Naar aanleiding van mijn review van 27-02-2026 heeft Diamond Point contact met mij opgenomen. Er is een afspraak gemaakt op 10-03-2026 in Amstelveen. Wij zijn daar zeer correct ontvangen door de... Vis mer
Se hva andre synes
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk dat bekend staat om tijdloos design, vakmanschap en luxe materialen zoals goud en diamanten. Al meer dan 120 jaar helpen we klanten bijzondere momenten te vieren met betekenisvolle sieraden.
Kontaktopplysninger
Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mijn eerste review over Diamond Point was ongepast
Er is een afspraak gemaakt op 10-03-2026 in Amstelveen.
Wij zijn daar zeer correct ontvangen door de Hr J v. G.
Meneer v.G nam de tijd voor ons.
Wij kregen een duidelijke uitleg over ons probleem.
Alles is tijdens het gesprek opgelost.
F. Kruger
Good Experience …
My experience has been pleasant and professional. Very flexible and will work with you.

Parel oorbellen diamondpoint, Bijenkorf
Bij mij precies hetzelfde binnen 4 maanden lag de parel los in het doosje. Ik doe ze altijd uit met douchen, slapen etc. ! Mij werd ook verteld de pareltjes niet in te doen met douchen etc. terwijl ik dit ook niet doe. De kwaliteit is enorm achteruit gegaan. Minstens 10 jaar geleden heb ik dezelfde oorbellen bij diamond point Bijenkorf gekocht. Op vakantie ben ik er 1 kwijt geraakt dus heb nieuwe bij de bijenkorf gekocht. De steker was de helft van het goud als mijn oude oorbel!! Ze zijn ondertussen gemaakt hopelijk blijft het pareltje zitten !

Svar fra Diamond Point
What you see is what you get….., geen spijt.
Een klassieke onderneming die met zijn tijd is meegegaan. Voor ieder wat wils , als het gaat om smaak, tijdgeest of prijs. Een uitstekende digitale klantervaring die bijdraagt in het op afstand doen van bestellingen en keuzes maken. Keep it up guys and girls!!!

Misleidend retourbeleid
Misleidend retourbeleid: bij retourneren trilbad t.w.v. 75 euro wordt mij een bon aangeboden, alleen te besteden bij diamond point, en niet de Bijenkorf (dit klopt niet als het via de site van de bijenkorf gekocht kan worden en als “de bijenkorf” op de bon staat) Ik wil geen tegoedbon wat ik niet kan uitgeven zonder geld bij te moeten leggen.
Klantenservice
Klantenservice, snel goed en vakkundig. Denken met je mee en zijn oplossingsgericht.

Svar fra Diamond Point
Ondanks dat ik een sieraad had gekocht…
Ondanks dat ik een sieraad had gekocht voor de ingangsdatum van de black friday korting kreeg ik achteraf toch de korting van 20%

Svar fra Diamond Point
Parelarmband defect binnen 6 weken – geen terugbetaling, alleen “draagschade”
Op 4 september 2025 kocht ik een parelarmband met gouden balletje bij Diamond Point in de Bijenkorf Rotterdam. Na minder dan 6 weken normaal dragen: koord volledig los en gouden balletje zwaar ingedeukt.
Ingeleverd op 16 oktober 2025 (dossier 849746).
Reactie filiaal: “draagschade”, slechts €20 coulance voor rijgen, deuk wordt niet vergoed. Shopmanager Rotterdam zeer onbeleefd (“wij zijn geen kluis”).
Meerdere mails naar filiaal én hoofdkantoor met duidelijke terugbetalingseis en deadline → tot op heden (18 november) geen enkele inhoudelijke reactie.
Dit is helaas geen uitzondering: op Trustpilot staan exact dezelfde klachten over parelarmbanden en pareloorbellen die binnen maanden kapot gaan, met steeds dezelfde “draagschade”-afwijzing.
Als 10+ jaar klant ben ik diep teleurgesteld. Nooit meer iets bij Diamond Point.
UPDATE:
Dank voor uw reactie. Ik waardeer dat u nu wél kosteloos wilt repareren, maar gezien de manier waarop ik in de winkel ben behandeld en het feit dat het product binnen een maand al ernstige gebreken vertoonde, heb ik geen vertrouwen meer in reparatie. Mijn voorkeur blijft volledige terugbetaling. Ik heb dit inmiddels via e-mail aan het hoofdkantoor bevestigd.
Ik zal trustpilot blijven updaten.

Biggest scam
Biggest scam! They sell and do not accept returns!? Only exchange is offered. This is the worst experience

Parel armband gekocht
Parel armband gekocht. Max 10x aangehad. Speciaal voor gelegenheden als feestjes etc. Gouden bolletje tussen de parels kapot gegaan. En de hele armband zelf is 2 maten groter geworden. Zogenaamd door water. De 10 dagen vielen in augustus. Geen regen gezien. Bovendien douch ik sowieso nooit met sieraden. Dus dat de armband uitgerekt is door water is echt complete onzin. Armband van 1,5 maand oud voor €400 compleet onbruikbaar geworden dus. Nooit iets kopen hier!!!

Hele slechte klantenservice
Pareloorbel nog binnen de garantie los van de steker, oorzaak werd volledig op mij afgeschoven, had ik er niet mee moeten douchen (met welke oorbel kan je nou niet douchen??). Heb een paar van meer dan 5 jaar geleden, die heb ik elke dag in en daar doe ik alles mee (douchen, sauna, zwemmen) en die zitten ook nog op de steker. Kwaliteit is heel erg achteruit gegaan. Moest 5euro betalen om de oorbel te laten maken.. Ze lijken wel niet goed wijs. Benieuwd hoe snel de parel weer los komt van de steker. Dit is echt hele slechte reclame en ik koop in ieder geval nooit meer iets bij Diamond Point.

Svar fra Diamond Point
the worse experience so far
I received a set from the Queen Bee collection from my husband. Each piece held special meaning, as I received them for important moments in my life. The last item I received was a pair of earrings, a gift from my husband for the birth of our son.
After wearing them only a few times, the clasp of one earring became loose. Fortunately, I noticed it in time and brought it to the store for repair. After they fixed it, the issue happened again. I returned to the store, clearly stating that the repair had not been done properly and that they needed to find a more secure solution to prevent loss. They assured me they had taken care of it.
However, after wearing the earrings just a few more times, I lost one.
After filing a complaint, I waited two months for a response. Today, I was finally told that the store has no responsibility for the loss of the earring. The earrings were worth over €1,000.
I see several 5-star reviews from customers, but I believe the negative experiences speak for themselves. This is not about beautiful design — which they certainly have, as many other stores do — this is about quality and how customers are treated.
Long story short: this is the last time I will purchase anything from this store. I truly regret that my engagement ring came from here as well, as it now only reminds me of the extremely poor service.
Ik had een vraag over het ringformaat…
Ik had een vraag over het ringformaat op de website en de klantenservice was super behulpzaam! De ring werd snel geleverd en was nog mooier dan op de foto's. De diamanten schitteren prachtig en de afwerking is ook heel mooi. Ik ben er superblij mee! Dank jullie wel, Diamond Point!
Mooiste verlovingsring!
Afgelopen september ten huwelijk gevraagd met de allermooiste verlovingsring ooit! Hij glanst nog als de eerste dag en ik krijg er altijd veel complimenten over. Hij blijft voor altijd om mijn vinger.
Super mooie ring ontvangen
Super mooie ring ontvangen. Heel vriendelijk geholpen en precies op maat gemaakt!
Slechte kwaliteit én slechte service
Mijn armband was binnen een jaar twee keer verbogen ondanks zorgvuldig gebruik. In plaats van meedenken naar een oplossing, betichten ze liever hun klanten van leugens over gemaakte reparatie afspraken. Dit alles gaat over een reparatiebedrag van €25, maar de armband houden ze achter. De communicatie is respectloos en allesbehalve professioneel.
Extreem slechte service en slechte…
Extreem slechte service en slechte kwaliteit sieraden. Ring met normaal gebruik en slechts enkele keren gedragen, kapot en steen weg. Niet 1 x maar 2 x ! Altijd de schuld van de klant.
Filiaal bijenkorf is heel erg lawaaiig…
Filiaal bijenkorf is heel erg lawaaiig vanuit de aanliggende grote warenhuis hal. Je kunt elkaar nauwelijks verstaan. Wij zijn na 10min weggegaan, van rustig kijken, passen en gesprek met verkoopster is geen sprake. Terwijl we toch paar duizend euro budget wilden besteden.

Svar fra Diamond Point
Trouwring al 7 maanden te laat...
Mijn trouwring zou in september 2024 geleverd worden door Diamond Point, een maand voor de bruiloft. Dat is inmiddels 7 maanden geleden en ik heb nog steeds geen trouwring. Daarnaast is de communicatie echt beroerd, ik laat me al 7 maanden van het kastje naar het muurtje sturen en afspraken worden niet nagekomen. Vanmorgen opnieuw het bericht ontvangen dat ze helaas niet weten wanneer de trouwring geleverd wordt. Ik schrijf bijna nooit reviews, maar voor dit bedrijf wil ik anderen echt waarschuwen. Doe je aankoop ergens anders. Als ik dit had geweten dan had ik zo'n belangrijk sieraad nooit bij Diamond Point gekocht.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.