Jeg havde købt et par bukser, som krøb ved vask. Det kunne jeg godt leve med, når det nu var sommerbukser. Men efter at have haft dem på et par timer, opdagede jeg at sømmen også var skredet flere st... Vis mer
Se hva andre synes
Fantastisk butik. Handlet der flere gange. Deko by Lind har altid det man lige står og mangler. Det er ikke ting man ser andre steder. Hvilket gør butikken unik. Bettina er sød og i mødekommende. Alt... Vis mer
Elsker deko by Lind! Fantastisk kundeservice man bliver mødt af varme og højt humør! Det altid hyggeligt at komme i butikken! Jeg har købt lysestager væg ophæng til lys, tøj sko buddhaer osv, har... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Den voksende efterspørgsel på vores unikke produkter førte os fra hylderne i vores lokale butik i Ringsted til webshoppen med levering i hele Danmark, hvor vi nu stolt præsenterer vores eksklusive udvalg til boligen og haven. Fra vores første skridt til vores seneste milepæl har vi altid holdt fast i vores kerneværdier: Kvalitet, passion og personlig service. Vores lyst til at levere enestående produkter til vores kunder er det, der driver os fremad hver dag. Hver enkelt vare er udvalgt med fokus på detaljer, hvilket garanterer vores kunder en unik og eksklusiv tilgang til indretning af deres hjem og have. Vores varer er håndplukket med omhu, og findes ikke i sortimentet hos den lokale isenkræmmer.
Kontaktopplysninger
Benløseparken 2, 4100, Ringsted, Danmark
- Mail@dekobylind.dk
- dekobylind.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De skønneste ting til billige priser.
Jeg har handlet hos Deko by Lind flere gange og har også været nede i deres pop-up-shop, da den lå i Køge. De har de skønneste ting til billige priser. Og vil man se nærmere på en vare, så spørg dem når de sender live fra deres Facebook profil. Så viser de gerne tingene tættere på eller måler dem. Har man et problem med en tilsendt vare, så er de meget professionelle, og jeg fik hurtigt pengene tilbage for et hjerte der var ridset. Jeg vil klart anbefale dem.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service . Jeg købe rigtige meget på en gang og dette skulle sendes. Det hele på nær en ting kommer sikker frem sidste vare var ikke pakket ordenligt ind så 100% deres engen skyld og ikke GLS. Her efter burde jeg jo bare få mine penge men de trækker det i langdrag .med jeg selv skal kontakte gls give ordre nr som jeg aldrig har fået. Efter 15-20 mails og 3 uger får jeg endelig mine penge. Det er en ommer .

Svar fra Deko By Lind
Varen 100% iorden og som beskrevet...
Varen 100% iorden og som beskrevet...
Eneste lille anke, lidt sløve til at sende, 6 dage inden den lander til afhentning, GLS leverer jo næsten dag til dag !
Men alt i alt en positiv oplevelse 🙂
Super fine ting til en god pris
Super fine ting til en god pris. Der er nye varer hver gang jeg kigger forbi, og altid god service og en hyggelig snak. Kan varmt anbefales
dårlig kundeservice!!!!!
Var på langeskov markedet og købte her to plader med tekst på ved deko by lind’s bod.. kommer derefter hjem og opdager en stavefejl i teksten (også samtlige komma/punktum fejl) og skriver derefter til dem, og svaret er “vi har ellers været 4 mand om at læse korrektur og det er da ærgeligt men vi giver det videre til producenten”
Herefter ignorerer de beskeder, og jeg sidder nu og har spildt 300kr på et produkt jeg ikke ønsker at have fremme.
Så jeg vil i den grad ikke anbefale dem pga deres service de yder når man opdager fejl i deres produkter...
Tilføjelse efter kommentar fra deko by Lind..
Efter denne anmeldelse herinde kontakter de mig igen efter flere læste beskeder uden svar. Først her bliver jeg tilbudt refundering, men først NÅR DE MODTAGER SKILTENE OG DE IKKE ER SKADET EFTER FRAGTEN...
spørger omkring en løsning med refundering af nogle af pengene og jeg så slipper for bøvlet med returnering, og risikoen for de begynder at ignorere mig igen så jeg derfor står uden både skilte og penge.. dette er de ikke villige til.
