Selskapet har svart
Beantwoorden snel en keurig vragen. Producten worden goed geleverd en kwaliteit is wat ik ervan heb verwacht. Super!!!
Selskapet har svart
Erg service gericht! Wij hebben 3 droogloopmatten besteld echter kwamen er na enkele dagen nog steeds haartjes los. Bij contact werd er aangegeven dat er een productie fout was en dat we over een a... Vis mer
Deurmat Direct is een gespecialiseerde webshop in deurmatten op maat voor particulieren en bedrijven in Nederland en België. Het bedrijf richt zich volledig op maatwerk en functionaliteit, met deurmatten die niet alleen passen bij de afmetingen van de entree, maar ook bij het gebruik en de uitstraling van de ruimte. Het assortiment bestaat uit deurmatten voor zowel binnen als buiten, waaronder schoonloopmatten, droogloopmatten, borstelmatten en kokosmatten. Daarnaast zijn er PVC vriendelijke oplossingen beschikbaar voor situaties waarin specifieke ondervloeren of vloerverwarmingssystemen een rol spelen. Klanten kunnen per mat zelf het formaat, materiaal, kleur en de randafwerking bepalen. Alle deurmatten worden nauwkeurig op maat gesneden, met aandacht voor afwerking en duurzaamheid. Door het productie en verwerkingsproces in eigen beheer te houden, kan Deurmat Direct snel leveren en consistente kwaliteit garanderen. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en binnen korte tijd verzonden. Naast maatwerk voor woningen levert Deurmat Direct ook deurmatten voor zakelijke toepassingen, zoals entrees van kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes. Ook gepersonaliseerde deurmatten, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo, behoren tot de mogelijkheden. Deurmat Direct combineert vakkennis, praktische ervaring en een duidelijke focus op maatwerk. Hierdoor weten klanten vooraf wat ze kunnen verwachten: een passende deurmat die aansluit bij hun situatie en gebruik, met heldere communicatie en betrouwbare levering.
Carbonstraat 13, 8472 EA, Wolvega, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We hadden een nieuwe deurmat besteld omdat onze pup de oude had verscheurd. Helaas deed hij dit binnen 24 uur ook met de nieuwe!

Svar fra Deurmatdirect.nl
Prima mat, snelle levering. Het ziet er goed uit.

Svar fra Deurmatdirect.nl
De ervaring met de aankoop zelf waren prima, binnen redelijke tijd geleverd en kwaliteit lijkt goed te zijn. Maar nu blijf ik mails krijgen om een review achter te laten waar ik geen zin in heb, maar de enige manier om dit te stoppen is een review plaatsen.

Uitstekend product, vlot geleverd

Svar fra Deurmatdirect.nl
Snelle levering. Mooie deurmat tegen een goede prijs.

Svar fra Deurmatdirect.nl
Mooie mat, snel geleverd, keurige prijs. Kortom, geen klachten.

Svar fra Deurmatdirect.nl
Duidelijke website. Makkelijk om te bestellen. Snelle levering.

Svar fra Deurmatdirect.nl
Goede ervaring, goede kwaliteit en snelle levering

Svar fra Deurmatdirect.nl
De deurmat was keurig op maat en bovendien zeer snel geleverd. De deurmat pastte in eenmaal zodat aanpassen niet nodig was. De kleur was ook precies zo als omschreven. Zo maakt het voetenvegen weer 1 groot plezier. De mat is bovendien zeer functioneel en absorbeert de vuiligheid van alle soorten schoeisel met gemak. Kortom een echte aanrader.

Svar fra Deurmatdirect.nl
Dure staal, maar nodig om goed kleur te zien. Zou wat mij betreft geretourneerd mogen worden bij koop van de mat. Goede levering. Kwaliteit moet zich uitwijzen in de loop der tijd.

Svar fra Deurmatdirect.nl
Goed geholpen zowel aan telefoon als in de winkel. Kom hier misschien in de toekomst weer terug.

Svar fra Deurmatdirect.nl
Super bedrijf, gewoon in de winkel afgehaald

Svar fra Deurmatdirect.nl
De eerste zending droogloopmatten trokken aan alle kanten krom en de randen waren niet afgewerkt dus veel pluizen.
Na melding kreeg ik een nieuwe zending matten toegestuurd, waarvan de punten nu waren afgerond, maar ook deze matten trokken krom, wel minder. Uiteindelijk heb ik zelf de onderzijde van de mat voorzien van een zware tape om de kanten recht te houden.

Svar fra Deurmatdirect.nl
We waren op zoek naar een op maat gemaakte mat, na lang zoeken en googlen zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. De prijs was een stuk goedkoper dan elders. Het product werd snel verzonden en we zijn erg enthousiast over hoe de mat eruit ziet. Het maakt onze gang een stuk mooier!
Betselde bleek niet op voorraad. Ze gaven wel een goed alternatief. Echter duurde levering zeer lang. Komt wellicht wel door DHL.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.