Onlangs een plafondventilator gekocht die helaas defect bleek te zijn. Kan gebeuren, maar de afhandeling daarna was echt top. De service van de Ventilatorenbaas is écht next level; er werd direct e... Vis mer

Selskapet har svart
Ik kwam een dag na dat de bestelling was geplaats erachter dat ik de verkeerde ventilator had besteld, Bericht verstuurd via de website en werd binnen een uur gebeld door eigenaar dat hij mijn bestell... Vis mer
Selskapet har svart
Helaas heb ik niet de beste ervaring met de Ventilatorbaas. Nadat ik het pakket had ontvangen ontbrak de Nederlandse handleiding. Nadat ik hierom gevraagd had via de (handige) chat/bel/email functie o... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn negatieve review bleek onterecht. I.v.m. vakantie werd er niet gereageerd op mijn twee vragen. Direct na hun vakantie werd contact met mij gezocht en is het probleem wat vanwege een bestelfout... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Welkom bij De Ventilatorenbaas, dé expert op het gebied van ventilatieoplossingen! Wij bieden een breed assortiment aan plafondventilatoren, tafelventilatoren, staande ventilatoren en design ventilatoren die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.
Bij De Ventilatorenbaas vind je ventilatoren in diverse stijlen en formaten. Of je nu een moderne, industriële of klassieke ventilator zoekt, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.
De Ventilatorenbaas
📍 Nederland
📞 Klantenservice: +31610162153
✉️ E-mail: info@deventilatorenbaas.nl
🌐 Website: www.deventilatorenbaas.nl
Volg ons op sociale media voor inspiratie en updates!
✅ Kies voor comfort en kwaliteit – kies voor De Ventilatorenbaas!
Imbosweg 30B, 7371DD, Loenen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooie plafondventilator en makkelijk te installeren, top!
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. De ventilator doet wat hij moet doen en ziet er strak uit.
Helaas tot op dit moment geen deugdelijk product ontvangen. Het is lastig om contact te krijgen ( door omstandigheden?). Inmiddels wel een mondelinge belofte dat het opgelost gaat worden, maar geen bevestiging hiervan. Ik hoop nog dat het goedkomt…
Ik geef alleen 2 sterren, omdat ik mijn ventilator wel netjes heb ontvangen, maar voor de klantenservice wilde ik eigenlijk maar 1 ster geven. Ik heb na het bestellen géén bevestigingsmail ontvangen. Ik heb op verschillende manieren geprobeerd contact te krijgen met het bedrijf, maar via de telefoon kreeg ik de voicemail en via whatsapp en contactformulier krijg ik weinig tot geen reactie.
Ik heb de bevestigingsmail nodig voor de garantie en om evt retour te kunnen sturen. En die heb ik dus nooit ontvangen. Ik zou hier niet zo gauw nog een keer wat bestellen.
De ventilator Nora staat op de site vermeld als klasse A, maar op de doos staat klasse E. (Ik had hem juist gekozen omdat deze Klasse A had)
Wat een aanfluiting is deze webshop. Geen bestelbevestiging gehad in de mail ondanks het juist opgegeven mailadres. Bij het navragen via WhatsApp zou de eigenaar er "meteen" naar kijken. Vervolgens heb ik hier uren geen reactie op gehad. Bij het contacteren met een ander nummer en een algemene vraag kon de eigenaar wél binnen 2 minuten reageren. Oftewel de eigenaar is selectief in het beantwoorden van berichten. Bestelde product tot op heden, na een week, nog steeds niet ontvangen. Op de website staat voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, maar dit blijkt dus niet te kloppen. Eigenaar is verder onbereikbaar voor verdere communicatie. Deze website lijkt daardoor frauduleus. Tip: bestel hier vooral niet!
Opgelost!! 5 sterren !!! Verkeerde ventilator ontvangen en geen reactie gekregen op melding hiervan
Direct na hun vakantie werd contact met mij gezocht en is het probleem wat vanwege een bestelfout door mij werd veroorzaakt snel en naar volle tevredenheid door hen opgelost.
Deze after sales service wordt zeer gewaardeerd en zal een volgende bestelling met vertrouwen plaatsen.

