Deklaproos Schiedam Anmeldelser

1. Hypnoterapi

Bij praktijk de Klaproos-Schiedam kan je terecht voor hypnotherapie, kindercoaching en cursus babymassage en babyyoga. De visie van praktijk de Klaproos-Schiedam is om kinderen een gelukkiger leven te geven. Dit kan door ouders babymassage of babyyoga aan te leren, maar ook door ouders te helpen, via hypnotherapie, om hun mentale problemen te verbeteren of volledig te laten oplossen. Want ouders geven hun gevoel door aan kinderen, meestal onbewust. Dus als ouders zich beter voelen heeft dat positieve weerslag op het kind. Daarnaast kunnen problemen bij (jonge) kinderen vaak geholpen worden door met een ouder te werken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om rechtstreeks met het kind te gaan werken. Dit gebeurd met een combinatie van hypnotherapie en kindercoaching. Het voordeel van hypnotherapie is dat over het algemeen weinig sessies nodig zijn om goed resultaat te krijgen. **Hypnotherapie kan worden ingezet bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen, faalangst en andere angsten, het versterken van het zelfvertrouwen of het verbeteren van het zelfbeeld, allergieën verhelpen of hulp bij stoppen met roken. **Hypnotherapie bij kinderen kan o.a. worden ingezet bij pesten, faalangst, bedplassen, onzekerheid. **Hypnotherapie via een ouder kan worden ingezet bij klachten die gerelateerd zijn aan de ouder. Denk hierbij aan buikpijnklachten, allergieën die ouder en kind hebben, angsten die het kind kopieert van een ouder, hechtingsproblemen. ( dit kan o.a. ontstaan door een zware bevalling)

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

I was lacking in confidence .

I was lacking in confidence and missing out on life , I decided to do something about it , when I saw the advertisement about Hypnotherapy I did'nt hesitate one minute . I have so much pleasure now ,even been to the Theatre on my own . I would recommend Hypnotherapy to everyone , it gave me a super boast .

2. oktober 2025

Kracht van hypnose

Ria is een zeer professionele en warme hypnotherapeut die vanaf het eerste moment vertrouwen geeft. Ze luistert echt, stelt de juiste vragen en weet snel tot de kern te komen. De sessies hebben mij enorm geholpen en ik merkte al na korte tijd duidelijke veranderingen.

Wat ik ook heel fijn vind, is dat Ria haar hypnotherapie ook online aanbiedt. De online sessies werken net zo krachtig en persoonlijk als in de praktijk. Dit maakt het veel makkelijker om een afspraak in te plannen, waar je ook bent.

20. november 2025

Meteen op je gemak

Door de rustige en vrolijke ontvangst van Ria voel je je meteen op je gemak.
Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren doordat zij van tevoren aangeeft wat er gaat gebeuren tijdens een sessie en wat je tijdens en daarna kan verwachten. Ook heeft zij tijd voor nazorg. Heel fijn!

18. september 2025