Banner for Deleca

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben super blij met deze snijplank set! Het is een hele mooie en complete set, inclusief een handige houder voor in de keuken. Wat ik vooral fijn vind, is dat de grootste plank ook perfect te gebrui... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Mooi design, staat prachtig in de keuken. Helaas geen mooie afwerking, planken hebben doffe plekken bij levering dienen eerst behandelt te worden. Houder zit een barst in, producten kunnen beter gecon... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zwarte koffie kopjes besteld, erg leuk en goede kwaliteit. Super snel geleverd en persoonlijk geschreven kaart ontvangen. Heel leuk gedaan, zie je niet zo snel meer tegenwoordig :)!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie, stevige planken op rubberen voetjes. Voorkomt beschadigingen en verschuiven, daardoor prettig in gebruik. Het statiefje waar je de planken in zet is niet het beste ontwerp, maar op zich fun... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenforhandler

Skrevet av virksomheten

Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.

Onze beloftes

Standaard bij elke bestelling

Standaard bij elke bestelling
Vóór 22:00 besteld = vandaag verzonden / Gratis verzending vanaf €20 (NL/BE) / Gratis retourneren binnen 30 dagen / 2 jaar garantie

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb van Deleca een set snijplanken…

Ik heb van Deleca een set snijplanken gekocht via Bol en ik ben echt heel erg blij met deze mooie planken! Ze zijn echt heel mooi, en hebben een fijne standaard waar je ze in kan plaatsen. Er zitten handvaten aan de onderkant, aan de korte zijdes van de planken, waarmee je ze makkelijk kan verplaatsen. Ook zitten er grip strips aan de onderkanten van de planken, waardoor ze goed blijven liggen op je aanrecht tijdens het snijden. De groeven aan de bovenkant van het blad zijn ook heel erg fijn, want op deze manier blijft het vocht en vuil op de plank liggen en niet op je aanrecht!
De snijplanken zaten goed verpakt in de doos, met genoeg verpakkingsmateriaal om beschadigingen te voorkomen. Ook zat er een instructieboekje in de doos, met tips over het gebruik en onderhoud van de planken, zodat ze langer mee kunnen gaan en niet beschadigen.

2. april 2026

Svar fra Deleca

Wauw, wat een fantastische review, Micky! Ontzettend bedankt voor je uitgebreide complimenten. We zijn blij dat de details zoals de handvaten en de groeven je keukenervaring makkelijker maken. Veel plezier met snijden en het onderhoud van je nieuwe set! ✨

A1 Product!

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie prullenbak en twijfelde tussen zwart en RVS. Uiteindelijk voor RVS gegaan en dat was echt de juiste keuze. Past perfect in de keuken en ziet er rustig en stijlvol uit.

De slow close werkt super fijn, geen harde klappen meer. Wat me ook positief verraste, is dat er geurfilters en prullenbakzakken bij zaten. Dat had ik in eerste instantie helemaal gemist.

Ik gebruik hem nu ongeveer twee maanden en ben er echt heel tevreden over. Werkt gewoon goed en voelt als kwaliteit.

Echt een aanrader.

10. april 2026

Svar fra Deleca

Bedankt voor je enthousiaste review, Owen. Wat goed om te horen dat de prullenbak zo goed bevalt en dat de extraatjes zoals de filters een leuke verrassing waren. Veel plezier met je aankoop! 👍

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en goede beschrijving

Snelle levering en duidelijke communicatie. Bij het product zit een goede beschrijving.

3. april 2026

Svar fra Deleca

Bedankt voor je complimenten, Wendy. Fijn dat de levering snel verliep en de beschrijving duidelijk was. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snijplanken set van goede kwaliteit

Onlangs de 3-delige snijplankensnet van acacia hout gekocht.

Eerlijk gezegd haalde ik hiervoor altijd van die goedkope snijplanken bij Ikea. Prima voor even, maar ze gingen bij mij echt snel stuk of werden lelijk. Dit is de eerste keer dat ik wat meer uitgeef aan een set, en moet zeggen: ben positief verrast.

De planken voelen meteen een stuk steviger en robuuster aan, echt een ander niveau. Het hout ziet er ook gewoon mooi uit op het aanrecht, dus het is niet alleen praktisch maar ook nog een beetje decoratie zeg maar. Je krijgt er ook een boekje bij met onderhoudstips. Handig als je niet weet dat je zo'n plank eigenlijk met olie of was moet verzorgen.

Gebruik ze al een poos en ze blijven goed, geen kromtrekken of rare plekken. Heb oprecht het idee dat deze wel een paar jaar meegaan. Voor mij iig een stuk betere keuze dan die goedkope varianten.

