Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan kun give Mads og hans team mine varmeste anbefalinger, de er alle sammen super søde og behagelige! De holder deres aftaler, giver opdateringer undervejs og ikke mindst laver de godt håndv... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super helpful and reliable and effective. It was a pleasure to have Mads come by and help us give the office a fresh lick of paint and help to hang some blinds and decorative items. Mads helped me to... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kontaktede firmaet fordi jeg ville have skiftet mine døre indvendig. De fortalte ærligt at ville blive alt for dyrt og anbefalede mig at få malet dørene istedet for. Det har jeg absolut ikke fort... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionelt og glimrende udført arbejde. Alt forløb efter aftale, dejligt at tider altid blev overholdt. Da min egen kalender var ret travl, var det fantastisk at spørgsmål altid blev besvaret hurti... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Entreprenør
  2. Murer
  3. Tømrer/snekker
  4. Maler

Skrevet av virksomheten

Velkommen til De Grønne Håndværkere Kvalitetshåndværk med en grøn vision Hos De Grønne Håndværkere er vores vision klar: Vi vil gøre din boligdrøm til virkelighed uden byggesjusk, uforudsete udgifter og besvær. Vi forener det klassiske, stolte håndværk med en moderne og miljøbevidst tilgang, hvor vi prioriterer klimaet højt gennem bæredygtige byggeløsninger. Totalleverandør til din renovering Vi er et elitehold af fagmænd, der dækker alle de centrale discipliner i byggeriet. Det betyder, at du som kunde kun behøver én kontaktperson, uanset om du skal have renoveret badeværelset, malet stuen eller bygget en ny træterrasse. Vi tilbyder ekspertise inden for: • Tømrerarbejde: Alt fra komplekse tagkonstruktioner og udskiftning af vinduer til speciallavede løsninger i træ. • Murerarbejde: Vi udfører alt i flisearbejde, pudsning og facaderenovering med fokus på præcision og holdbarhed. • Malerarbejde: Vores malere sikrer smukke overflader og grundig finish på både indvendige og udvendige opgaver. • Totalentreprise: Vi varetager gerne rollen som hovedentreprenør, så vi styrer processen fra rådgivning til færdig kvalitetssikring. Gennemsigtighed og tryghed Vi ved, at tillid er fundamentet for et godt samarbejde. Derfor lægger vi stor vægt på tydelig kommunikation og gennemsigtighed i hele processen. Hos os er en aftale en aftale, og vi rydder altid pænt op efter os selv, så du kan nyde resultatet med det samme. Uanset om opgaven er lille eller stor, går vi op i hver eneste detalje. Kontakt os i dag på www.degh.dk for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mads hjalp mig med at gøre min…

Mads hjalp mig med at gøre min lejlighed til mit drømmehjem. Der er ikke en finger at sætte på hans håndværk og sans for detaljen!

Ville alle dage bruge ham igen.

Tak for hjælpen.

30. november 2022

Hej Andreas

Tak for de rosende ord!

Tusind tak for de pæne ord! Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse med at få installeret en ny køkkenbordplade. Tømrerne var behagelige at snakke med, havde sans for detaljen, var forsigtige og omhyggelige, og leverede et fremragende resultat. Det er ikke sidste gang vi benytter dem.

31. januar 2023

Hej Christian

Tusinde tak for din anmeldelse og positive respons! Det sætter vi enormt stor pris på. Vi håber meget, at vi ses igen i fremtiden.

Vores bedste anbefaling

Vores bedste anbefaling ! Hurtig til at komme ud og måle op, beregne tilbud, og i god dialog. Arbejdet udført efter aftale og til aftalt tid, og i flot flot kvalitet. Det var et super forløb fra første kontakt, og til arbedet var udført.

19. april 2022

Hej Steen

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for din positive oplevelse, og at du vil anbefale os. Det betyder meget for os.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super oplevelse både før, under og efter

Vi fik lavet murearbejde i forbindelse med et nyt køkken. Udover et fremragende resultat, gjorde i også en del ud af at passe på vores ting og gøre det centrale rum brugbart i perioden i arbejdede der. Om aftenerne mellem arbejdsdagene lignede det slet ikke en byggeplads

18. april 2022

Hej Michael

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.

Dette er virkelig værdsat og vi håber meget at du vil gøre brug af os igen i fremtiden.

Professionelisme i top

Professionelisme i top, og udført arbejde i høj kvalitet. Bestemt nogen jeg bruger igen en anden gang.

10. mars 2022

Hej Christine

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden, og ønsker dig alt held og lykke på din videre færd.

total enterprise på køkken/alrum

God oplevelse på total enterprise køkken/alrum
super dygtige håndværker som kom hverdag som aftalt.

2. januar 2022

Hej Jan

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at du er tilfreds med arbejdet, og sætter stor pris på du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os på trustpilot.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super flot håndværk med behagelige og…

Super flot håndværk med behagelige og kompetente mennesker. Stor anbefaling herfra.

