Nul stjerner
Jeg havde en tid kl. 16.00, men måtte vente i hele 2 timer, før det blev min tur. Undervejs blev jeg flyttet rundt mellem forskellige pladser og bedt om at vente endnu mere. Det er simpelthen uacceptabelt, når man har bestilt en tid.
Personalet virkede uprofessionelt og uhøfligt. De talte højt vietnamesisk på tværs af butikken, grinede højlydt og skabte en stemning, hvor det føltes, som om kunderne slet ikke blev taget seriøst. Selv personen, der angiveligt står bag butikken, bidrog til den uprofessionelle opførsel.
Der var heller ingen forståelse for mine ønsker til neglene, og resultatet levede på ingen måde op til mine forventninger – især ikke efter at have ventet så længe.
Ved betalingen blev jeg spurgt, om jeg var tilfreds eller utilfreds. Jeg svarede ærligt, at jeg var utilfreds, fordi jeg havde ventet i to timer for et dårligt resultat. Jeg afsluttede med at sige: “Tak for dårlig service.”
Det her var min første og sidste oplevelse hos Diamond Nails Hørsholm. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet.
24. juni 2026