9. april 2026

Svar fra Deleca

Bedankt voor je eerlijke review, Romen. Wat leuk om te horen dat het verschil in kwaliteit zo goed bevalt en dat de set mooi staat in je keuken. Geniet van het duurzame snijplezier! 🪵

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele mooie set houten snijplanken

Hele mooie set houten snijplanken, niet alleen handig in gebruik maar ook erg mooi om te zien. Er zit een fijne houder bij, zodat je de set makkelijk op kunt bergen, in ons geval op het aanrecht. Heel tevreden over, de antislipvoetjes zijn een fijne toevoeging.

9. april 2026

Svar fra Deleca

Bedankt voor je mooie review, Eff. Wat fijn dat de houder en de antislipvoetjes zo goed bevallen op het aanrecht. Geniet van je nieuwe set! 🌟

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooie set met drie snijplanken van goede kwaliteit

Deze set is een mooie toevoeging voor in mijn keuken. Het wordt geleverd met een uitgebreide gebruikershandleiding en een houder. De snijplanken zijn van goede kwaliteit en zaten keurig beschermd ingepakt in een grote doos. Mijn tafel is ook van acaciahout dus een mooie additie. Past ook mooi bij mijn messenblok van Jamie Oliver.

6. april 2026

Svar fra Deleca

Bedankt voor je review! Wat een goede match dat de planken perfect passen bij je tafel en messenblok. Fijn om te horen dat alles keurig is aangekomen en dat je blij bent met de kwaliteit. 🍷

Vurdert til 4 av 5 stjerner

verschil tussen steakmes en dinermes is…

verschil tussen steakmes en dinermes is miniem, beide wel van goede (snij)kwaliteit.
Misschien beter ontbijtmes ipv steakmes.

17. mars 2026

Beste Xaveer,

Bedankt voor je review 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snijkwaliteit, daar doen we het voor 🔪✨
Leuke suggestie ook van het ontbijtmes, die nemen we zeker mee intern 👍

Bedankt voor het meedenken en veel plezier met de set!

Zeer stevig

Zeer stevig. Stoer uiterlijk

14. mars 2026

Bedankt voor je review, Koen 💪
Goed om te horen dat je het product als stevig ervaart en dat het stoere uiterlijk je aanspreekt 😎
Veel plezier ermee en hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw helpen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Product voldoet aan de verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen. Snelle en correcte verzending

15. februar 2026

Bedankt voor je mooie review, Conny 😊
Fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat de verzending snel en correct is verlopen 🚚
Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Heeel blij met spullen

Heeel blij met spullen

4. mars 2026

Bedankt voor je review, Sanne! 😊
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Daar worden wij ook blij van!

Vergeet EKO, koop Deleca

Ik had eerst een afvalbak van EKO. Duur, en na een paar maanden al kapot vanwege een slecht ontwerp.

De afvalbakken van Deleca zitten veel beter in elkaar (volledig metalen mechanisme), klantenservice is ook top!

11. februar 2026

Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de afvalbak en onze klantenservice. We doen ons best om producten te maken die lang meegaan en prettig in gebruik zijn.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

3. mars 2026

Bedankt voor je review, Sanne! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat alles snel is geleverd. Daar doen we het voor!

Heel mooi!

Snel geleverd. De theepot is alles waar ik op had gehoopt. Stevig, stijlvol, heel functioneel, snel gewassen, kompleet en aan een zeer goede prijs. Ik gebruik het zonder overdrijven elke avond. Ik ga er nog 3 kopen als cadeau voor familieleden. Top product!

2. mars 2026

Bedankt voor je geweldige review, Fatih! 😊
Wat leuk om te horen dat je de theepot elke avond gebruikt en er zo tevreden over bent. En extra leuk dat je er zelfs nog een paar als cadeau wilt geven. We wensen je nog veel gezellige en warme theemomenten!

Mooie Theepot

Netjes verpakt
Theepot met houder is een leuk geheel
En het anti-druppel spiraaltje ideaal

1. mars 2026

Bedankt voor je review, dhr. Roos! 😊
Fijn om te horen dat de theepot en houder zo goed bevallen en dat het anti druppel spiraaltje zo handig is in gebruik. We wensen je veel gezellige theemomenten!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Elektrisch peper en zout stel van Deleca

Erg blij met het moederdag cadeau wat ik van mijn kinderen heb gekregen. Het peper en zout stel werkt perfect. Het is een hele mooie uitvoering
Met het lampje kan je goed zien hoeveel zout en peper je gebruikt. Zo fijn! He t gebruiksgemak is ook geweldig.
Geen pijnlijke handen meer. Druk op de knop en er strooit zout of peper uit.
Nogmaals, ik ben zeer tevreden over de aankoop bij Deleca. Goeie service en erg klantvriendelijk. Dankjewel!!!

