1. Interiørbutikk

Veggbilder og canvas i alle størrelser og på ulike materialer.

2,4

Under middels

6 uker ingen informasjon om bestiling…

Neste 1 mnd.vente informasjon om bestiling min.ikke bilde ,ikke penger…

29. september 2024

Svar fra Dekorbilder

Hei. Pakken din ble dessverre sendt til YX Hallingby ved en feil hos posten. Dette har vi sendt deg mail om og informert deg om. Posten ordner nå opp og sender til riktig adresse. Skulle noe være skadet eller lignende så erstatter vi selvfølgelig dette og sender deg nye bilder uten noe videre diskusjon. Ha en fin dag !

Ekstremt treigt!

Foreløpig har jeg ikke fått varen eller fått tilbakemelding på hvor den befinner seg i produksjonen. Alt er betalt!

29. desember 2023

Hei Siren.
Pakken din ligger på postkontoret på Evje. Du har fått hentemelding på din telefon fra posten for et par dager siden i følge posten. Når det gjelder postgangen til deg med eventuelle forsinkelser har vi ingen kontroll på. Håper du blir fornøyd med bildet ditt! Ha en fin helg! Ps. Ta kontakt om du har behov for flere opplysninger angående pakken din, vi er tilgjengelig hele døgnet på kundeservice via mail.

Dårlig kundeservice

Brukte veldig lang tid før bildet kom, fikk aldri bekreftelse på at den var sendt, sendte Mail etter noen uker og fikk ikke svar, sendte enda en Mail en mnd etter og fikk aldri svar. Fikk ordren min nå men det var altfor dårlig kundeservice og informasjon

15. mars 2023

Svar fra Dekorbilder

Hei. Her har tydeligvis vært mangelfull kommunikasjon mellom oss og deg som kunde. Etter at du meldte bildet ditt savnet, ble et nytt bilde produsert og sendt deg på nytt. Vi har en 100% fornøyd garanti på produktene og etterlever dette så godt vi kan. Her har også påsken gjort sitt til at bildet ditt ble ekstra sendt levert.
Vi håper du vil gi oss en ny sjans, og vi vil derfor spandere frakten på ditt neste kjøp. Vi sender deg en rabatt kode på mail som du kan bruke.
Ellers håper vi at du ble fornøyd med bildet du har mottatt. Ha en fin dag videre!

Fine bilder

Fine bilder. Det tok 16 dager fra bestilling, til jeg fikk bildene.

13. februar 2023

Svar fra Dekorbilder

Så bra at du ble fornøyd med bildet ditt. Leveringstiden er ca.10-12 virkedager på store bilder på f.eks lerret og aluminium. På plakatbilder tar det ofte kortere tid. Men, godt du ble fornøyd til tross for noen ekstra dager med postgangen.😊

Flotte bilder til fornuftige priser

Bildene holdt den kvalitet vi så for oss, farger og alt var like klart som det så ut på web siden. Leverte bildene på døren da vi bor i Stavanger/Sandnes regionen.
Skulle jeg savne noen opplysninger var det at det kunne stått leveringsfrist, men når det er sagt fikk jeg svar med det samme jeg spurte som for vår del var 10 til 15 virkedager etter bestilling.

12. desember 2022

Svar fra Dekorbilder

Så bra at dere var fornøyd med bildene! Det ble utrolig fint i spisestuen deres på hytten. Leveringstiden på bildene våre er normalt 10-12 postdager.

Klare tydelige svar

Klart og tydelig svar da jeg spurte hva man kan forvente av bilde tatt med mobil. Knallfint ble det, 60cm x 80cm.
På lerret.
Det ble levert til forventning pluss.

11. desember 2022

Svar fra Dekorbilder

Vi ordner ofte bilder tatt av kunden. Her må vi være ærlige og ikke gi kunden en for stor forventning med et bilde fotografert med en mobiltelefon. I ditt tilfelle ble dette veldig bra! Takk for tilbakemeldingen din!

God kundebehandling

God kundebehandling og flott resultat.
Det eneste som trekker ned er leveransen av produktet, den var veldig treg (Posten)

4. desember 2022

Svar fra Dekorbilder

Vi har chat som er åpen det meste av døgnet, og så bra at du var fornøyd med kundebehandlingen du fikk! Vi hadde litt problemer for 1-2 mnd siden med enkelte leveringer, desverre gjaldt dette også deg. Men så utrolig bra at du ble fornøyd med bildet du har kjøpt av oss! takk for tilbakemelding.

Tidlig å spørre om feedback før man…

Tidlig å spørre om feedback før man mottar produktet

4. oktober 2022

Svar fra Dekorbilder

Hei. Det skjønner jeg, du fikk nok denne mailen litt vel tidlig. Leveringstiden på bildene er 10-12 arbeidsdager, og etter det skal du få mail om hva du synes. Beklager dette, og håper du blir fornøyd når bildet ditt ankommer!