Snelle levering Keurig binnengebracht Ontdaan van alle rommel & dat ook weer mee genomen T0P service!
Se hva andre synes
Iitala borden besteld die nog op mijn wensenlijstje stonden. Helaas had Post.nl een legpuzzel van onze bestelling gemaakt. Even telefonisch contact en er werd een fijne, snelle oplossing geboden. De... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
In ons woonwarenhuis kun je ontwerpen vinden van bekende en minder bekende vormgevers en architecten, ‘Nederlands ontwerp’ neemt een prominente plek in. Onderscheidend en verrassend door de sterke keuzes, inspireert Teun al 25 jaar door zijn unieke visie op interieur en styling. Diverse merken hebben een uniek stuk uitgebracht dat speciaal voor ons is gemaakt of aangepast in een gelimiteerde editie. Teun blijft verrassen en inspireren! Bekijk hier ons digitale woonwarenhuis of breng een bezoek aan onze inspirerende woonwarenhuis in Middelburg! Een vraag of advies nodig? Neem dan contact met Teun op.
Kontaktopplysninger
Gortstraat 28, 4331 LC, Middelburg, Nederland
- 0118 617 652
- info@designvanteun.nl
- designvanteun.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Keurig binnengebracht
Ontdaan van alle rommel & dat ook weer mee genomen
T0P service!
alles werd goed afgeleverd en op de…
alles werd goed afgeleverd en op de plaats gezet waar het was gepland!

Svar fra Designvanteun
Super snelle levering en pro-actief…
Super snelle levering en pro-actief contact om de order te perfectioneren!

Svar fra Designvanteun
Snelle levering, duurzaam verpakt. Alleen extra reclamefolder en kaarten + enveloppen waren overbodig en sluit niet aan bij de duurzasmheidsdoelstelling.

Uitstekend!
Snelle levering. Prettig telefonisch contact en zeer vriendelijke klantenservice. Uitstekend! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.

Snel en professioneel
Snelle levering, professionele en vriendelijke benadering van de klant!

Svar fra Designvanteun
Vakkundig hulp bij de bestelling van de…
Vakkundig hulp bij de bestelling van de eettafel

Svar fra Designvanteun
Snelle levering en een mooi persoonlijk…
Snelle levering en een mooi persoonlijk kaartje erbij.

Voor herhaling vatbaar.
Het was een heel goede ervaring! De levering was supersnel en heel deugdelijk ingepakt. Dat was van belang, want het ging om servies. Ook een soepele aflevering bij het afleverpunt en zonder een probleem, op vertoon van mijn ID, het pakket meegekregen. Hele service dus ruim voldoende.

Svar fra Designvanteun
Design Teun is een topzaak in zeeland…
Design Teun is een sfeervolle meubelzaak in het centrum waar je veel bekende meubelmerken vindt. De eigenaar heeft enorm veel ervaring en een uitstekend gevoel voor interieur. Zijn deskundigheid en vriendelijke aanpak maken het winkelen hier extra prettig. Absoluut een aanrader

Gewoon nieuwsgierig geworden
Ik heb nu 2x correct en zo snel mogelijk (natuurlijk ook afhankelijk van de bezorgdienst) bestelde artikelen van TEUN ontvangen. De artikelen waren goed en zorgvuldig ingepakt. Het lijkt mij een mooi warenhuis en zodra ik in Zeeland kom, ga ik beslist langs (woon in het noorden!). Gewoon nieuwsgierig geworden!

Svar fra Designvanteun
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.