De hele procedure was door tussentijdse updates goed te volgen en de plaatsing was snel en vakkundig. We zijn er erg blij mee.

eindelijk in Nederland om mijn veranda te zien. Geweldige service, kon alles telefonisch regelen(vanuit het buitenland) aanbouw ziet er mooi uit een aanwinst voor mijn vakantie huis

In begin hadden we een goede advies gekregen en ook veel verschillende offertes gekregen. Op eindelijk hebben we onze keuze gemaakt. Ze kwamen voor metingen en wij gingen naar showro... Vis mer

1. Terrassebygger

Het beste adres voor aluminium Veranda's

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Blij met veranda

Snelle communicatie, maar wel ervaren beter via bellen dan via app. Snelle levering en goede service. Tevreden over het plaatsen, alleen over de afwerking en de verlichting was niets afgesproken en sluiten ze niet aan. Dit moest ik alsnog zelf regelen. Maar al met al goed tevreden tot nu toe en blij met de veranda.

10. april 2026

Vakmannen

10. april 2026

aanbouw veranda

30. mars 2026

Zeer blij mee

Vakkundige mensen
Die binnen een dag onze prachtige serre hebben neer gezet
Alles zo als afgesproken
En nu elke dag plezier van
Weer of geen weer
In een serre zit je toch altijd een beetje buiten

13. mars 2026

De verandaboer is betrouwbaar

Wij hebben recent een veranda laten plaatsen door de verandaboer. Vanaf het eerste moment goed en fijn contact gehad met de jongens. Na het inmeten werd de veranda al vrij snel geplaatst. Ook veel lof voor de mannen die de veranda hebben geplaatst! Erg netjes gewerkt en hij staat er nu keurig bij.

18. mars 2026

De Verandaboer is een betrouwbaar…

De Verandaboer is een betrouwbaar bedrijf met eerlijke en vertrouwelijke mensen.
Afspraak is écht afspraak, en dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.

De kwaliteit van het werk is uitstekend en je merkt dat er harde werkers staan die weten wat ze doen. Alles wordt netjes en professioneel uitgevoerd.

Ik raad De Verandaboer dan ook iedereen aan die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

9. februar 2026

Prachtige Veranda

Mooie veranda geplaatst in opdracht van de Verandaboer . Monteurs hebben heel netjes geplaatst en alles mooi opgeruimd . Dank jullie wel .

12. februar 2026

mooie serre

Mooie serre, tot nu toe erg blij mee, geplaatst in 1 dag door zeer hard werkende mensen, netjes afgewerkt, mooi om te zien en nog lekkerder om in het zonnetje in te zitten

4. februar 2026

Warme ontvangst en goede uitleg

Warme ontvangst en goede uitleg. Regelmatig contact onderhouden en toffe team die ons terrasoverkapping heeft geplaatst. Tot in de detail afgewerkt. Een aanrader en heel goed van prijs.

30. januar 2026

Super goed

Super goed, eerst showroom bezocht en daarna akkoord gegeven. Alles op maat zoals ik wilde

8. januar 2026

Super uitvoering

Super uitvoering! (Mijn vrouw was een beetje bang voor de uitvoering, maar zelf die was enorm enthousiast nadat de jongens klaar waren!)

Echt toppers, super gedaan, enorm bedankt mannen! 👍

22. januar 2026