Wordt discreet geleverd, we bestellen regelmatig. Ook bij problemen wordt er mee gedacht. Hele fijne firma.
Makkelijk bestellen, snelle levering. Dit, in tegenstelling tot de bestellingen die het verpleeghuis voor mijn moeder had moeten doen. Hetzij, omdat zij het waren 'vergeten', hetzij, omdat het via hun... Vis mer
Beste incontinentie producten, waarover ook de thuiszorg in België heel enthousiast is. Vriendelijke klantenservice. Nadat er een keer even iets mis was gegaan met de levering , werd dit zeer snel e... Vis mer
Het bestelde materiaal is van goede kwaliteit alleen is het jammer dat als je voor 16.30 uur besteld heb het niet de volgende werkdag in huis is. Duurt bij de leverancier vaak en week voordat het gele... Vis mer
Depend is ontwikkeld om u alle bewegingsvrijheid te bieden en heeft een uitgebreid assortiment absorberende producten voor licht tot zeer zwaar urineverlies. De producten van Depend geven een fris en droog gevoel, en zijn zeer betrouwbaar en discreet.

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, de volgende dag discreet bij u thuisbezorgd.

Rivium Promenade 100, 2909LM, Capelle aan den IJssel, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Het bedrijf levert op de aangegeven tijd! En de bezorger zet het zware pakket binnen neer! Alle lof

Svar fra Depend
Goed product, levering op tijd zoals afgesproken doch op het verkeerde huisnummer, nochthans stond het goede huisnummer op de zending, klein foutje van de courier, met hulp van de leveringsfirma rap het pakket gevonden.

Svar fra Depend
Sturen altijd per e-mail een herinnering om bestelling te doen, met een link.
Werkt perfect kan kiezen welke bezorg dag.

Svar fra Depend
De bestelling ging makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik het pakket kon verwachten

Prima website! Goede service en de dames van klantenservice helpen je 100%

Svar fra Depend
Het bestelde materiaal is van goede kwaliteit alleen is het jammer dat als je voor 16.30 uur besteld heb het niet de volgende werkdag in huis is. Duurt bij de leverancier vaak en week voordat het geleverd wordt.

Svar fra Depend
Ik heb net een e-mail naar de klantenservice gestuurd. Bestellen is ineens niet meer mogelijk.
Als dat wel lukt gaat alles goed.
Maar tsjongejongejonge.

Svar fra Depend
Het product is prima, maar beetje raar dat dit gevraagd wordt als ik nog geen moment heb gehad om het te testen, ook raar dat de paar producten die ik besteld heb in zo'n grote doos bezorgd werd zodat het onvermijdelijk was dat de verpakkingsdoos flink beschadigd was. en de tape loszat zodat de artikelen er gewoon uitgepakt konden worden.

Svar fra Depend
Geen commentaar. Artikelen zijn geleverd volgens de bestelling en op tijd geleverd.

Svar fra Depend
Was even wat gedoe mbt de adressering (in bevestiging geen goed adres) maar na tussenkomst medewerker prima opgelost.
Adreslabel helemaal correct