De afgelopen jaren met regelmaat grote hoeveelheden ragers besteld. Altijd goed gegaan. Tot een paar weken geleden. de bestlling is niet bij mij aangekomen. Na de eerste twee mails kreeg ik elke keer... Vis mer
Se hva andre synes
Al enkele jaren bestel ik daar onder andere mondspray, mondgel, Xylimelt. Ze zijn bijna altijd goedkoper dan bij andere online winkels. Helaas dat ze in oktober vorig jaar kort met Gofo een pakket v... Vis mer
Ik had een foute bestelling ontvangen. Klantenservice reageert pas na ca. 4 weken. Uiteindelijk is het niet meer goed gekomen. Conclusie: Bestel hier niet!
Super fijne online adres voor alle benodigde spullen voor tand en mondreiniging. Ik ben Sjögren patiënt en heb daarvoor speciale droge mond pasta of spoelmiddel nodig . Die hebben ze allemaal of zijn... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede ervaring
Ik had een bestelling geplaatst en las later alle slechte beoordelingen op deze website. De alarmbellen gingen af en na 3 dagen heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice om te informeren wanneer ik mijn bestelling tegemoet kon zien. Ik ging er eigenlijk al vanuit, dat ik waarschijnlijk niets zou gaan ontvangen. Maar eerlijk is eerlijk, de klantenservice heeft mijn vraag netjes beantwoord en mij verzekerd dat ik mijn bestelling zou ontvangen. Wat uiteindelijk ook is gebeurd, binnen een week na het plaatsen van de bestelling. Ik ben heel tevreden!
2april een bestelling gedaan niet…
2april een bestelling gedaan niet gekregen
Gemaild ik kreeg een wazig bericht terug van we zijn onderbezet misschien is het er nu wel de voorraad
Ik krijg een hoge korting bij de volgende bestelling
Ik wil eerst deze bestelling
Ik heb betaald met creditcard dus mijn geld is gewaarborgd die ga ik in schakelen ik heb ze net weer een mail gestuurd
Bellen is ook geen optie telefoon nummer niet in gebruik
4 Weken geleden bestelling geplaatst nooit ontvangen
4 Weken geleden bestelling geplaatst, niks ontvangen, bedrijf reageert niet op emails en is niet telefonisch te bereiken. Inmiddels klacht geplaatst via Thuiswinkel waarborg en Mollie. Raad iedereen die door dit bedrijf benadeeld is hetzelfde te doen om te voorkomen dat ze in de lucht blijven
Oplichterij
Heb na 2.5 week respons gekregen op mijn mailtjes. Slordig dat de reactie zo laat is en ze het probleem niet op tijd laten weten.
Alleen bestellen en betalen gaat goed.
Bestellen gaat goed, de betaling gaat goed maar daarna blijft het stil. Telefoonnummers die niet meer aktief lijken te zijn en al helemaal geen antwoord op mails. Wel een bestelling die maar wacht en wacht op verzending.
Zijn die gasten failliet of zo? Of oplichters?
Betaald maar niks ontvangen
Besteld , betaald maar niets ontvangen geen respons op vragen gewoon 50 euro weggegooid geld blijkbaar. Waardeloze tent
Ongeëvenaarde klantenservice
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat ze de beste prijs hadden voor het product dat ik zocht. Tijdens het bestellen maakte ik een typfout, maar de klantenservice hielp me uitstekend en zorgde ervoor dat mijn pakket zonder problemen werd geleverd.
Een geweldige winkelervaring bij deonlinetandarts.nl!
Ik sluit me aan bij de rest van de slechte recensies.
Een week geleden voor ongeveer 50 euro aan items bij deze site gehaald, daarna geen bericht meer gekregen (buiten de automatische bevestigingsmail), ook niet na meerdere keren proberen. En er lijkt ook geen telefoon nummer beschikbaar te zijn.
Edit : Er is na het plaatsen van 2 recensies met ons gecommuniceerd over de kwestie. Ik vind nog steeds dat er teveel schuld wordt gelegd aan allerlei 3e partijen. Trustpilot zou bv niet betrouwbaar zijn qua recensies en ze zouden een te lage personeelsbeschikking hebben. Maar dezelfde klachten waren er al in 2023. Maar enfin, ik heb mijn geld wel teruggekregen. De score aangepast naar 3 sterren.
Factuurnummer: INV71421
Ordernummer: ORD70031
Bestelling eindelijk aangekomen
3 weken nadat ik besteld had was mijn bestelling nog steeds niet binnen. Ik heb veel berichtjes gestuurd naar de klantenservice. Deze berichtjes werden altijd beantwoord, maar mijn bestelling was er nog steeds niet. Na weer een bericht van mij kreeg ik als antwoord dat ze het opnieuw gingen verzenden omdat er waarschijnlijk bij Post.nl iets mis was gegaan. Na 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. Hoe vervelend ik het ook vond, ik vind het zeer correct van hun dat ze het opnieuw verzonden hebben zodat ik het nu eindelijk heb. Mijn dank hiervoor.
Geen producten ontvangen en geld is niet teruggestort!