Det er første og sidste gang jeg handler ved dem, og de fralægger sig alt ansvar for fejlen på skiltet, og skriver at producenten har fået det af vide og de ønsker mig en god dag..
(Kontakt mig gerne på fb hvis korspondencen ønskes dokumenteret fra min side, da deres kommentar og tilbud om returnering og refundering først er kommet efter denne anmeldelse..)

Svar fra Deko By Lind
Hurtig levering. Rigtig søde engle i den Autoritære opdragelse pædagogisk form ikke tale, ikke se og ikke høre. Til billig pris og god kvalitet.
Super fin hjemmeside
Super fin hjemmeside, og hurtig levering ❤️
Fantastisk service det er 2 gang jeg…
Fantastisk service det er 2 gang jeg handler hos Deko By Lind. Normalt når man vælger levering via PakkeShop plejer man at kunne vælge selv hvilken PakkeShop man vil have leveret til det var så ikke tilfældet her så min pakke blev leveret et godt stykke fra hvor jeg bor. Jeg kontaktede så Deko By Lind der sørgede for at min næste pakke blev leveret der hvor jeg normalt henter mine pakker 😊
Hurtig levering fik mine franske…
Hurtig levering fik mine franske bulldogs figurer , vil gerne have flere af dem 😊 kan kun varmt anbefale jer super godt service .
Fantastisk & hurtig service..
Fantastisk & hurtig service... pakket godt ind..
mange stjerner herfra...
Top karakter fra mig
Hurtig levering og mit billede var pakket så utroligt godt ind, mange tak for det:)
Kan varmt anbefales!!:)
Alt fungerede fint👍
Alt fungerede fint👍
Nem bestilling af vare på nettet og hurtig modtagelse, varene var fine, så super god oplevelse😊😊
Super lækker butik med stort udvalg i…
Super lækker butik med stort udvalg i brugskunst til gode priser. Det gør det bestemt kun bedre, de er rykket til landlige omgivelser i Kværkeby. Så hyggeligt. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Både i butik og webshoppen
Super butikker🤙🏻
Super service og altid hjælpsomme og smilende når man kommer.. kigger man efter en vare hvor man ville ha en anden type er de super hjælpsomme med at evt finde et andet design.. har altid været tilfreds hvergang jeg har været der.. og det er en del 🤙🏻 Kan varmt anbefale dem..
Snyd og humbug
Snyd og humbug. Bestiller en vare over nettet, som ikke dukker op, før jeg ringer og rykker (pengene blev trukket på dagen for min bestilling). Det er så ikke den korrekte vare, jeg modtager.
Prøver at få pengene retur for varen i Hundige afdelingen, men kan kun få et tilgodebevis, hvilket jeg afslår (afdelingen er dagen efter lukket ned).
Sender varen retur, men der dukker aldrig et returbeløb op. De besvarer ikke mine mails og telefonen melder optaget. Så nu er jeg 600,- fattigere og en erfaring rigere
Vil på det kraftigste fraråde folk at…
Vil på det kraftigste fraråde folk at handle med dekobylind. De snyder en for de varer man bestiller, samt lukker de al kommunikation ned og kommer med den ene løgn efter den anden.
Hejsa
Hejsa
Jeg har haft store udfordringer med bestilling hos Deko By Lind.
Jeg fik først adgang til min bestilling den 111018. bestillingen var sket den 240918.
Årsagen skyldtes fejl både Deko by Lind og hos Transportfirmaet GLS
Der var sket en tastefejl i telefonnummeret, så GLS ikke sendt SMS som anmeldelse af pakken.
Havde GLS haft en manuel proces, var Deko by Linds liden fejl fanget.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service.
Først da jeg henvender mig, får jeg mine penge tilbage. Dog ikke alle! Fragtomkostninger får jeg ikke. Det er jeg dog i min fulde ret til da det er en reklamation. Dette vil hun heller ikke indrømme.
Jeg overlever dog tabet af de 40kr.
Aldrig mere
De hæver pengene så snart du har bestilt. Men de sender ikke dine varer. De svarer ikke på mails, og mine varer er stadig ikke modtaget. Handler der ikke igen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.