Fikk desverre et produkt som streiket etter ca 2 mnd bruk. Tok kontakt rundt påske, der ble jeg møtt av en fantastisk kundeservice som hev seg rundt og sendte nytt produkt på selve påskeaften. Så må... Vis mer
Tannbørsten slutta å virke. Skrev mail og fikk raskt svar. Jeg fikk ny tannbørste etter få dager. Alle tilbakemeldinger har vært raske, hyggelige og høflige. Aldri vært borte i så bra service tidli... Vis mer
Dentura ble min første elektriske tannbørste, og den har fungert over forventning. Børstehodet har høyere kvalitet enn vanlig tannbørste. Videre, jeg kjøpte tre på tilbud og da den ene sluttet å virke... Vis mer
Fantastisk god kundeservice. Jeg hadde en reklamasjon via mail. Fikk svar samme dag og fikk ny tannbørste, kun etter et par dager. Det er sånn det skal gjøres. Kan absolutt anbefale Dentura.
Vi tilbyr nnovative tannhelseprodukter som gir deg en bedre munnhygiene og et sunnere smil!
Karl Johans gate 25, 0159, Oslo, Norge
- kontakt@dentura.no
- dentura.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Veldig bra kundeservice
Veldig bra kundeservice, raske og gode svar!
Veldig bra produkt/kundeservice
Veldig bra produkt, og veldig bra kundeservice. Gikk hull på ene spyledel, fikk nye gratis, og ny lade ledning da den finner jeg ikke igjen.
Kom fort i posten.
Helt fantastisk
Helt fantastisk. Tannbørsten ble ødelagt etter ca 2 mnd. Tok kontakt og de sendte meg ny tannbørste på døren dagen etterpå. Uten noe spørsmål. Aldri opplevd raskere og bedre kundeservice,
Takk
Fantastisk service!!
Fantastisk service av Christian hos AquaDent. Sjelden vare med så god service i disse dager. Fikk rask og uvurderlig hjelp. I tillegg er vannflosseren helt super å bruke. God investering.
Den kommer til overalt
Den kommer til overalt - en god investering i tannhelse :)
Angrer ikke på at jeg kjøpte den
Angrer ikke på at jeg kjøpte den. Det ble litt ubehagelig den første tiden. Mye søl og våte klær, men etter en kort stund fikk jeg det til. Så glad for at jeg kjøpte den❤️
Renser fantastisk bra
Renser fantastisk bra. Alle tidligere blødninger i tannkjøttet er borte.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Veldig god og rask hjelp
Selges flere steder under forskjellig merkenavn og uten merkenavn
Helt ok.
Dette er en generisk vann flosser som man får kjøpt som «unbranded» fra andre nettsteder som f.eks Frugo for 600 kr. Samme flosser med samme tilbehør.
Jeg har brukt den et par måneder nå og den funker enda.
Lader porten er ganske upraktisk og det hadde vært best med usb c så man slipper å ha så mange forskjellige kabler til alt sammen.

Svar fra Dentura
Veldig lett å bruke.bra funksjoner og…
Veldig lett å bruke.bra funksjoner og supert tilbehør.anbefalles
kjøpte for å teste sonisk tannbørste
Kjøpte vivasmile tannbørste for å teste noe annet enn elektrisk og roterende men heller sonisk som skal være mer skånsom til tannkjøttet pluss at den jeg hadde kun hadde harde børster.
Fikk produktet etter 2 dager med vanlig levering.
Har brukt produktet i 3 måneder og er veldig fornøyd
Kjempegod kundeservice
Kjempegod kundeservice. Ingen problemer med å bytte farge på el. tannkoster. Retur av 1 stk var og uproblematisk. Fikk svar på henvendelser veldig kjapt. En hyggelig opplevelse.
En veldig bra Munnskyller
En veldig praktisk Munnskyller, sterk nok og likevel en veldig behagelig vannstrøm.
Det beste jeg har hatt så langt.