Bestilt 10. juni. Så vidt jeg husker var forventet leveringstid 24. juni (i går), men jeg har fortsatt ikke mottatt noen leveranse. Dette er foreløpig ikke noe problem, men jeg finner det noe underl... Vis mer

1. Lampeforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet ✓ Finn både inne- og utebelysning på nett her!

1,5

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Styr unna!!

De bekrefter ikke mottatt retur, svarer ikke på mail og betaler ikke tilbake.

6. januar 2026

Svindel

Svindel. Bestilte men fikk aldrig mer enn ordrebekreftelse. Svarer ikke på mail. Heldigvis betalte jeg m Klarna så dem får ikke penger av meg.

30. november 2025

En lampe som aldri kom

Bestilte en lampe i november via klarna (heldigvis), så beløpet var kun reservert inntil ordren ble behandlet. Fikk en ordrebekreftelse 5 dager senere med leveringstid i midten av desember. Fikk aldri noen sporing eller noen form for tegn fra posten at det skulle være en leveranse. Lampen kom aldri, og sjekket derfor på klarna. Der sto det at de ikke en gang hadde behandlet orden min enda. Sendte mail om å kansellere ordren min og fikk svar med en gang på at det var ok. Kjøper heller lampen et annet sted. Angret på at jeg ikke leste her før bestillingen min. Fikk en dårlig magefølelse med en gang. Det virket som et seriøst selskap og tror i utgangspunktet at det er det. Bedre kommunikasjon må til og oppfølging av kunden slik at man ikke tror man har blitt svindlet. Veldig glad jeg tok betalingen gjennom klarna slik at pengene sto et sikkert sted

15. desember 2025

Bestilte vare for 2000 kroner-

Bestilte vare for 2000 kroner, bekreftelse om levering men har ikke fått noen vare. De svarer ikke på utallige eposter.
Truet med forbrukerrådet, fikk svar om at varen var utsolgt fra leverandør og refundert penger.

17. november 2025

Svindel

Svindel. Bestilte på nettsiden og fikk første bekreftelse på bestilling og betalingen gjennomført. Etter dette har jeg ikke hørt fra dem eller fått svar på utallige mail. Har ikke fått noe informasjon om varene eller levering av disse. Virker veldig useriøst og som svindel. Angrer på at jeg ikke sjekket truspilot før jeg bestilte, men syntes nettsiden så så profesjonell ut.

18. oktober 2025

Det er over en måned siden jeg bestilte…

Det er over en måned siden jeg bestilte en enkel pære, sto på ordrebekreftelsen at den skulle kommet for to uker siden. I tillegg har jeg ikke fått noen sendekode å følge med på, og ingen informasjon om forsinkelser. Jeg skrev mail for halvannen uke siden og fortsatt ikke hørt en lyd. Med så høy frakt kostnad forventer man jo service på høyere -ikke lavere nivå, enn det som er normalt for netthandel nå til dags!

28. august 2025

Elendig kundeservice

Kjøpte 13 utelamper som rustet og eiret etter kort tid.Får ikke respons på reklamasjon og etter lang tid får eg bekreftet at leverandør har godkjent det som reklamasjons sak.Nå etter 2 mnd har eg enda ikke fått noe mer svar på om det blir sendt nye lamper.Elendig kundeservice

3. februar 2025

Lang leveringstid og manglende svar på mail

Gir de 1 stjerne da jeg måtte vente to måneder på bestillingen min selv om det sto at lampene var på lager. De sluttet å svare på mail når jeg spurte om leveringsdato, og jeg trodde tilslutt jeg hadde blitt svindlet, siden pengene var trukket fra kortet. Heldigvis kom lampene til slutt, men bestiller ikke herfra igjen.

18. desember 2024

Styr unna

Styr unna! Bestilte to lamper til 3600 kroner 4. november og på ordre står det levering ca 20. november. I skrivende stund er det 13 desember og det er purret de på mail 3 ganger uten svar. Kjøp det du trenger et annet sted.

13. desember 2024

Svindel

Varer ble bestilt på nettbutikken for over 13.000. Fikk mail med informasjon om leveringsdato 11. november 2024. Nå er det 9 Desember 2024, dvs. nesten 1 måned etter angitt leveringsdato, og fortsatt har jeg hverken fått varene, ingen ny info om ny leveringsdato. De svarer heller ikke på krav om å heve kjøpet. Må nå koble på Forbrukerrådet.

9. desember 2024

Bestille 2 stk lamper Herstal Grass en…

Bestille 2 stk lamper Herstal Grass en pendel og en stålampe på nettet. På siden stod de (in stock) altså på lager. Betalte med kort. Fikk ikke ordreseddel før jeg hadde etterlyst den på mail. Etter 14 dager kommer det en mail om at lampene ikke er på lager og umulig å skaffe. Men at de kan skaffe en annen lampe. Nå har jeg etterlyst pengene jeg betalte for lampene. Svarer ikke på mail. Styr unne denne nettbutikken. Ikke seriøse. Bjørgunn Farstadberg

28. juli 2024

Styr unna

Styr unna. Sender inkasso på regning som er betalt for 2 år siden. De har ikke telefonnummer, så kan kun kontaktes gjennom epost. Etter å ha måtte ringe inkassobyrå og brukt masse tid, så svarer dem på epost etter fem dager at inkassokravet er ugyldig og de beklager. Jeg må så etterspørre skriftelig bekreftelse på at inkasso er henlagt. Det eneste jeg igjen mottar er en enkel epost, med en tekstlinje fra inkassobyrået (Oflow.no).

25. juli 2023

Styr unna

Styr unna. Umulig å komme i kontakt med ved reklamasjon og retur. Svarer ikke på mail, har ikke chat eller telefon.

21. januar 2023

Bestilte en adventsstjerne 18.november…

Bestilte en adventsstjerne 18.november og fikk ordrebekreftelse hvor det stod forventet levering 1.desember.
Fikk aldri noe sendingsbekreftelse, og har kontaktet kundeservice 5-6 ganger UTEN at de svarer. Det er nå 14.desember. Har vært i kontakt med forbrukerrådet for å få informasjon om hvordan jeg kan gå frem, men så lenge designbelysning ikke svarer blir det vanskelig. Forferdelig kundeservice, man forventer mye mer av et selskap. De som har super erfaring herfra må ha vært heldig. IKKE handle hos designbelysning.no!

14. desember 2021