11. mai 2025

Bedankt voor je mooie review, Ingrid! 😊
Wat een leuk moederdagcadeau om te krijgen. Fijn om te horen dat het peper en zout stel zo goed bevalt en dat het gebruiksgemak het koken net wat makkelijker maakt. We wensen je nog heel veel smakelijke maaltijden en gezellige momenten in de keuken!

Fijne snijplanken

Fijne snijplanken, erg blij mee! Goede snelle service

31. januar 2026

Bedankt voor je review, Zoë! 😊
Wat leuk om te horen dat je blij bent met de snijplanken en onze service. We hopen dat je er veel heerlijke gerechten op mag voorbereiden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima snel de snijplanken zijn…

Prima de snijplanken zijn prachtig!!
Snelle levering!

27. februar 2026

Bedankt voor je review, Hanny! 😊
Fijn om te horen dat je zo blij bent met de snijplanken en dat alles snel geleverd is. Veel plezier ermee in de keuken!

18/10 Amor bestek voor een belachelijk goede prijs

Ons oude bestek hadden we al even ... bij navraag al zeker 35 jaar. En ik vond dat het wel tijd was voor wat nieuws, want dat bestek begon wel zn leeftijd te tonen.

Ik ben iemand die niet van fratsen houd als het op iets zoals bestek aankomt, het moet gewoon solide zijn, goed hanteerbaar en er mooi uitzien (en blijven).

Er is veel in bestek-land maar ik wou sws 18/10 rvs bestek. Je weet wel staal met een mooie glans (chroom) en wat niet binnen de korstte keren vlekken of wat dan ook gaat geven (nikkel)

Heb veel sets gezien, maar vond de eenvoud en de eigenschappen van de Amor 18.10 set van Deleca ronduit top. En de prijs voor een 72 delige bestek set van die kwaliteit ... nja kon eigenlijk niet dacht ik.

Vergis je niet simpel/eenvoud GOED doen en voor een nette prijs, dat is een kunst. Tal van partijen komen met allerlei onzin fratsen aan ook qua bestek. Keep It Simple Stupid (KISS) en lever iets functioneels.

Dus toch besteld, nu alweer een goede 10 dagen volop in gebruik en man, wat een verademing qua gebruik etc. We zijn er echt enorm blij mee, dus Deleca dikke vette pluim voor deze set :)

Als ik dan moet muggenziften over wat er beter kan;

- De verpakking is niet fancy, alles zit netjes in zijn eigen plasticje etc. Maar mij boeit dat niet veel. Het komt alleen wss nog beter over bij mensen als jullie daar iets mee zouden doen. Jullie zouden voor de set met wat aankleding een aanzienlijk hogere prijs kunnen vragen lijkt me.

- Ik vond het top dat de set dus bestond uit, vorken, messen, lepels, steak-messen, taart-vorken en dessert-lepels, MAAR helaas hebben jullie in je assortiment niet 18/10 koffielepels. Dat was mooi geweest als dat wel was. Maar die heb ik hij Nespresso op de kop getikt nu.

Al met al niets om ook maar 1 ster voor weg te halen.
Top set die niet pretentieus overkomt , top prijs, snelle levering, rondom TOP.

15. februar 2026

Svar fra Deleca

Bedankt voor je uitgebreide review, Patrick! Geweldig om te lezen dat de Amor 18/10 bestekset zo goed bevalt en dat je onze focus op eenvoud en kwaliteit waardeert. Ook bedankt voor je tips over de verpakking en de koffielepels, dat nemen we zeker mee. Veel plezier met je nieuwe bestekset!

een zeer goede theepot

11. februar 2026

Bedankt voor je mooie review, Labazanov! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de borosilicaat glazen theepot. We wensen je veel heerlijke theemomenten toe!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

dating site ?…

i have been a member of this company for 6 months dating site ? all will be revealed very shortly i have had lots of issues but due to legalitys do not want to post watch this space love to all check out intstagram and facebook which may i add i cant post on as my password has been changed love to all this has been a terrible experience i will update soon

31. januar 2026

Dear,

Thank you for your message.

Unfortunately, we do not recognize ourselves in this review and believe it may be intended for a different company. Deleca is not a dating site, and the content of your message therefore does not appear to be related to our webshop or services.

We have already requested Trustpilot to review this feedback.

Kind regards,
Team Deleca

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv