Mijn ervaring is Zoveel plezier beleef ik hier van. Mooie dymon painting Vaste klant van jullie. Steentjes de kleuren komen goed overeen Snelle levering , ja heel blij mee
Se hva andre synes
Zeer goede service. De door mij bestelde 30x30 eigen-foto-diamant painting voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren klopten niet en de foto's waren vervormd. Mij werd geadviseerd om de foto's i... Vis mer
Selskapet har svart
2 dp bestelt 2 dagen na elkaar de 2de was er best rap na ongeveer 2 weken maar de 1ste heeft zeker een maand geduurd ,de tracking nr ging niks vooruit ,na contact met jullie ging het wel vlotter prec... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Diamond Paradijs biedt goedkope Diamond Paintings en accessoires. Altijd gratis verzending. Meer dan 7500 Diamond Painting varianten en formaten. Eigen foto Diamond Painting. Exclusieve Diamond Paintings bij ons te verkrijgen.
Kontaktopplysninger
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
wel lange levertyd
wel lange levertyd! ma ja moet ik eerder bestellen! voor de rest top kwaliteit!!!!

Prima
Goede ervaringen, meerdere keren besteld. In de afgelopen jaren. Nooit problemen gehad, ook niet met de feestdagen. Wel op tijd besteld

Super
Goede kwaliteit en verzorgd afgeleverd binnen een kort termijn. Prijs👍👍👍. Doe zo verder

Svar fra Diamond Paradijs
Naar aanleiding van een klacht bij diamond painting ben ik naar tevredenheid geholpen. Ik krijg een nieuw exemplaar toegestuurd. Dit vind ik een mooie oplossing. Goede service van diamond painting. Bedankt

Svar fra Diamond Paradijs
Een tijdige en correcte uitvoering van…
Een tijdige en correcte uitvoering van mijn pakje.Ben blij iedere keer dat geleverd word

Snel en netjes verpakt.…
Ik kreeg mijn bestelling snel en was goed verpakt.
Heel blij met mijn nieuwe aanwinst.

Svar fra Diamond Paradijs
De gekochte diamond painting is van…
De gekochte diamond painting is van goede kwaliteit en wordt na verzending goed op de hoogte gehouden van de leveringsdatum

Svar fra Diamond Paradijs
Goede service, toen ik steentjes miste kreeg ik binnen de kortste keren nieuwe.

Svar fra Diamond Paradijs
Ik had twee diamond paintings van…
Ik had twee diamond paintings van foto’s besteld en de ene kwam binnen en de andere niet maar na chatten werd de andere nogmaals bijbesteld en verzonden, ik ben daar erg blij mee want het was een foto van mijn overleden man

Svar fra Diamond Paradijs
De painting ziet er erg goed uit
De painting ziet er erg goed uit, mede doordat we vooraf hebben overlegd over het formaat en ik had een voorbeeld aangevraagd, omdat er toch twijfels waren over de kleine details van de foto. Heel erg bedankt voor het meedenken

goede webshop
de ervaring is zeer goed en product zijn ook goed.
het is ook een zeer fijne webshop.

Svar fra Diamond Paradijs
Ik heb geen bericht ontvangen in mn…
Ik heb geen bericht ontvangen in mn brievenbus of mail wanneer ze gingen leveren ..kunnen jullie het opnieuw aanbieden want is tenslotte betaald.
Grt.dorine

Tevreden…
Ben goed tevreden .depaintings zijn duidelijk en heb altijd steentjes genoeg vooral de vierkante steentjes sluiten mooi aan

Svar fra Diamond Paradijs
Ik kreeg een extra geschenkje omdat er…
Ik kreeg een extra geschenkje omdat er eerder iets was misgelopen bij een bestelling. Alvast bedankt hiervoor!!

Svar fra Diamond Paradijs
Diamond painting was prachtig en zeer…
Diamond painting was prachtig en zeer vlug geleverd.

Svar fra Diamond Paradijs
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.