2,7

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Uprofesjonell organisasjon og forferdelig kundeopplevelse

Skal du bestille fra Defa med f.eks. elbilforeningen-rabatt? Bestill heller laderen hjem, og bestill installasjon selv hos elektriker du stoler på.

Bestilte Defa Power da det er eneste lader som fungerer med CLU-anlegget i mitt sameie. Bestilte lader med installering 11. juni. Nå er det 5. august og laderen er fortsatt ikke klar til bruk. Laderen skal installeres i et garasjeanlegg med eksisterende CLU-system fra Defa. Jeg regnet med at ettersom jeg bestilte rett fra Defa så ville det være en sømløs prosess. Det har det ikke vært. Da det hadde gått over en uke etter bestilling uten noe mer info, tok jeg kontakt med Defa på telefon for å høre hva status var. Ble satt videre to ganger, og den siste gangen var det ingen som svarte. Sendte da en mail og ble henvist til Bravida som var installatør i mitt område. Hadde maildialog med dem vedrørende dette, og de opplyste om at det kom til å komme påslag i prisen i tillegg til det jeg hadde betalt ved bestilling, ettersom det måtte kobles på CLU-anlegget. De forsikret også om at de hadde god kjennskap til dette, etter "utallige installasjoner". Da det hadde gått over en måned etter mailutveksling tok jeg igjen kontakt for å spørre når de hadde tenkt å komme å montere. Da hadde jeg visst blitt glemt, og de skulle komme dagen etter. Det gjorde de, men da hadde de glemt å bestille en av delene som behøvdes for at laderen skulle fungere med CLU-anlegget (som de hadde så god kjennskap til etter utallige installasjoner). Det skulle komme ila uka. Da det hadde gått en uke spurte jeg om status fra Bravida. Da hadde det vært en "kommunikasjonsfeil" mellom Bravida og Defa, så delen var fortsatt ikke sendt.

Skulle jeg bestilt igjen hadde jeg heller bestilt den hjem til meg selv og kontaktet en seriøs elektriker for installering.

Oppdatering, 21. august: fremdeles ikke klar til bruk. Defa har avvist eventuell prisreduksjon da de mener det fremdeles er "innenfor rimelig tid, og en del av din bestilling".

Oppdatering, 26. august: Elektriker fullførte installasjonen mandag denne uka, men laderen krever nå RFID-brikke for å lade, og lar seg ikke koble til app. Naboene mine har nå fått problemer med sine ladere etter elektrikeren var her på mandag. Ringte Defa (før stengetid) for å få hjelp, men da var alle dratt fra jobb, og hun jeg pratet med satt i bilen på tur hjem.

5. august 2026

Helt forferdelig opplevelse med…

Helt forferdelig opplevelse med kundekonrakt. Fraskriver seg alt ansvar på 1 år gammelt produkt. Så å si ingen garanti, fraskriver seg alt ansvar. Kundservice sitter ikke i det landet du ringer i fra. Styr unna Defa.

25. februar 2026

Jeg hadde dessverre en svært negativ…

Jeg hadde dessverre en svært negativ opplevelse med DEFAs kundeservice nylig, og føler meg nødt til å dele dette. Etter å ha ventet alt for lenge i telefonkø for å få hjelp, ble jeg endelig koblet til en kundebehandler. Dessverre ble denne etterlengtede kontakten bare en enda større skuffelse.

Kundeserviceagenten var utrolig nedlatende og frekk i sin tone. I stedet for å tilby hjelp og støtte, føltes det som om jeg ble snakket ned til og behandlet som en byrde for selskapet. Det er ikke slik man forventer å bli møtt når man kontakter et selskap for å få hjelp med et problem.

Kombinasjonen av alt for lang ventetid på telefon og en kundebehandler som verken viser profesjonalitet eller respekt, har virkelig gitt meg et dårlig inntrykk av DEFA. Jeg håper de tar tak i disse problemene, for dette er ikke en opplevelse jeg vil gjenta.

Hilsen en svært misfornøyd kunde.

19. august 2024
Vis anmeldelser på alle språk. (34 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis