på nytt. Masse falske anmeldelser på trustpilot. Styr unna!

26. mai 2026

Jeg hadde prøvd mange produkter før

Jeg hadde prøvd mange produkter før, men dette føltes annerledes. Resultatene kom gradvis og så naturlige ut. Tennene mine er lysere nå, og jeg føler meg mer selvsikker når jeg snakker og smiler offentlig.

18. april 2026

Hver dag på jobb møter jeg mange…

Hver dag på jobb møter jeg mange mennesker, og jeg begynte å føle meg veldig ukomfortabel med tennene mine. Jeg prøvde deres tannblekingssett, og etter to uker var forandringen tydelig. Jeg følte meg mye mer komfortabel foran klassen min. En kollega tok meg til side og spurte om jeg hadde vært hos tannlegen for tannbleking. Da jeg sa nei og fortalte hva jeg hadde brukt, ba hun meg sende lenken med en gang. Dette produktet har gjort mye for selvtilliten min, og jeg tar det ikke lett.

27. mars 2026

Vi bestilte 3 tuber tannblekemiddel

Vi bestilte 3 tuber tannblekemiddel, betaling gjennom Klarna med 30 dager frist, fikk ordrebekreftelse inkludert 25 prosent VAT.
Etter 3 uker kom pakken til postterminal, men med krav om å betale 25 prosent mva på bruttobeløp pluss klareringsgebyr.
Leverandør påberoper seg at det står i leveringsbetingelser at eventuelle lokale skatter er mottakers ansvar.
Vi har varslet at vi ikke vil løse inn kravet slik at pakken går i automatisk retur som uavhentet.
Vi vil også varsle Klarna, vedlagt korrespondanse, at vi ber om at betalingskravet slettes.
Vi vil også varsle Forbrukerrådet.
Hos leverandør er der bare KI-genererte svar.
Der er bare en konklusjon, svindel

23. februar 2026

Dette er svindel

Dette er svindel!

De gode anmeldelsene er falske. Helt klart!

Jeg sendte produktet tilbake, fordi det var juks. Fått inkassovarsler i flere år fra dem nå, men ingen inkassoselskaper vil samarbeide med dem. Bare å se bort fra fakturaene fra dem. Likevel slitsomt å ha med disse kjeltringene å gjøre!

16. januar 2026

SCAM-ADVARSEL: Nekter refusjon for vare som ALDRI ble levert. Brudd på EØS-lov.

Diamond Smile International (Limitless eCom GmbH) nekter ulovlig å refundere penger for Bestilling #7016 (02.10.2025) som aldri er mottatt.
​Levering skulle ta 2-5 dager. Selskapet ignorerer min rett til å heve kjøpet og beholder pengene, noe som er et direkte brudd på norske og europeiske forbrukerlover.
​Saken er formelt sendt til Forbruker Europa (ECC-Net) i Norge for etterforskning.
​ADVARSEL: Unngå dette selskapet hvis du forventer en lovlig refusjon ved manglende levering.

9. november 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis