Den Ouden Steegh Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We werden hartelijk ontvangen door Ditske en konden op ons gemak rondneuzen ( staat zoveel moois). Onder het genot van een kop thee/koffie hebben we onze keuze gemaakt. 2 weken later is de kast bezorg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed bereikbaar met de OV fiets van station Tiel, werden we bij aankomst hartelijk ontvangen door Ditske. Wij hoopten een mooie kast te kunnen vinden en met de voorraad die ze hadden kozen we uiteinde... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij Ditske een prachtig smal kastje gekocht en ook een mooie eettafel! Prima prijs en hele goede service . Grote sortering en een hele vriendelijke eigenaresse, Ditske. Als je iets moois zoekt en kw... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superblij met de partnerdesk die we bij Den Ouden Steegh gekocht hebben. Prachtig bureau, maar uit 1890 en daardoor net iets te laag voor mijn been-lengte. Den Ouden Steegh heeft er mooie passende poo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av antikke møbler
  2. også i
  3. Antikvitetsbutikk
  4. Kunst og antikviteter

Skrevet av virksomheten

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

34 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Prachtige kasten

Prachtige kasten. Veel keuze van kasten in verschillende soorten en maten.

5. september 2025

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service. Bezichtiging van de stuks via vlotte en eerlijke videocall. Snelle en probleemloze levering on site.

3. september 2025

Svar fra Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, de kast staat prachtig!

Dik tevreden

Mooie meubelen, duidelijke communicatie en behulpzame, vriendelijke mensen. Mijn kast werd met veel zorg tot op zijn uiteindelijke plek geleverd.

30. juli 2025

Svar fra Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, de kast heeft een prachtige plek gekregen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aandacht voor koper en te verkopen antieke meubels.

Een duidelijke website met eerlijke foto’s. De showroom was ruim opgezet, schoon en de meubels stond mooi geëtaleerd. De restauratieruimte was toegankelijk en je kon het herstel van meubels zien. De ontvangst was hartelijk en geïnteresseerd. Hospitaliteit staat hoog in het vaandel. Aardig zijn kost ja niets.

8. august 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geen gedoe, gewoon goed!!

Vriendelijke ontvangst. Veel keuze in antieke kasten. Zorgvuldige service bij het brengen en plaatsen van de kast.

4. august 2025

Svar fra Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en gastvrijheid.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtig antiek en prettig contact !

Prachtig antiek, veel keus. Tijdige aflevering en makkelijk afspraken maken ten aanzien van thuisbezorging. Prettig contact. Ook een oude kast laten opknappen, perfect gedaan!

18. juli 2025

Het aanbod is uitgebreid

Het aanbod is uitgebreid, vriendelijke mensen. Product komt keurig voor bereid (in ons geval een antieke kast die opnieuw in de was gezet was) en wordt deskundig in elkaar gebouwd en geplaatst.
Prima plek om te kopen en betrouwbaar.

15. juli 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was al even op zoek naar een goede…

Ik was al even op zoek naar een goede Louis Philippe kast...Uiteindelijk bij Den Ouden Steegh aangekomen...Er waren allerlei soorten erg mooie klassieke kasten en ik heb er een mooie kast gevonden! Ik kon er mijn antieke kast prima inruilen. Mevrouw Ditske was erg vriendelijk en zeer behulpzaam! Dit bedrijf beveel ik van harte aan!
Alleen alle kasten bekijken is al een feest!

17. mai 2025

Svar fra Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en het vertrouwen.

Goed geslaagd

Het vriendelijke welkom.
De aandacht en het kopje koffie
De prachtige keuze
Een kast gekocht die zelfs mooier was dan de foto op de website.
Keurig thuisbezorgd.
Echt een geweldige ervaring om hier geweest te zijn

3. juni 2025

Svar fra Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie gastvrijheid!

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen! We zijn blij met de nieuwe kast!

27. mai 2025

Svar fra Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, de kast staat prachtig!

2 antieke bureaus gekocht

2 antieke bureaus gekocht. Vriendelijk ontvangst, goede uitleg, meedenkend. Volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden.

31. mai 2025

Svar fra Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en het vertrouwen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een mooie poortkast gekocht bij Den…

Een mooie poortkast gekocht bij Den oude Steegh. Eerst nog even een video belletje gedaan. Waardoor ik de verschillende kasten alvast even in het echt kon zien.
En zaterdag leuk geholpen door Ditske. En onder het genot van een kopje koffie konden wij mooi even de aankoop bespreken. De kast staat prachtig in ons interieur. Bedankt voor de leuke ontvangst.
Groetjes Miranda en Paul

24. mai 2025

Svar fra Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en foto. Hij staat echt prachtig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een gedroomde kleerkast voor onze slaapkamer.

Vanaf het online bestellen van de kast (goede website trouwens), tot het afleveren ervan aan huis (dank u wel hiervoor) verliep heel vlotjes, evenals de communicatie vooraf hierover met Ditske was hartelijk.

25. februar 2025

Svar fra Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, de kast staat prachtig in jullie bijzondere huis!

Eerlijk en authentiek

Eerlijk en authentiek, zowel wat betreft de meubels als de eigenaars.
We zijn deskundig geïnformeerd en tegelijk kregen we veel ruimte om alles te bekijken en te overwegen.
Den Ouden Steegh is echt een winkel voor antiek die een maatje meer is!
Afspraken worden snel en volledig nagekomen.

11. mars 2025

Dank voor de mooie review!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv