Selskapet har svart
Selskapet har svart
Duidelijke communicatie over lever tijden en kwam super ingepakt en netjes binnen de steentjes zijn ook mooi. Ik had een vrij grote besteld (80x120cm) dus daar ben ik nog wel even mee bezig dus ben er... Vis mer
Voor het eerst hier besteld en moet zeggen de diamond painting is van een goede kwaliteit. Belangrijkste geen lucht onder de lijmlaag. Enige verbeter puntje is de duidelijkheid van sommige symbolen. H... Vis mer
Diamond Painting Planet heeft een breed assortiment met diamond paintings. Voor de ontdekkende diamond painting fans bieden we kleine proefpakketten aan, en alle fanatiekelingen kunnen hun geluk niet op in ons uitgebreide assortiment met paintings. Van bekende schilderijen tot dieren en feestdagen paintings. Ook bieden we diverse accessoires aan om iedereen te helpen met het maken van de mooiste paintings. Voor de echte die-hards hebben we ook een aantal diamond paintings op voorraad zodat zij de volgende de dag al van start kunnen gaan met hun creatie! Weet je niet goed hoe je moet beginnen? Diamond Painting Planet deelt ook hun eigen tips en trics om fouten te voorkomen en de mooiste diamond paintings te creëren.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
trap hier niet in dit is drop shipping is een niet geregistreerd bedrijf uit china. Helaas trapte ik er wel in maar had betaald met klarna dus heb het daar ook gemeld als fraude. de goede reviews die hier staan laten ze andere door hun bedrijf maken.
bedrijf nagetrokken en zit in china het lijkt in orde tot je bijna bij het einde bent gevestigd in china.

Svar fra Diamond Painting Planet
Spammers en Phishing. mail (domein klopt) dat ik mijn eerste bestelling heb geplaatst (nog nooit iets gekocht). Deze chinezen hebben de adressen etc van diamondpaintingpro waarschijn gekregen (daar gaat de AVG). Waarschijnlijk dezelfde waardeloze eigenaren/ ondernemers. Geloof de meeste reviews hier ook niet (die zullen wel uit china/india komen).
Alle mail komt van info add diamondpaintingplanet.com Hoezo wij doen dat niet.

Svar fra Diamond Painting Planet
Foto opgestuurd voor painting. deze kleuren komen voor geen meter overeen met de werkelijkheid. PAARS water, Roze trouwjurk ipv wit. Bedrijf geeft aan ja komt doordat de foto te klein is. Ja daaaag! Foto is gestuurd op verzoek van Daimond Painting Planet. Bedrijf wimpelt je af met 15% korting op volgende bestelling... Tja krijg je ook bij aanmelding van email. dus wil gewoon geld terug. Dit klopt voor geen meter. Klarna helpt ook niet mee, gaan mee met dit geweldige bedrijf, want hun zeggen dat het gewoon goed is. NOU dit is TEMU kwaliteit of ook wel mijn nichtje op de kleuterschool maakt mooiere tekeningen!
update: het antwoord wat jullie geven op deze review, is gewoon een standaard antwoord. Waarschijnlijk niet eens gelezen wat er geschreven is. Er is al lang contact geweest met jullie, maar het wordt gewoon afgewimpeld met dat het gewoon goed is. Nou dat is het dus niet!

Svar fra Diamond Painting Planet
1) De paintings zien er goed uit duidelijk en gedetailleerd .
2) Geleverd binnen de beloofde tijd.
3) Had een issue met een painting .Gemeld en er werd snel en vriendelijk op gereageerd! Is meteen opgelost. Dank hiervoor.
Top bedrijf. Keep up the good work
Goede oplossing gegeven voor een foutieve DP.
Ik heb afgelopen week artikelen besteld bij Diamond Painting Planet (Morgen in huis), maar ze zijn tot op heden nog steeds niet aangekomen. Erg teleurstellend, vooral gezien de belofte van snelle levering. Dit was voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Svar fra Diamond Painting Planet
Ik had twee paintings met vierkante steentjes besteld, maar kreeg er echter eentje met ronde steentjes (foutje gemaakt, kan gebeuren). Een mailtje en er werd gelijk opnieuw een painting met vierkante steentjes besteld. De verkeerd geleverde hoefde ik niet terug te sturen. Dat vind ik service.
Ontzettend goede zorg en zeer vriendelijk , behulpzaam en prima afhandeling
Il a été difficile de trouver un site fiable permettant de créer un diamantpainting personnalisé, j'ai donc fini par trouver ce site non français.
Je suis très content du service, le colis a été livré dans le temps prévu, le matériel est de bonne qualité et l'image est fidèle à l'original (j'ai payé le supplément pour avoir une image plus jolie)
Je conseille vraiment ce site (très accessible avec les traducteurs automatique en ligne)
Het is een hele mooie diamond painting,mooie kleur en duidelijk.Netjes op tijd geleverd en netjes verpapt.Met problemen word er direct gereageerd en word er een goeie oplossing geboden.Ik raad deze website aan.
Vriendelijke mensen die flexibel zijn in het oplossen van misverstanden. De kwaliteit van de diamond paintings is uitstekend.
Niet hier bestellen lieve mensen. Er wordt beschermd dat je de spullen de volgende dag in huis zou hebben maar dat klopt niet. De bevestigingsmail die je krijgt is geen volgende dag bezorging maar drie weken. Ordinaire dropshippers dus. Ik had de spullen snel nodig dus had ik hier besteld. Als er duidelijk op de website had gestaan dat het drie weken zou duren had ik het zelf wel bij AliExpress besteld.
Bestel hier dus niet, je bent minstens 75% duurder uit en je hebt je spulletjes pas na drie weken binnen.
Ik ga er werk van maken want je hebt als consument recht op een eerlijke website.

Svar fra Diamond Painting Planet
Het product was goed ingepakt.
De kleuren zijn prachtig!
Voor mij nooit meer een ander!
Ben heel tevreden over de levertijd, en alles is keurig verzorgd ingepakt.
Diamond painting is een goeie site , als je eigen foto's laat maken zijn er steeds mooi en in orde...
Vroeger bestelde ik ergens anders maar als ik nu paintings nodig heb ga ik naar Diamond painting
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.