Keurig geleverd wat was afgesproken met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kreeg hulp van de chauffeur bij het naar binnen brengen van de kozijnen met deuren. Levering van een smal kozijn met de... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben zeer tevreden over Deurenexpress, het bestellen verliep soepel en voorspoedig. Vervolgens wordt je goed op de hoogte gehouden over de levering van de deur. Zelfs al heb je na het bestellen... Vis mer
Selskapet har svart
Meerdere keren beschadigde deuren ontvangen (in totaal 5 leveringen nodig gehad). Steeds opnieuw thuis moeten blijven voor omruilen. Uiteindelijk een deur geaccepteerd met nog een zichtbare oneffe... Vis mer
Wegens verbouwing heeft Deurenexpress 13 complete en mooie deuren geleverd voor aantrekkelijke prijzen. Ze hebben een duidelijke webshop, en handig is ook dat ze over een eigen showroom in een mooi be... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Deurenexpress vindt u een uitgebreid assortiment aan deuren- en kozijnen. A-merken voor de allerscherpste prijzen. In onze fysieke showroom in Drachten bent u welkom om onze hoogwaardige deuren en kozijnen te komen bekijken. Onze binnen- en buitendeuren kunnen op maat worden gemaakt. Bij ons kunt u ook terecht voor persoonlijk advies. Voor een stijlvolle upgrade aan uw woonruimte of bedrijfspand bent u bij Deurenexpress aan het juiste adres!
Florijn 9, 9207MA, Drachten, Nederland
Har svart på 16 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Enorm goeie kwaliteit en vriendelijke bezorger verder geen opmerkingen

Svar fra Deurenexpress
Goede kwaliteit spullen. Met instructies voor installatie. Heel tevreden.

Svar fra Deurenexpress
Grote collectie deuren. Heel fijne makkelijk te gebruiken bestelsite.

Svar fra Deurenexpress
Mooie binnendeuren heel mooi afgelakt.

Svar fra Deurenexpress
Goede service en word goed mee gedacht

Svar fra Deurenexpress
Op tijd laten weten wanneer de bestelling komt en die afsoraak ook nagekomen.

Svar fra Deurenexpress
Snelle service, vriendelijk contact en vlotte reactie op vragen. Bereid om mee te denken qua lever moment.
Prima communicatie over levertijden.
Mooie deuren.
Hadden een probleem met 1 deur. Zijn komen kijken en probleem kon niet opgelost worden. Er is een nieuwe deur voor ons besteld die binnenkort geleverd en gemonteerd.
Kortom, wij zijn zeer tevreden over deurenexpress.
perfecte levering zonder schade
Attente medewerkers die zelf na de bestelling meedenken. Snelle en goede levering. Zeer goede communicatie over de levering. Zou het iedereen aanraden
Goed advies en op afgesproken tijdstip geleverd
op tijd volgens afspraak geleverd door eigen transport.
er gaat niets boven Svedex qua opdekdeuren
De materialen zijn prima, de levertijd is best wel lang.
Erg mooie deuren, goeie kwaliteit en precies als afgesproken geleverd.
De deuren zijn een week eerder geleverd dan de site op voorhand aangaf. Dit wisten we ruim op tijd.
Deuren zijn netjes binnen gezet, en bezorger was erg vriendelijk.
Deuren zijn van erg goede kwaliteit en in verhouding een stuk goedkoper dan bij andere bedrijven. Enorm blij mee!!
Snelle levering, goede communicatie
Akoestische wandpanelen werden vlot bezorgd en van te voren krijg je een update over het tijdsslot van de bezorging. De panelen waren netjes verpakt en in goede staat. We zijn er heel blij mee!
Op 23 augustus bij Deurenexpress een Cando binnendeur besteld. Deze zou op 11 november bezorgd worden. Het inmeten heb ik in samenspraak met A ita van Deurenexpress zelf gedaan. En om maar met de deur in huis te vallen: keurig verpakt werd hij op de afgesproken dag afgeleverd en bleek exact met de opgegeven maten overeen te komen. Ook timmerman J.A.N (afbouw) heeft de deur de volgende dag vakkundig ingehangen.
Kortom, ik ben dik tevreden over de service van beide zaken. En dat, terwijl ik eerst twijfelde vanwege nogal wat negatieve reviews. Het blijkt maar weer dat je die soms met een korreltje zout moet nemen.
Adri van Reijen, Bergen op Zoom
Ik heb 3 hele mooie Svedex opdekdeuren besteld en deze zijn echt heel mooi. De chauffeur was er al heel vroeg en heeft ze netjes in de garage gezet. Volgend jaar ga ik de andere deuren ook vervangen en die ga ik ook weer bij deurenexpress bestellen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.