Dit is de eerste keer dat ik bij detuinmachineshop iets aankoop. Super gemakkelijk, duidelijk en snel te bestellen. het product was niet voorradig had even getelefoneerd voor te kijken wanneer dit te... Vis mer
Se hva andre synes
Ben goed geholpen door de klantenservice en had m'n bestelling snel binnen! Fijne trilplaat voor een goede prijs zeker een aanrader!
Mooie prijzen, makkelijke website, zeer vlotte levering. Ook als er iets ontbreekt in de levering (nog niet voorradig ...) dan krijg je daar voldoende info over. Alleen maar pluspunten aan deze webs... Vis mer
Zoals altijd vriendelijk, juist en best uitleg of info naar de beste oplossing. Heb verschillende aankopen hier gedaan, kom van België, altijd met veel plezier waardoor blijf ik hier nog lang klant... Vis mer
Har svart på 26 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vlotte en snelle levering
Vlotte en snelle levering. De materialen waren heel netjes en precies zoals verwacht.
Correcte webshop goede prijs en…
Correcte webshop goede prijs en producten
bestelling lag netjes klaar
Dramatische service
Fijn geholpen door de telefonisten. Maar verder dramatisch. Het gebeurt nooit dat een startmotor kapot gaat, maar wij hadden het tot twee keer met dezelfde zitmaaier. Hierover contact opgenomen met de tuinmachineshop. Werd belooft ons zo snel mogelijk een nieuwe toe te sturen en ons op de hoogte te houden. Uitgebreid uitgelegd dat het waarschijnlijk niet in de startmotor zat maar in de aandrijving, maar ze wilden toch de startmotor ontvangen.
1) het duurde eindeloos
2) we hebben zo’n zes keer moeten bellen voordat we hem toegestuurd kregen
3) we kregen geen nieuw exemplaar maar dezelfde opgevijzeld terug
4) hij was na drie weken weer stuk
5) weer opgestuurd en weer eindeloos wachten en bellen
We hebben het nu opgegeven en zelf een andere oplossing betaald.
Wat een slechte service!
Op en top levering en service
Op en top levering en service, uitgezonderd werkhandschoenen. Diende bij bestelling geen maat op te geven, dus dacht "universeel". Komt een S geleverd en heb XL nodig.
verkeerd besteld ,direct gecorrigeerd door detuinmachineshop
Na bestelling van een accuheggenschaar zag ik (bij bevestigingsmail) dat ik het verkeerde type had besteld. Men heeft dit direct na mijn mailtje veranderd in het type dat ik wenste. Ongelooflijke service voor een prima prijs!!!
Detuinmachineshop heeft een heel…
Detuinmachineshop heeft een heel begrijpbare website, communiceert duidelijk en een perfecte levering met een stap voor stap whereabout van de bestelling.
Top!!
Johan
Heel snel en goed geregeld,alleen dit…
Heel snel en goed geregeld,alleen dit pakketje had wel in een envelop gekund
Snelle verzending maar verpakken kan…
Snelle verzending maar verpakken kan stukken beter. Dat valt tegen en zeker voor zo’n duur apparaat.
Aankoop heggeschaar
Supersnelle levering vd produkten.
Prima apparaat
Prima apparaat. Snel geleverd voor een scherpe prijs. Enige nadeel: de AP accu past er niet soepel in: dat zou een veelvoorkomend probleem zijn van deze BGA86. Inmiddels door een monteur laten oplossen.
Vervelend dat je tijdens en na aankoop "doodgespamd" wordt wordt met andere aanbiedingen, nieuwbrieven én reviews.
Snell levering en een perfect product
Snell levering en een perfect product
Tout c'est bien passé
J'ai acheté un kit tronçonneuse Stihl et une paire de lunettes de protection, le tout emballé dans une grosse caisse. Le tout, livré rapidement. Le prix est très intéressant. La boîte des lunettes, plus fragile, était assez cabossée. Heureusement celles-ci sont restées intactes. Donc une petite amélioration de l'emballage serait un plus, mais je suis globalement très satisfait.
Snel geleverd!
kon het pakket sneller dan verwacht…
kon het pakket sneller dan verwacht ophalen
De levering was anders dan bedoeld
De levering was anders dan bedoeld. Ik had een gardena tuinbuis van 15 mm besteld, maar kreeg een die dubbel zo dik is van diameter. Ik kan deze ook wel inpassen, mits aanpassingen. Ik zag op tegen terugsturen enzovoort...

Svar fra Detuinmachineshop
Vlotte levering en net iets goedkoper…
Vlotte levering en net iets goedkoper dan op een ander
Alles vlot verlopen en artikel was…
Alles vlot verlopen en artikel was zoals beschreven
De volgende dag al geleverd
De volgende dag al geleverd. Super wel door 2 bezorgers gebracht Dpd en Post nl.
Snel in huis
Bestelling later in de middag geplaatst en toch de volgende dag voor 1200 uur ontvangen. De prijs was ook goed.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.