2,6

Under middels

kwaliteit is matig

kwaliteit is matig, maar after sale en klantvriendelijkheid is nog erger. Zelfs gewoon slecht te noemen.

We zijn over gegaan naar Svedex deuren Dit een een wereld van verschil. Ook het meedenken en kennis van de werknemers van Svedex is echt een stuk beter dan bij Austria deuren/Dekker Hout.

31. mai 2024

Dramatische service ervaring

15 maart 2023 hebben wij bij de plaatselijke Hubo in Heerhugowaard een 3 tal deuren besteld. Het idee was; steun de lokale retailer en koop met het merk Austria een wat duurdere, maar kwalitatief uitstekende deur van NL fabricaat, We zijn van een koude kermis thuisgekomen. Niet eerder een bedrijf meegemaakt met een dergelijk slechte service, respectloos t.o.v. de klant en beroerde levering. Opsomming: 15 maart besteld met een aangegeven leverdatum van 8-10 weken. Na 10 weken gebeld wat de status was; "we bellen u wanneer alles binnen is". Na 12 weken geen bericht en aangedrongen bij de Hubo om Austria eens te bellen. Wat bleek: bestelling was niet in productie genomen. Ging alsnog gebeuren met wederom 12 weken levertijd (stel je voor je gaat je inspannen voor de klant). Deuren komen in september binnen en 18-9 geplaatst en wat blijkt; 1 deur verkeerd. Er worden alvast 2 deuren geplaatst. 1 van die 2 blijkt beschadigd, slecht gespoten etc. Gemeld en bericht gekregen dat deze deur zal worden vervangen. 12 December (we maken geen haast) de te vervangen beschadigde deur die reeds was geplaatst en de vervanging van de in in september jl verkeerd geleverde deur worden geplaatst. Wat blijkt....de laatste deur is geschuurd, maar niet afgelakt. Wederom terug naar Hubo. Hubo heeft overleg gehad met Austria en hij "mag" een schilder langs sturen om af te lakken. Vind ik niet erg als het maar 100% gelijk is aan de gespoten deur. Daarover twijfelt Hubo en die wil vervangen, maar krijgt Austria niet mee blijkbaar. Uiteindelijk geeft Hubo aan de deur opnieuw te bestellen en dan maar te zien hoe hij er met Austria uitkomt. De levering van deze laatste deur is nu voorzien over 10 weken; ofwel de week van 13 April 2024!!!! Een fout kan worden gemaakt, maar dit gaat alle perken te buiten en toont dat het woord klantgericht denken niet in het woordenboek van Austria voorkomt. 3 deuren bestellen en na 13 maanden nog niet op de rit of enig teken van tegemoetkoming al was het maar in tijd of reactie.

31. januar 2024

Matige kwaliteit voor deze prijzen

In ons nieuwbouwhuis alle deuren vanuit het project laten vervallen en daarvoor Austria deuren en kozijnen besteld. Gekozen voor de Basic kozijnen. Die kosten een flinke duit, á 180€, maar de kwaliteit van deze kozijnen laat te wensen over.
Stijlen zijn krom, de bovendorpel sluit niet mooi aan op de zijstijlen, het materiaal bestaat uit mdf en vurenhout. Ik snap niet zo goed waarom ze zo duur zijn voor deze matige kwaliteit.
De deuren zelf zitten gelukkig beter in elkaar.

15. februar 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis