Ik laat het bio gedeelte voor wat het is , ik ga voor een echte koffie smaak en als het dan ook nog op een biologische en op een verantwoorde manier geproduceerd is, is helemaal goed. En eerlijk is ee... Vis mer
Selskapet har svart
Er wordt tijdig geleverd. Bij het abonnement zijn aanpassingen altijd mogelijk en de communicatie bij vragen is persoonlijk en tijdig. Top bedrijf!! En fijn dat de koffie biologisch is en de cups com... Vis mer
Selskapet har svart
Heerlijke koffie die bij een abonnement op vaste tijden geleverd wordt! Geen omkijken naar dus. Daarbij composteerbare cups en eerlijke prijzen voor de boeren.
Na lang zoeken heb ik hier de beste prijs/kwaliteit/smaak verhouding gevonden van biologische koffie. Heerlijk dat ik niet meer steeds opnieuw moet bestellen. En goed geregeld dat je de volgende... Vis mer
Selskapet har svart
Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.
Brediusweg 25, 1401AB, Bussum , Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heerlijke koffie dat van de supermarkt lust ik niet.

Svar fra De Koffiejongens
Ik ben fan vanwege de smaak en de duurzaamheid. Was een aantal jaar geleden al abonnee maar ben toen gestopt omdat de smaak mij tegen viel. Toch weer terug vanwege de duurzaamheid en de inmiddels sterk verbeterde smaak. Ik kijk ‘s morgens uit naar mijn kopje koffie! En een compliment voor de fijne verpakking, de snelle levering en de duidelijke comunicatie

Svar fra De Koffiejongens
Heerlijke koffie, mooie verpakking, oog voor duurzaamheid

Svar fra De Koffiejongens
De koffie is heerlijk. De cups kunnen bij de compost en de leveringen zijn altijd op tijd en gemakkelijk aan te passen bij een abonnement. De website is ook lekker overzichtelijk.

Svar fra De Koffiejongens
Ik ben inmiddels al jaren klant bij de koffiejongens. Ik vind het heerlijke koffie en vind het fijn dat ik zo mijn duurzaam steentje kan bijdragen. Op naar meer van dit soort initiatieven! 🙌
Vandaag werd mijn koffie terug geleverd door Bpost (ik woon in België). Dit is niet altijd het geval maar voor mij een enorme meerwaarde, omdat ik het dan bij de krantenwinkel kan laten leveren als ik niet thuis ben.

Svar fra De Koffiejongens
Lekkere biologische koffie met keuze uit verschillende smaken.
Duidelijke communicatie wanneer je je nieuwe levering krijgt die je ook kunt aanpassen naar eigen wens .

Svar fra De Koffiejongens
Koffie is goed! In smaak vergelijkbaar met de reguliere alternatieven van DE en L'or. Iets duurder maar het verhaal vind ik minstens net zo belangrijk, en met de huidige taferelen van DE valt het prijsverschil praktisch weg. Verbeterpunt WAS de levering, maar dat is al aangepast naar een brievenbus pakket voor 2 zakken bonen. Ben ontzettend tevreden met het huidig abbonement.

Svar fra De Koffiejongens
Ik ben volledig tevreden om meerdere redenen. Het concept heeft mijn sympathie: transparantie over herkomst koffie (vaak vrouwelijke boeren!), natuurvriendelijke verpakking en deelname aan originele initiatieven, handige en flexibele abonnementsmogelijkheden en mijn koffie valt gewoon als een cadeautje door de brievenbus naar binnen. O ja, by the way, koffie ook lekker :)

Svar fra De Koffiejongens
lekkere biologische koffie, handig geleverd

Svar fra De Koffiejongens
Goede koffie, prima levering.
Wel een opmerking: als je je voorstaat op biologische en afbreekbare cups dan zou je geen gratis Tiny Tony’s met om elk chocolaatje een verpakking die niet gerecycled kan worden moeten schenken
Na het lezen van de reactie heb ik de aangeraden site gelezen en neem ik m’n opmerking terug. Blijkbaar kan de gehele verpakking bij het plastic afval.

Svar fra De Koffiejongens
Heel fijn dat er een composteerbare optie is voor de cupjes-koffie! En dat de koffie biologisch is! Anders was ik nooit overstag gegaan.
De koffie is lekker, met opties voor de verschillende smaken in ons huishouden. Van mij mag er nog een sterkere variant komen, ik blijk van enorm sterke koffie te houden :-).

Svar fra De Koffiejongens
De koffie smaakt goed en het is erg prettig dat de bestelling steeds op tijd geleverd wordt.
Heel blij met de composteerbare cups.

Svar fra De Koffiejongens
De darkroast is heerlijk!
Prettige communicatie ook en makkelijk aan huis geleverd, door de brievenbus.
Dat het ook nog eens duurzaam is is helemaal top. Ik ben fan!

Svar fra De Koffiejongens
Goede, lekkere koffie. Da’s natuurlijk het belangrijkste. Maar recyclen via GFT én brievenbuspakket zijn wel de kersen op de taart!!

Svar fra De Koffiejongens
Heerlijke medium roast bonen! Geweldige bezorging, brievenbuspakjes, ondersteuning kleine koffieboeren en wat geweldig dat jullie onmisbare medewerkers bij de inpak en verzending hebben. ( zie ps theater Leiden) wat fijn dat we de prijs kunnen betalen! Ada

Svar fra De Koffiejongens
De koffiecups van de Koffiejongens is heerlijk van smaak en wat de hoge(re) prijs rechtvaardigt is het gegeven dat de koffieboeren een eerlijke prijs krijgen, de koffie biologisch is en dat de cups bio-afbreekbaar zijn waardoor de milieu-impact laag is.

Svar fra De Koffiejongens
Wat een fantastische decaf koffie zeg! Ik was opzoek naar een Arabica decaf verse koffiebonen en heb deze gevonden bij de koffie jongens. Het is wat aan de prijs maar het is wel met een zeer mooie gedacht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en koffieboeren een eerlijke prijs te geven. De bestelling was super snel verzonden. Dit is nu mijn favoriete koffie, bedankt Koffie Jongens! :)

Svar fra De Koffiejongens
Serieus lekkere koffie. Ik vond het wel duur maar vind het na eerste proefzending echt de kosten waard. Levering betrouwbaar via brievenbus én composteerbare cups zijn ook een pré. Ik heb al meerdere mensen overtuigd simpel door ze deze koffie aan te bieden

Svar fra De Koffiejongens
Lekker en handig, zowel cups als bonen. Ik vind het prettig dat de cups recyclebaar zijn, de verpakkingen door de brievenbus gaan en dat de bezorgfrequentie flexibel aan te passen is.

Svar fra De Koffiejongens
Lekkere koffie, biologisch en duurzaam. Makkelijk bestellen en snelle levering. Ik blijf!

Svar fra De Koffiejongens
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.