Naast online helderheid, was ook telefonisch contact prettig en meedenkend/oplossend. Men ging zelfs de fabrikant voor ons benaderen om tot beetje maatwerk te komen voor onze twee walnoten barkrukke... Vis mer
Selskapet har svart
Cascando staande kapstok besteld , wit met witte kledinghangers. Staat perfect bij mijn witte interieur en heeft een mooi en strak design. Makkelijk zelf in elkaar te zetten, solide en stevig met link... Vis mer
Top: Offerte + bestelproces: uitstekend verlopen Meubelkwaliteit: zeer goed Flop: Leveringplanning was ellende + installatie: diverse bouten ontbraken bij nadere inspectie. Ik heb dit zelf opge... Vis mer
Selskapet har svart
Korte lijnen en heldere communicatie. Er wordt meegedacht, je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang in het bestelproces en afspraken worden nagekomen. Daarnaast zijn het ook nog eens gewo... Vis mer
Selskapet har svart
Professioneel advies bij kantoorinrichting. Topmerken design meubels geleverd door vakmensen. Van design bureaustoel tot design receptiebalie. Wij helpen u bij de keuze van de meubels en de kleuren en installeren turn-key. Installatie afgerond? Verpakking meegenomen en u bent klaar om de nieuwe meubels meteen te gebruiken.
Nieuwe Linie 12, 5264 PJ, Vught, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wij zijn heel tevreden over de geleverde Artisan barkrukken. We zijn goed geadviseerd over de hoogte en stoffering. Verder vriendelijk geholpen.

Svar fra Design Online Meubels
Erg prettige communicatie. Geen aanbetaling nodig geweest. En doen wat ze beloven
Goed persoonlijk advies en prima bereikbaar per telefoon.

Svar fra Design Online Meubels
Keurig op tijd geleverd precies volgens afspraak

Svar fra Design Online Meubels
Ik heb een Fantoni Woods zit sta bureau gekocht. Ik kreeg de gelegenheid om deze in real life goed te bekijken, al mijn vragen werden snel beantwoord en de levering was keurig op tijd. Zelfs 1 week eerder. Superblij.

Svar fra Design Online Meubels
Er werd teruggebeld en het werd geregeld. Goede informatie en men wist waarover het ging

Svar fra Design Online Meubels
Zeer fijne ervaring, meedenken en intekenen van aankoop. Goede prijs en goed contact. Goede levering en in elkaar zet service voor grote bureaus.

Svar fra Design Online Meubels
TOP BEDRIJF | Denkt mee in oplossingen!
Wij hebben een prachtig 4-zits bureau-eiland besteld en hadden een krappe deadline vanwege een verhuizing. Ze hebben goed meegedacht om de levering op tijd bij ons te krijgen. Ik ben erg te spreken over hen: het product is prachtig, de service is uitstekend, de levering was op tijd, en praktisch gezien heb ik geen opmerkingen!

Svar fra Design Online Meubels
Super service. Geleverd zoals afgesproken. Tafels zijn top. En door een zeer aardige, nette, attente man in elkaar gezet. Heel blij mee.
Design Online Meubels kan ik iedereen aanraden.

Svar fra Design Online Meubels
Telefonisch goed geholpen, eerlijk en levering was op tijd en goed verpakt.

Svar fra Design Online Meubels
Erg vriendelijk bedrijf, heel snel met communiceren en meedenken met de klant. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe meubels!

Svar fra Design Online Meubels
Vriendelijk en persoonlijk contact. De tafel werd razendsnel gemonteerd en het afval weer meegenomen. Topservice!

Svar fra Design Online Meubels
De kwaliteit van de balie is mooi. Er was wel een defect maar dat wordt opgelost. De levering kwam een dag te vroeg, op zich fijn dat het eerder kon komen maar dit was niet gecommuniceerd en er was door ons dus ook geen ruimte gemaakt ed

Svar fra Design Online Meubels
Goed en helder bestelproces.
Afspraken nagekomen.
Helemaal volgens verwachting!

Svar fra Design Online Meubels
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.