Svar fra De Ventilatorenbaas
De plafondventilator werkt goed en voldoet aan mijn verwachtingen. Ook zeer makkelijk te monteren. Ik kan iedereen De Ventilatorenbaas aanraden!

Svar fra De Ventilatorenbaas
Mooie ventilatorlamp welke makkelijk aan te sluiten / monteren is met meegeleverde handleiding.
Bestelproces ook soepel verlopen.
We moesten wel langer wachten op levering omdat de ventilatorlamp in Nederland niet op voorraad was en daarom uit Spanje moest komen.
Was het wachten zeker waard
Wij raden 'De Ventilatorenbaas' zeker aan.

Svar fra De Ventilatorenbaas
Goed geassisteerd met de aankoop, vragen goed beantwoord en zelfs een tweede (vaste) bediening toegestuurd.

Svar fra De Ventilatorenbaas
Na een kleine leveringsfout werd het probleem direct telefonisch opgelost.
Netjes afgehandeld.
Super bedankt.

Svar fra De Ventilatorenbaas
Ik heb mijn ventilator nu al twee weken en hij werkt perfect. Hij is erg stil en is perfect voor slaapkamer. Je krijgt goeie kwaliteit voor het geld dat je ervoor betaald.
De lamp van de ventilator is na 1 maand kapot gegaan. Heel moeilijk te bereiken en geen reactie op de mail. Vervolgens moeten dreigen met een slechte review. Toen 1 keer reactie gehad dat hij een nieuwe lamp zou sturen, heeft vervolgens een verkeerd artikel gestuurd waar we niks aan hebben. Nu weer weken geen reactie.
Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden.
Erg goede ervaring, fijn contact gehad nadat ik advies nodig had.
Ik had een plafondventilator besteld met licht. Ik heb een ventilator ontvangen zonder licht. Meerdere malen op verschillende dagen geprobeerd te bellen, je krijgt altijd een voicemail eraan.
Contactformulieren ingevuld op de website en e-mails gestuurd.
Nergens krijg je reactie op.
Super slechte (niet bestaande) klantenservice.
Tot op heden nog niks ontvangen... Voelt als oplichting
Ik vond het moeilijk kiezen tussen een aantal modellen omdat elk iets ‘bijzonders’ had. Gebeld en goed advies gekregen!
Besteld en vlot geleverd, echter waren de doos en het piepschuim stuk. Gelukkig de ventilator niet!
Helaas was er slechts een zeer summiere, niet Nederlandstalige handleiding met onduidelijke tekeningen. Ik had tijdens het zoeken naar de juiste ventilator een goed instructie filmpje gezien, maar kon dat niet meer vinden.
Dus weer gebeld en de medewerker kon het ook niet zo gauw vinden, maar zou het eens gevonden direct mailen. Dus afgewacht en tenslotte toch zelf maar wat geprobeerd, want inmiddels dagen later nog steeds niks ontvangen.
Ook de informatie over functies van de afstandsbediening was zeer summier en niet Nederlands. Daarbij kun je aan de afstandsbediening niet zien wat je doet, bijvoorbeeld hoe ver je hebt op- of afgeschakeld in snelheid.
Maar uiteindelijk kan ik het bedienen en he-le-maal blij met deze ventilator! Heerlijk stil, geen hinderlijke schaduwen van de wieken, mooi, doet zijn werk uitstekend!
Misschien een idee om instructie filmpjes duidelijk vindbaar te plaatsen?!
Levertijd klopt niet. Geen reactie op mail. Ventilator prima en stil. Montagebeschrijving minimaal. Wifi ontvanger maar geen app te vinden om deze te kunnen bedienen. Ventilatorbaas gemaild maar na 4 dagen nog geen reactie.
Verkeerde ventilator. 3x geprobeerd te bellen. Je krijgt de Voicemail.
Mail gestuurd met foto's van de geleverde ventilator om te laten zien wat er niet klopt.
Contactformulier ingevuld maar daar wordt ook niet op gereageerd. €169,00 betaald.
Ik ga maar eens kijken wat de rechtsbijstandsverzekering voor mij kan betekenen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.