Ik heb twee producten gekocht en geen bevestiging gehad. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Het telefoonnummer doet het niet! Per email heb ik het bestelnummer doorgegeven met het bankafschrift van de betalling (waar de bestelnummers op staan) waar om werd gevraagd. Zij zouden geen bestelling hebben ontvangen. Ik heb meerdere emails gestuurd dat ik niets heb ontvangen. Ik hoefde me geen zorgen te maken volgens hen, na mijn opmerking argwanend te zijn. Nadat ik het product niet kreeg toegestuurd heb ik meerdere keren gevraagd om mijn geld retour te storten. Dat is niet gebeurd!
Slechte communicatie
Op 3 maart een bestelling geplaatst en betaald. Via de mail een bevestiging ontvangen. Er wordt geadverteerd met " dezelfde dag nog verzonden". Een week later een mailtje gestuurd, waar niet op werd gereageerd. Paar dagen later weer een mailtje gestuurd met de mededeling dat ik 't niet fijn vond dat ze niet reageren op mijn mail. Ook aangegeven dat ik mijn geld terug wilde, en dat ik een negatieve review zou geven op Trustpilot. Toen werd er ineens wel gereageerd. "Een artikel was tijdelijk niet op voorraad. Kwam de volgende dag binnen, en zou dan gelijk worden opgestuurd". Nu 3 dagen later nog steeds niets ontvangen.
Dit bedrijf mag naar mijn mening een cursus "communiseren naar de klant" gaan volgen. Hier zijn ze namelijk heel slecht in.
Geen levering!@
Mijn mondhygiënist raadde aan om een aantal producten te bestellen voor de behandeling van parodontitis. Zo kwam ik online uit bij de website van Online Tandarts. Je zou verwachten dat dit een gerenommeerde site is, maar de praktijk wijst helaas anders uit. Inmiddels wacht ik al een maand op mijn bestelling. Ik heb slechts één mail ontvangen met een vage uitleg over leveringsproblemen, maar sindsdien geen updates meer. Ondertussen zit ik nog steeds met mijn klachten en heb ik geen alternatief kunnen aanschaffen. Dit is erg teleurstellend. Check alle reviews goed voordat je hier besteld!
Korting alsnog gekregen
Bestelling geplaatst, maar vergat mijn kortingscode toe te passen. Direct gemaild of deze alsnog door hen verrekend kon worden. En binnen 1 dag antwoord dat dat zou gebeuren. Echt heel aardig!!
Bestelling geplaatst op 26 Februari…
Bestelling geplaatst op 26 Februari 2025… ik dacht ik bel even naar het 06 nummer wat op de site vermeld staat… nummer niet in gebruik!
Nu maar een mail gestuurd… indien geen reactie voor vrijdag dan ga ik aangifte doen👍
Zeer slecht!
Ik kreeg wel mijn geld terug na het…
Ik kreeg wel mijn geld terug na het annuleren van mijn bestelling. Mijn email werd na 5 dagen beantwoord. Ik dacht dat dat ik mij. Geld kwijt was maar uiteindelijk was het terug in mijn bankrekening.
Een lange adem heb je nodig .....
Na heel veel appjes en mailtjes en het op de hoogte stellen van trustpilot,
Heb ik eindelijk mijn vooruitbetaalde geld terug.
Ik bestel nooit meer iets bij deze winkel: ze kunnen helemaal niet waarmaken wat ze beloven: binnen een korte periode leveren en het op de hoogte houden van de stand van zaken van de klant.
Ik denk dat ze wel van goede wil zijn, maar door personeelgebrek niet in staat de winkel te bemannen
( bevrouwen).
Even een vervolg op mijn review van 28…
Even een vervolg op mijn review van 28 Jan. jl. Ik heb inmiddels, na ruim 3 weken, mijn bestelling alsnog ontvangen. En vandaag tevens een excuus mail met kortingscode voor een volgende bestelling.
Het excuus was onderbezetting.
Had er eerst geen vertrouwen meer in
Had er eerst geen vertrouwen meer in, maar na drie weken is mijn bestelling toch bezorgd!
Netjes opgelost!
Het duurde even voordat het geleverd werd, maar netjes opgelost. Bedankt.
Het kan dus wel
Het kan dus wel. Na veel mails, dreigen en aangiftes bij diverse instanties heb ik eindelijk mijn geld terug van de annulering van mijn bestelling.
Behalve hun gedrag is hun redenering ook verbijsterend, ik citeer: “Zie de reviews bij Kiyoh voor een goed beeld. Trust pilot werken wij niet mee samen, hier komen alleen slechte reviews op te staan. Op kiyoh hebben wij er ruim 5000 reviews tov trust pilot 100 reviews.”
Mijn ervaring met Trust Pilot is dat ze juist goede reacties ook publiceren. Los daarvan, als je bedrijf zo goed functioneert waar komen dan die negatieve reacties vandaan? Toch? Kortom, wij en Trustpilot zijn dom en leugenaars.
Blijf volhouden al kost dat heel veel negatieve energie. Riichting Consumentenbond en bijvoorbeeld Radar.. Succes!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.