7. november 2021

Hej Jonathan

Tusinde tak for de flotte og rosende ord!

Det betyder enormt meget og hele teamet har lige fået et stort skulderklap.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Solidt arbejde og god dialog

Solidt arbejde og god dialog om løsningen. En enkelt detalje havde jeg ønsket anderledes, derfor ikke den 6. stjerne. Vil jeg bruge JEN igen? JA!

4. november 2021

Hej Frederik

Mange tak for din anmeldelse og de 4-stjerner.

Vi er kede af, at du havde ønsket en detalje anderledes - du må endelig skrev hvis det er noget vi kan ændre.

Sildebensgulv

Sildebensgulv
Mads og Martin er 2 friske fyrer som giver den maks gas med at løse opgaven hurtigt og til et tilfredsstillende resultat.
vi har haft glæde af dem to gange, og skulle lignede opgaver komme igen, ville jeg ikke tøve med at få dem forbi til at give et tilbud.

27. oktober 2021

Hej Jannik

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord!

Det er enormt værdsat

Fremragende malerarbejde

Fremragende malerarbejde udført til tiden.
Godt gået 👍🏼

25. juli 2021

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse, som betyder meget for os.

End-to-end badeværelse til UG

Fik bygget badeværelse om, og hele processen var til UG. Proaktiv kommunikation, top professionelt arbejde og et super flot badeværelse - til en yderst rimelig pris. Og så er de søde :-) Stor anbefaling herfra

11. juni 2021

Hej Michala

Mange tak for de rosende ord og dejligt vi kunne hjælpe!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Rigtig godt arbejde

For det første var jeg meget glad for at J.E.N. kunne træde til med forholdsvis kort varsel, for det andet, at det kunne lade sig gøre selv at levere fliser til gulvene. For det tredie - og ikke mindst! - fordi slutresultatet bare er virkelig flot, og ligesom vi ville have det.
Det eneste lille minus er den efterfølgende oprydning hvor en del efterladte spande og andet ikke var som forventet.

9. juni 2021

Hej K J Møller

Vi er glade for at vores samarbejdspartner kunne hjælpe med kort varsel, samt levere et tilfredsstillende slutresultat.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En håndværker der overholder en aftale…

En håndværker der overholder en aftale fra start til slut. Og vi var med hele vejen og blev vejledt om div muligheder om hvis man gjorde sådan og sådan så blev resultatet pænere. Så alt i alt kan vi kun anbefale J.E.N byg I karlslunde

30. april 2021

Hej Johnny

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse og blevet vejledt rigtigt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mads og hans kollegaer er dygtige til…

Mads og hans kollegaer er dygtige til deres håndværk, nemme at kommunikere med og vigtigst af alt holder deres aftaler. Jeg kan kun anbefale dem.

11. april 2021

Hej Viktor

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med arbejdet samt kommunikationen.

De rosende ord værdsætter vi højt og jeg vil med det samme viderebringe den til Mads.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle bruge en speciellavet vogn…

Jeg skulle bruge en speciellavet vogn på hjul - og De Grønne Håndværkere byggede den fra bunden og udøvede en fantastisk service fra start til slut. Det er med garanti ikke sidste gang jeg ringer til dem, når jeg skal bruge hjælp til en opgave.

8. april 2021

Hej Clark

Mange tak for din anmeldelse, det er virkelig værdsat.

Vi er glade for, at du vil bruge os igen.

Sådan !!! :-)

Bum, BUM !!!!! Jeg havde en drøm om og få lavet en væg i mit studie samt loft i den ene del, men havde trukket det længe af frygt for at skulle holde lukket alt for længe - Meeeen naturligvis kunne i da lige fikse det, i den uge jeg alligevel holdte ferie.

Jamen tak !!! for god og kompetent rådgivning, de ærlige kommentar når jeg blev lidt for fantasifuld og ikke mindst den fantastiske kvalitet.....

Det blev lige hvad jeg havde drømt om !!!!!!

16. februar 2021

Hej Professionel Fotograf

Først og fremmest tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at kunne hjælpe dig med projektet. Vi står altid klar til at hjælpe dig igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så blev vores badeværelse færdig

Så blev vores badeværelse færdig! Hold da op vi er glade for resultatet. Selv fruen er tilfreds ;) Det sker ikke for tit :D

16. februar 2021

Hej Peter.

Mange tak for din anmeldelse.

Godt at høre I er tilfredse med resultatet, samtidig med at vi bevarede familiefreden.

Super duper! 5 store stjerner

Nye døre, dørkarme og gerigter i hele hytten! Det spiller bare. Klar anbefaling!

12. februar 2021

Hej Morten

Mange tak for din anbefaling og 5-stjerner!

Det betyder utrolig meget.

De Grønne Håndværkere

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv