Dental365 Spoed Tandarts Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Danilo, Maya & Nourhan van de Receptie hebben ons uitstekend geholpen. Mijn vriendin die angstig was en heel erg in paniek hebben zij er uit eindelijk voor gezorgd dat mijn vriendin lachend de k... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wij zijn twee keer bij de vestiging in Rotterdam geweest. Hier hebben wij goede ervaringen mee. Met Den Haag hebben wij helaas geen goede ervaring. Wij zijn hier op een zondag geweest voor het herste... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We stonden in de buurt van Arnhem op een camping .Brak de hele vulling van een kies eruit. En al enkele dagen het bekend kloppend gevoel van dat er ontsteking onder zat Afspraak gemaakt dat ik graag... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik had al 3 weken last van zenuwpijnen. Ik werd heen en weer gestuurd met allemaal mogelijkheden. Uiteindelijk met flinke pijn bij maddie terechtgekomen. En zou gaan voor kies trekken. Met alle geduld... Vis mer

Informasjon om virksomheten

5. Tannlege
  6. Pediatrisk tannlege

Om Dental365 Spoed Tandarts

Skrevet av virksomheten

Spoed Tandarts Dental 365 | De Spoed Tandarts Die Altijd Open Is.

Amsterdam | Den Haag | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda

Heeft u een tandarts spoedgeval? Wel of geen eigen vaste tandarts? Iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft, is welkom bij ons!

Dental365 is Dé Spoed Tandarts in de Randstad met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht en Gouda. We zijn hierin uniek omdat we echt altijd geopend zijn. Als tandartspraktijk dien je een spoed tandarts dienst aan te bieden. Landelijk zien we vele tandartspraktijken die wel een spoeddienst hebben. Toch zijn zij niet altijd geopend voor alle tandarts spoedgevallen. Zeker niet 24/7! Om toch iedereen te kunnen helpen in geval van nood treedt Dental365 op als de spoed tandarts service.

Met spoed een tandarts nodig? Zelfde dag afspraak van 08:00 tot 23:00 uur. Bel spoed tandarts Dental365 op ☎ +31 85 01 89 429

====ENGLISH====

Emergency Dentist Dental 365 | The Emergency Dentist Who Is Always Open.

Amsterdam | The Hague | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda

Do you have a dental emergency? No matter if you do have a regular dentist or not? Everyone who needs a dentist urgently is welcome to come to us!

Dental365 is the No1 emergency dentist in the Netherlands with clinics in Amsterdam, Rotterdam, The Hague, Utrecht, Dordrecht and Gouda. We are unique because we are always open. As a dental practice you need to offer an emergency dentist service. Nationwide we see many dental practices that do have an emergency service. Yet they are not always open for all dental emergencies. Certainly not 24/7! To still be able to help everyone in case of emergency, Dental365 acts as the emergency dentist service.

Need a dentist urgently? Same day appointment from 08:00 to 23:00. Call emergency dentist Dental365 at ☎ +31 85 01 89 429

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

216 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zeer onprofessioneel

Zeer onprofessioneel, kanaalbehandeling gehad na enkele dagen ontstoken. Doen hun werk gewoon niet goed. Niet doen!

9. oktober 2025

Svar fra Dental365 Spoed Tandarts

Dank voor de feedback. Het is vervelend te horen dat de ervaring niet naar wens is geweest. Klachten nemen wij graag zorgvuldig en vertrouwelijk in behandeling. Deze kunnen het beste gestuurd worden naar klachten@dental365.nl, zodat onze afdeling Customer Care dit zo snel mogelijk kan oppakken.

Snel en adequaat

Mijn zoon van zes stond binnen anderhalf uur nadat we telefonisch contact zochten weer buiten. Verlost van zijn kiespijn met een gevuld gaatje. We zijn geholpen door een vriendelijk team en voor mijn zoon was het een heel prettige tandarts ervaring.

Zeer slechte communicatie.

Zeer slechte communicatie.
Mijn kroon zat los, en de tandarts gaf tee opties:
Kies eruit of de kroon terug plakken maar dan had ik geen garantie dat het zou houden.
Na veel gefriemel zat de kroon er weer op maar veel te hoog. Ik kan mijn kiezen niet meer op elkaar zetten.
Dat werd niet gecontroleerd of gevraagd. De tandarts was verdwenen en de assistente zei dat ik klaar was en kon gaan.

11. oktober 2025

Svar fra Dental365 Spoed Tandarts

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de ervaring niet naar wens is geweest. Wij nemen klachten graag serieus en behandelen deze zorgvuldig en vertrouwelijk. Om dit goed te kunnen doen, kunnen klachten het beste gestuurd worden naar klachten@dental365.nl, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb angst voor de tandarts

Heb angst voor de tandarts, er moest een kies worden verwijderd en zag daar tegenop. Was snel aan de beurt, werd rekening gehouden met mijn angst.
Zeer bekwaam geholpen, de behandeling was goed en snel gedaan. Viel mij erg mee.

7. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Werd vriendelijk en snel geholpen via…

Werd vriendelijk en snel geholpen via de telefoon om een afspraak te maken, ook bij binnenkomst vriendelijk behandeld. Wat ik alleen jammer vind is dat er een foto gemaakt word zonder overleg? Weet niet of dit de standaard procedure is…achteraf schrok ik wel van het factuur die ik moest betalen.
Foto + verdoving + vulling €237 (was wel in het weekend op een zaterdagavond) weet ook niet of dat andere tarieven dan zijn.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Oplichters, check eerst je factuur en betaal daarna

Wij moesten meer dan 1 uur wachten, werden telkens aan t lijntje gehouden. Uiteindelijk in een kamer gezet en vervolgens 30 minuten wachten. Opnieuw naar de balie gelopen en geklaagd.
Vervolgens een assistente die bewust, tijdens de behandeling, het water op mijn gezicht richtte en er stom over ging lachen.
Na de behandeling moesten wij eerst de rekening betalen en kregen daarna de factuur. Er waren handelingen op gedeclareerd die niet waren uitgevoerd.
Wat ook opvallend was dat een klant eerst de factuur controleerde voordat hij had betaald. Bleek dat zij hem 200 euro wilde laten betalen, die hij blijkbaar eerder had betaald. Toen hij dit opmerkte lachte de assistent om haar eigen dommigheid en corrigeerde het. Het kwam op ons over als een bewuste actie.

11. januar 2025

Svar fra Dental365 Spoed Tandarts

Het spijt ons te horen. Klachten nemen wij graag in behandeling via klachten@dental365.nl om onze zorg- en dienstverlening te verbeteren.

kon snel terrecht

kon snel terrecht
aardig personeel ik had koorts moest in het weekend naar een spoed tandarts ivm alveolitis door het trekken van mijn kies die week daarvoor.
ik ben best angstig maar ze legden alles goed uit en hielpen me goed

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv