De afgelopen jaren met regelmaat grote hoeveelheden ragers besteld. Altijd goed gegaan. Tot een paar weken geleden. de bestlling is niet bij mij aangekomen. Na de eerste twee mails kreeg ik elke keer... Vis mer
Se hva andre synes
Al enkele jaren bestel ik daar onder andere mondspray, mondgel, Xylimelt. Ze zijn bijna altijd goedkoper dan bij andere online winkels. Helaas dat ze in oktober vorig jaar kort met Gofo een pakket v... Vis mer
The tracking system stated that the item was delivered to my letterbox, but I have never received anything. I tried sending emails to resolve this issue, but I received absolutely no response. Trying... Vis mer
Super fijne online adres voor alle benodigde spullen voor tand en mondreiniging. Ik ben Sjögren patiënt en heb daarvoor speciale droge mond pasta of spoelmiddel nodig . Die hebben ze allemaal of zijn... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De Online Tandarts - Veilige en goedkope webshop
Koop met regelmaat Interprox racers en flos. De levering is snel, de prijzen - zeker tijdens acties - zijn onovertroffen.
Al meerdere jaren klant bij de online…
Al meerdere jaren klant bij de online tandarts en altijd snel en zorgvuldige levering tegen betaalbare prijzen, top!
De bestelling werd op tijd afgeleverd
De bestelling werd op tijd afgeleverd. Het product is goed.
Zeer tevreden!
Ik heb verschillende keren daar besteld, altijd netjes verzorgd. Goede prijzen en snelle bezorging!
Ik zocht naar tandenstokers die in de…
Ik zocht naar tandenstokers die in de winkel niet meer verkrijgbaar zijn. Gelukkig bij de onlinetandarts wel. Snel een paar pakjes besteld. En mijn bestelling altijd binnen 2 a 3 dagen in huis.
bestellingen werden snel behandeld en…
bestellingen werden snel behandeld en afgestuurd. Prijzen zijn ook zeer goed en de kwaliteit is ook zeer goed
Ik ontvang wat ik besteld heb en de…
Ik ontvang wat ik besteld heb en de mondspoeling is een fijn product
Hele verbetering
Verbetering
Afgelopen week kreeg ik vanuit het niets maanden na ik had aangegeven dat mijn tandenborstel kapot wat een nieuwe maar dan wel zwart aangeboden maar kleur doet er niet toe dus ik was verrast en ik had hem binnen een dag binnen.
Helaas waren er geen zwarte borsteltjes maar na contact komen die er weer aan dus dat is heel erg fijn
Ik waardeer het gebaar van de nieuwe borstel en mij is beloofd dat de zwarte borstels ook komen dat is al een hele.verbetering
Als ik deze shop opbouwende kritiek zou mogen geven is het de verzendtijd korter maken. Vooraad groter en beter klant contact want dan hoeft het niet via hier ;)
Dank voor uw rmail contact dat vind ook ik veel fijner en ik gun jullie het allerbeste
Ruim assortiment
Ruim assortiment, scherpe prijzen, betrouwbare informatie, snelle levering. Aanrader!
Snelle levering en goede kwaliteit.
Snelle levering en goede kwaliteit van de door mij bestelde ragers. Precies zoals de tandarts voorschreef.
Geweldige webwinkel
Fantastische prijzen, Alle product en die ik nodig had en snelle levering
Altijd om tijd geleverd,…en snel,…en…
Altijd om tijd geleverd,…en snel,…en fijne producten om de mond te verzorgen
Het is super handig
Het is super handig. Volop keus en heel gemakkelijk te bestellen. Bovendien vaak als brievenbuspakketje. Wat wil je nog meer?
Betrouwbare en veilige site
Kwamen afspraken en snelle levering na! "Vandaag besteld en morgen geleverd" Prijs kwaliteit verhouding is prima. Ik heb sinds jaren deze onlinetandarts.nl als betrouwbaar ervaren. Niets mis mee!!!
snelle levering
snelle levering, prima tanderagers
De producten zijn origineel en de…
De producten zijn origineel en de service is goed
Prima website
Prima assortiment, altijd hulpvaardig, goed bestelsysteem, eenvoudig te betalen en vrij snelle levering zelfs naar mijn woonadres in Spanje!
Producten niets mis mee
Producten niets mis mee, levertijd vaak erg lang.
Ik bestel al jaren
Ik koop al jaren raggertjes bij de onlinetandarts. In het begin wat lange levertijden gehad, maar dat ligt alweer wat jaren terug. Zij blijven mijn vaste leverancier voor mijn raggertjes en leveringen komen nu snel en probleemloos. Ik bestel wanneer er weer kortingen zijn wat regelmatig het geval is.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.