Købte en superfin plakat i gave. Blev næsten ærgerlig over at give den væk, da den var så flot, men modtager blev heldigvis også glad 😅 Hurtig levering og flotte produkter.
Jeg synes det var meget beklageligt, der uden på pakken stod, hvad der var inde i pakken. Af forskellige årsager. 1. Det gør det mere interessant at stjæle. 2. Jeg skulle bruge den til gave, og ha... Vis mer
Jeg modtog en meget flot plakat i gave og ønskede at bytte den til en større størrelse. Det var intet problem – processen var nem, og Ole var både utrolig hjælpsom og fleksibel. Kan varmt anbefales!
Jeg skrev til detbedstehjem, for at få ændret farven på den ene plakat, så den machede den anden (og passede ind i hjemmet). Jeg fik meget hurtigt svar: Det var intet problem. Super flot resultat, og... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Leveringen var hurtig og kvaliteten af plakaten af både print og selve plakaten er rigtig god.
Svare hurtigt hvis man har et problem men denne gang var det jo køberen selv
Et anderledes og spændende koncept. Flotte plakater og gode muligheder for at få dem hjem til sig.
Jeg kommer helt sikkert tilbage

Svar fra Detbedstehjem
Super flotte plakater 👍 god service og kvalitet, kan varmt anbefales 🥰

Svar fra Detbedstehjem
Fremragende service! Kvaliteten på plakaten, jeg købte, er også god.

Svar fra Detbedstehjem
Fantastisk service, god kvalitet og hurtigt levering!