Dhr. Graveer Anmeldelser

4,8

Ik kreeg 2 gegraveerde compassen voor de prijs v 1 omdat de inscriptie niet zo goed leesbaar was bij de blauwe. Super snel bezorgd ook.

In 1 woord fantastisch! Echt alles is mogelijk om je item te personaliseren zoals jij het wilt. Tijdens het ontwerpen had ik wat vragen. Die werden uitgebreid en snel beantwoord via what’s app.... Vis mer

Zeer tevreden over het gepersonaliseerde meetlint. Een heel mooi gegraveerd product mogen ontvangen. Het was een cadeautje voor vaderdag en werd snel geleverd. Het pakket was niet zo heel goed ingepak... Vis mer

Ik heb een gepersonaliseerde Dogtag besteld bij Dhr. Graveer, het bestelproces was redelijk makkelijk. De Dogtag ziet er goed en degelijk uit met nette ketting. Ik had er een QR code op laten ma... Vis mer

1. Gavebutikk

Bij Dhr. Graveer staan kwaliteit, maatwerk en betrouwbaarheid centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van producten en het creëren van unieke cadeaus en relatiegeschenken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij werken volledig in eigen beheer: van ontwerp en personalisatie tot productie en afwerking. Hierdoor kunnen wij kwaliteit waarborgen, snel schakelen en een consistente afwerking leveren. Uw bestelling wordt dus niet doorgestuurd naar externe partijen, maar zorgvuldig door ons zelf verwerkt. Als groothandel, importeur én producent ontwikkelen en produceren wij veel producten zelf. Wij werken met diverse materialen en combineren vakmanschap met moderne technieken om tot een professioneel en duurzaam resultaat te komen. Onze webshop is ingericht met gebruiksgemak als uitgangspunt. U ontwerpt eenvoudig online uw product en personaliseert het naar wens. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of grotere zakelijke oplages met logo of tekst, wij zorgen voor duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en een betrouwbare levering. Wij begrijpen dat het vinden van een origineel en blijvend cadeau niet altijd eenvoudig is. Door een product te voorzien van een persoonlijke gravure — zoals een naam, datum, tekst of afbeelding — ontstaat een uniek en waardevol geschenk voor iedere gelegenheid. Heeft u zelf een idee of behoefte aan advies? Wij denken graag met u mee. Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar met een helder antwoord en gericht advies.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

57 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De snelheid waarmee een order verwerkt…

De snelheid waarmee een order verwerkt wordt is perfect. Wel vond ik het bestellen lastig gaan, en is het niet helemaal overzichtelijk waar de tekst precies komt. Dit blijkt bij ontvangst ook niet goed gegaan te zijn.

27. februar 2026
Logoen til Dhr. Graveer

Svar fra Dhr. Graveer

Beste Leo,

Bedankt voor uw review en voor de positieve woorden over de snelheid van onze verwerking, dat waarderen wij zeer.
Het spijt ons om te horen dat het bestelproces voor u niet helemaal duidelijk was en dat de plaatsing van de tekst daardoor niet naar wens is geworden. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit soort opmerkingen ook om onze website en het bestelproces verder te verbeteren.
Neem gerust contact met ons op via info@dhrgraveer.nl of WhatsApp. Dan kijken we graag met u mee en zorgen we voor een snelle en passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Team Dhr. Graveer

Super service

Super service, het design was niet scherp genoeg, maar heb binnen 5 minuten reactie gekregen daarop en meteen een nieuwe design gekregen van hem. Echt super service, en het eindresultaat is ook erg goed gelukt.

25. februar 2026

In 1 woord fantastisch!

In 1 woord fantastisch!
Echt alles is mogelijk om je item te personaliseren zoals jij het wilt.
Tijdens het ontwerpen had ik wat vragen. Die werden uitgebreid en snel beantwoord via what’s app. Er zaten nog een paar onvolkomenheden in m’n ontwerp. Dit heb ik aangegeven en dit is keurig aangepast. De levering was ontzettend snel. Mijn serveerplank is boven verwachting mooi geworden!
De keuze is zo groot uit wat je kunt laten graveren. Ik kom hier zeker terug!

14. februar 2026

10/10 service en resultaat

Mijn complimenten aan de service van Dhrgraveer! De levering was niet alleen razendsnel, maar bovenal uitzonderlijk klantvriendelijk. Ik had aanvankelijk mijn oog laten vallen op een andere pen, wat in eerste instantie niet mogelijk leek. Toch heeft Dhrgraveer meegedacht en dit uiteindelijk tóch voor elkaar gekregen, echt topservice.

Daarnaast is het graveren netjes en met oog voor detail uitgevoerd. Het eindresultaat is prachtig: hoogwaardige pennen die volledig aan mijn verwachtingen voldoen. Ik ben enorm tevreden over zowel het product als de service.

30. januar 2026

Topper!

Tweemaal een item besteld , goede kwaliteit , mooi gegraveerd , al met al zeer tevreden !

25. desember 2025