Dekbedmetfoto Anmeldelser 152

4,4

Dekbedmetfoto bood een topservice. Ik stuurde enkele foto’s op om op een overtrek te laten afdrukken. Ik kreeg direct een reactie dat de foto’s een te lage resolutie hadden. Dan wordt de afdruk wazi... Vis mer

Een kussensloop laten maken met foto van onze hond. De eerste foto was niet goed ( die was bewerkt ) ,kreeg netjes een bericht dat als ze die foto zouden gebruiken de kussensloop niet mooi zou... Vis mer

1. Interiørbutikk
  2. Trykkeri- og skilttjenester

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Foto Dekbed en Dekbed Bedrukken, gepersonaliseerd met foto, ontwerp of tekst. Volledig en haarscherp bedrukt op je favoriete producten voor lage prijzen.

4,4

Enestående

Heel tevreden met het dekbed en de …

Heel tevreden met het dekbed en de kussensloop met foto. Het uploaden van de foto's en het positioneren was heel eenvoudig. Bestellen ging vlot. Na 5 dagen de bestelling ontvangen. Dekbed en kussensloop zijn mooi bedrukt en de kwaliteit voelt goed.

15. april 2026

Dekbedmetfoto bood een topservice

Dekbedmetfoto bood een topservice. Ik stuurde enkele foto’s op om op een overtrek te laten afdrukken. Ik kreeg direct een reactie dat de foto’s een te lage resolutie hadden. Dan wordt de afdruk wazig.
Er werd aangeboden om te helpen met zoeken naar de juiste foto’s, wat uiteindelijk niet hoefde omdat het mij zelf lukte.
Een prettig bedrijf dus!

18. mars 2026

Ik ben ontzettend blij met mijn fotodekbed!

Ik ben ontzettend blij met mijn foto dekbed! De website werkt heel gebruiksvriendelijk, waardoor het ontwerpen snel en eenvoudig ging. Het eindresultaat is echt prachtig geworden — de kleuren zijn mooi en de kwaliteit is top. Zeker een aanrader! Binnen een aantal dagen had ik het product in huis. Wordt in Polen gemaakt.

10. mars 2026

ontzettende goede service

ontzettende goede service, qualiteit van was super scherp. ik kreeg bericht dat 1 foto niet scherp was en dat ik een nieuwe moest insturen, welke super werd ingevoegd in de collage voor het dekbed. heel te vreden over de service. gr ina

17. mars 2026

Een kussensloop laten maken met foto…

Een kussensloop laten maken met foto van onze hond.
De eerste foto was niet goed ( die was bewerkt ) ,kreeg netjes een bericht dat als ze die foto zouden gebruiken de kussensloop niet mooi zou worden .
De originele foto gestuurd en ze hebben de foto er heel mooi opgemaakt zoals we wilde
Dikke complimenten wijn zijn heel tevreden
Een echte aanrader

3. mars 2026

Easy

Easy, quick delivery and good quality

23. februar 2026

De bestelling wordt vanuit Polen…

De bestelling wordt vanuit Polen geleverd. Helaas had ik dit niet gezien van te voren. Op 6 februari besteld en op 18 februari geleverd. Dus de verzendtijden die op de site staan kloppen totaal niet. Ook geen “medeleven” bij contact hierover. Pakket te laat bezorgd en geen waarde meer.

18. februar 2026

De foto’s zijn haarscherp

De foto’s zijn haarscherp en heel mooi afgedrukt, precies zoals je hoopt bij zo’n bijzondere herinnering. Het dekentje is heerlijk zacht en voelt echt luxe aan.
De levering via DPD liet even op zich wachten, maar gelukkig is alles uiteindelijk goed aangekomen. Heel veel dank voor dit mooie product we zijn er ontzettend blij mee!

5. februar 2026

Dekbedovertrek van prima kwaliteit

Dekbedovertrek van prima kwaliteit. De levertermijn van 1-2 werkdagen is niet correct, reken op 5-6 dagen. Verder dan dat kun je met een gerust hart bestellen. Het product ziet er goed uit en de prijs-kwaliteitverhouding is goed.

3. februar 2026

Prachtige dekbedovertrek

Het dekbedovertrek is heel mooi geworden. De prints / foto’s zijn scherp, mooi van kleur en de kwaliteit is super. De levertijd was ontzettend snel. Ik bestelde mijn item vorige week Maandag, en had het Vrijdag al in huis!

30. januar 2026

Legit photoprint website

- The website is legit.
- I printed 20-30 photos on a 200x 150cm blanket.
- The quality is good!
- Delivered in 9-10 days from Poland to Netherlands.
- Delivered by DPD.
- Fleece blanket was soft.
- Not to thin, not to thick.
- Pefect as a gift.
- 5/5*

14. januar 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis