De Koffiejongens Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik laat het bio gedeelte voor wat het is , ik ga voor een echte koffie smaak en als het dan ook nog op een biologische en op een verantwoorde manier geproduceerd is, is helemaal goed. En eerlijk is ee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na lang zoeken heb ik hier de beste prijs/kwaliteit/smaak verhouding gevonden van biologische koffie. Heerlijk dat ik niet meer steeds opnieuw moet bestellen. En goed geregeld dat je de volgende... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kaffebutikk

Skrevet av virksomheten

Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

131 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mooi en goed product

Mooi en goed product, geniet van de cups zonder alu. Levering komen zoals belooft

12. juni 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Cobi, bedankt voor de 5-sterren! Fijn dat je van de koffie geniet en ook de levering naar wens is!

Meer dan tevreden

Allereerst gedaan vanwege de duurzaamheid. Mijn man is een 'kritische' koffiedrinker dus ik was een beetje huiverig maar ten onrechte! Wij genieten van jullie koffie! Daarnaast tevreden over de flexibileits mogelijkheden en correct en vriendelijk, behulpzaam contact bij een leveringsprobleem. Zegt het voort.......
Yvonne

11. juni 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Yvonne, wat ontzettend leuk om te horen, dankjewel! Geweldig dat jullie zo genieten van onze koffie 😊

Fantastische producten!

Fantastische producten!! Heerlijke koffie. Echt heel lekker én duurzaam.

10. juni 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Laurence, bedankt voor de mooie review en de 5-sterren. Daar worden we blij van 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top bonen en top service

Komt nagenoeg iedere zoveel weken enigzins optijd gepropt en al in m'n brievenbus terecht. Zijn er hier thuis heel erg fan van geworden. Hebben naast het koffiezetapparaat nu ook de matchende melkschuimer gehaald, dus in combinatie met het abonnement is het echt een aanrader.

8. juni 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Lars, wat fijn om te horen, dankjewel voor de mooie review! Superleuk dat jullie zo fan zijn geworden 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben voor de bonenvariant gegaan

Ben voor de bonenvariant gegaan, ook vanwege de aanbieding met een baristina. Zonder cups dus, da’s toch beter voor m’n gemoed. Ik meng de twee bonenvaianten, en dan vind ik de smaak top. Dus alle hokjes aangevinkt. Bonen in de brievenbus, aanbieding met uitstekende koffiemachine, geen cups meer, lekkere koffie en een goed gemoed. Voor wie kan tellen: vjjf sterren dus!

4. juni 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Lèon, wat een heerlijke review, dankjewel! Vijf sterren én alle hokjes aangevinkt: daar worden wij heel blij van 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De lekkerste koffie van de…

De lekkerste koffie van de koffiejongzns maandelijks in de bus een cadeautje aan mezelf ❤️

3. juni 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Wendy, wat fijn dat je zo blij bent met onze koffie! Bedankt voor de mooie review 😊

Gewoon heel lekker

Cups zijn afbreekbaar, dat is het belangrijkste. Maar het blijkt ook nog eens heerlijke koffie te zijn!
En de doosjes zijn leuk om mee te laten knutselen!
De grotere doos pas helaas niet door mijn brievenbus..

3. juni 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Carine, bedankt voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat je niet alleen blij bent met onze composteerbare cups, maar ook geniet van de koffie zelf. En geweldig dat de doosjes een tweede leven krijgen als knutselmateriaal!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en veel koffiegenot gewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie aanbieding van de koffiejongens

Mooie aanbieding van de koffiejongens: koffie en melkopschuimer. En snel geleverd .
Zeer tevreden.

29. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Bram, bedankt voor je mooie review en goed om te horen dat je tevreden bent! Geniet van je (h)eerlijke koffie en natuurlijk je mooie cadeau!

Koffie = heerlijk & eerlijk

Koffie = heerlijk & eerlijk, cups GFT ipv alu

Past alleen niet door elke brievenbus. Ik zou liever een iets grotere bestelling willen laten bezorgen bij een pakketpunt ipv regelmatig de buren hiermee lastig te vallen. Of een bezorgafspraak in/rondom t huis? Is zoiets te regelen?

18. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Bedankt voor je mooie review Tine, dat waarderen we enorm!

Als je een bestelling van 180+ cups of 6+ zakken bonen (van 375g) plaatst, worden onze pakketjes automatisch via DHL geleverd als echt pakket! Wellicht is dit voor jou een goede optie! :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lekkere koffie en mooi meegenomen dat…

Lekkere koffie en mooi meegenomen dat het duurzaam + afbreekbaar is. Het abbonement is echt ideaal. En de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Heel tevreden dus!

27. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie review 😊 Fijn dat de koffie goed bevalt én dat je het duurzame aspect waardeert. Daar doen we het voor! Veel genietmomenten gewenst!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De darkroast is primadeluxe

De darkroast is primadeluxe, alleen die geur van versgemalen koffie al….
Helaas passen de pakketten niet goed in de brievenbus.

26. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Gerard, wat leuk om te horen dat de Dark Roast zo goed bevalt! Mocht je vaker problemen hebben met de bezorging, stuur ons dan gerust een mailtje via info@dekoffiejongens.nl. Dan kijken we graag even met je mee naar een passende oplossing 😊

Fantastisch

Fantastisch, duurzaam , lekker, afbreekbaar en het past ook nog in de brievenbus, geen overbodige verpakkingen en super vriendelijk. En ik kreeg ook nog onverwacht een koffiebus cadeau.

15. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Gerda, bedankt voor de mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent, daar worden we blij van!

Heerlijke koffie

Vind de koffie heerlijk en een leuk concept. Kan echter geen gebruik maken van de aanbieding( melkopschuimer) omdat ik 1x eerder een proefpakket heb besteld. Dus geen abonnement voor mij

25. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hi Pien, bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je onze koffie heerlijk vindt! Wat vervelend dat het niet lukte om gebruik te maken van de aanbieding met de melkopschuimer. Ik heb je gelijk een mailtje gestuurd om even met je mee te kijken en dit voor je op te lossen!

the best there is

heerlijke koffie ook nog eens biologisch en afbreekbaar wat wil je nog meer.
en een prima service!

23. mai 2026

Hi Hans, wat leuk om te horen, dankjewel! 😊

Heerlijke eerlijke koffie!

Heerlijke eerlijke koffie!

20. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hoi Carolien, bedankt voor deze mooie review, daar worden we erg blij van! Geniet inderdaad van je (h)eerlijke koffie!

Heerlijke decafé!

Mijn zoon, die alle merken decafé vies vindt, vraagt 's avonds gewoon of hij één van mijn koffietjes mag. Dat is wel een heel goede reclame voor de Koffiejongens 🤗

En uiteraard het duurzame aspect van de cupjes en de algehele werkwijze zorgt ervoor dat ik deze koffie graag drink.

16. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Wat leuk om te horen Tanya, daar worden we echt blij van 😊 Dank je wel ook voor je mooie woorden over onze duurzame cupjes en werkwijze. Fijn dat juist die combinatie van smaak én duurzaamheid zo goed bevalt. Geniet van de koffiemomentjes samen!

Heerlijke koffie, mooi concept

Heerlijke koffie, goede service, vriendelijke mensen. Mooi concept!

15. april 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hoi Regina, bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat je geniet van de koffie, ons concept en ook nog goed geholpen wordt!

Positieve ervaring

De koffie is lekker, komt op tijd aan, er is aandacht voor mens en milieu…wat kan een mens meer wensen.

14. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Bedankt voor deze mooie review Hubert! Wat fijn om te lezen dat je onze missie steunt en ook nog geniet van de koffie! Geniet ervan!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sinds een paar weken drink ik deze…

Sinds een paar weken drink ik deze heerlijke koffie!
Bovendien heb ik een zeer goede ervaring met de klantenservice gehad,deze reageerde snel en losten mijn probleem snel op. Chapeau!!

4. mai 2026

Svar fra De Koffiejongens

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! Veel koffieplezier gewenst!

Super lekkere koffie!

Mooi concept, want biologischen nog afbreekbaar ook. Aardige, snelle service en reactie als je vragen hebt. Superlekkere koffie. De 2 lungo-varianten zijn favoriet. Heel handig zo’n abonnement: bestellen en het volgt zo in je brievenbus. Gewoon doen!

30. april 2026

Svar fra De Koffiejongens

Hoi Bart, bedankt voor je mooie review, wauw! Hier doen we het heel graag voor en wat leuk om te zien wat jouw favorieten zijn! Geniet ervan!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv