Een prachtig hartvormig asflesje besteld om wat as van onze lieve Kid in te doen. Gister besteld en vandaag al ontvangen. Alles ontzettend goed verpakt met een lief kaartje erbij. Normale realistische... Vis mer
Se hva andre synes
Wat een mega prettig bedrijf! Zeer vriendelijke service. Directe mailing bij vragen. En een geweldig mooi urntje voor mijn vogeltje. Zeer mooi gegraveerd. Ook mijn moeder was heel blij met de besteld... Vis mer
Mijn hond gaat binnen nu en een paar weken helaas naar de hemel, we zijn aan het bekijken waar we alle herinneringen in gaan doen etc. De laatste aai heb ik via bol.com besteld, heeft snelle levering,... Vis mer
Dit had ik niet verwacht zo mooi hangertje te mogen ontvangen heb er as in gedaan voor mijn geliefde kater felix en daarom hebben ze deze sterren verdient
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Twee schattige flesjes ontvangen waar…
Twee schattige flesjes ontvangen waar ik nu met veel liefde haartjes van mijn overleden kind hondje bewaar en in de andere zijn melktandjes.
Ik was op zoek naar een leuk flesje om…
Ik was op zoek naar een leuk flesje om de haren van mijn overleden kat in te doen en kwam bij de laatste aai terecht. Toen ik het flesje ontving voelde ik toch heel veel troost aan dit aandenken van mijn beste vriend. Ik raad het zeker aan om eens een kijkje te nemen
Top bedrijf!
Prachtige urn met gegraveerde hanger voor onze dwergteckel gekocht. Eerst de verkeerde ontvangen, maar na een mailtje heeft Simone meteen de juiste urn opgestuurd en mochten we de andere ook houden. Heel blij mee.
Besteld en geleverd binnen de 48u. Perfect.
We bestelde donderdag avond de urne voor "Sushi" en kregen deze zaterdag ochtend thuis geleverd. Zeer professioneel verpakt. En dan dat extraatje waar we zeer blij mee waren.
Delaatsteaai heeft ons bijgestaan in een moeilijke tijd en heeft zonder het te beseffen heel veel gedaan voor ons.
Een super ervaring
Een super ervaring. Een droevige gebeurtenis werd toch een beetje getroost door een mooie aandenking.
Zeer mooi duidelijk met zorg verzonden!
Netjes en mooi verpakt en nog een lieve…
Netjes en mooi verpakt en nog een lieve attentie erbij ook.
Echt een aanrader.
Liefdevol bedrijf met mooie spullen
Mooi, en liefdevol bedrijf. Mooie collectie van spullen die je kunt kopen voor een laatste herinnering aan je overleden huisdier. Snel verzonden, goed en degelijk verpakt en duidelijk met liefde voor mens en dier ingepakt en verzonden. De kleine ingesloten attenties zijn echt waardevol
Snel geleverd
Snel geleverd, en ook fijn dat jullie er een persoonlijk kaartje bij hadden gedaan
Snelle service en super persoonlijk
Snelle service en super persoonlijk. Dat doen ze goed!
Zeer snel geleverd via bol.com met een…
Zeer snel geleverd via bol.com met een super lief kaartje erbij (sterkte kaartje). Raad het iedereen aan
Vriendelijk, snel en mooie producten en service
De producten waren snel verzonden en goed verpakt. De e-mail contact was erg vriendelijk en betrokken. Alles was perfect en ik ben zeer tevreden.
Gedenksierraad
Een prachtig kettingkje met een medallion met afdruk van pootjes.
Prachtig en liefdevol verpakt met een lieve kaart erbij !
Snelle levering goede verpaking
Een hele mooie katten urn gekocht
Bij de laatste aai hebben wij een mooie katten urn gekocht.
Het was mooi en heel goed ingepakt, zo wel de binnen als de buiten kant.
Ook zat er een prachtige kaart bij die nu ingelijst bij de urn staat.
Zo mooi en fijn om dit erbij te krijgen.♥️
Het deed ons erg goed en is erg gewaardeerd.
Wij raden,De laatste aai zeer zeker aan.
Wij raden , de laatste aai,
Snel en klantgericht bedrijf met gevoel voor de klant
Ik bestelde een herinneringsplaquette (tekst, ruimte voor foto en asbuisje) bij DeLaatsteAai. Omdat ik niet begreep hoe het asbuisje (memoriaalflesje) moest worden vastgemaakt foto opgestuurd. Via een snelle reactie legde Simone uit hoe dat moest maar constateerde ze ook dat het geleverde buisje iets te groot was. De volgende dag had ik de goede maat in huis en de ander mocht ik ook houden.
Top service
Bedankt Simone voor de mooie aandenkens. Het was snel geleverd, goed verpakt en er zat een liefdevol kaartje bij. Gewoon super!
Erg meedenkend en alles heel netjes en…
Erg meedenkend en alles heel netjes en snel verzorgd en bezorgd. Ook snel met beantwoorden van de mail. Wij zijn erg tevreden.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.